reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

U mnie na bd5 dzis jest wszystko ;słonce.wiatr.deszcz:tak:ale jakos to namnie nie działa ,i tak musze siedziec w domu.Najgorsze jest to ,ze dowiedziałam sie, ze u Hubcia w przedszkolu wszystkie dzieci sa chore:-(oczywiscie rodzice przyprowadzaja te dzieci do szkoły:angry:i az sie boje jak on wroci ,to odrazu znow bedzie kichał:wściekła/y:
kasia8118 ale masz pomysłowego maluszka.,oczy musisz miec wszedzie:blink:

reklama
KAtin- w ktorym miejscu na BD 5 mieszkasz? ja do grudnia przez rok tam mieszkalam .Na Nurser Lane obok ma Pakistan Polskie jedzneie troche i z przodu skelpu warzywa, owoce to ja od niego wynajkmowalm dom!

Dziewczyny czy może mi któras polecić szkołę ,gdzie są Polskie dzieci ,Kuba ma iść teraz do szkoły a nie chciałabym by został od razu wepchniety na głęboką wodę ,czyli sam i bez znajomości języka

monika trudno mi coś poradzić bo w Adasia szkole jest tylko dwoje polskich dzieci i do tego bardzo daleko. Może porozmawiaj z tą koordynatorką co załatwiała szkołę dla synka MarzenyM. Powinna się orientować gdzie jest najwięcej polskich dzieci i gdzie są miejsca:-):-)

Ja tez sie zgłaszam;-)
Bozen m to colkiem nie daleko mnie mieszkalas,ja mieszkam koło czerwonych schodow na Menchesten rd.
Monika1213 moje dzieci chodza do st.josephs na bd5,polecam ,,90% to katolicy. duzo dzieci z Polski i sekretarka mowiaca po polsku.My tez mieszkamy na bd5.jak bedziesz miała jakies pytania ,to odpowiem:tak:

hejka z wieczorka!:-)
monika-ja też nie pomogę,bo moja chodzi do dobrej katolickiej ale na bd9:happy: jest babka która mówi trochę po polsku,taka asystentka nauczyciela a w sumie polskie są tylko dwie dziewczynki oprócz mojej Ali..:sorry2:
ale już się jakoś dogaduje z całą resztą na szczęście:-):-):-)
mogę ewentualnie służyć numerem do polskich babeczek w education service:tak::tak::tak:
katin wiem gdzie te czerwone schody:tak:tam jest biuro mojej agencji mieszkaniowej(ba!mojej!:-p)..kiedyś będę jechać rent zapłacic to na kawkę wpadnę:rolleyes:
a ja siedzę i browarka popijam z okazji naszego święta:-):-):-):rofl:

Ostatnia edycja:
reklama
Aniteczka1981 na to fajnie :-Dzapraszm
A u mnie powoli robi sie szpital:-(Hubert juz od kilku dni chodzi marudny,Dawid wrocił z pracy i mowi cos go bieze,no i ja wiadomo:szok: tylko Natalia jeszcze twarda

Do góry