reklama

Mamy z Bradford

I ja się witam w ten piękny dzionek hi hi hi.

sylwia.m zabij mnie ale Cię nie widziałam, postaram się następnym razem skorzystam . Teraz ten Morison jest mi najbliżej.

Do eureki niestey się nie wybiorę za dużo rzeczy jeszcze do zrobienia przed wyjazdem:baffled:

rokasana sobota, niedziela to najlepsze dni na pierwsze przejażdżki

reklama
dziewczynki ja tylko na chwilke napisac ze chyba juz naprawde sie zaczyna lazilam dzis po miescie najpierw skurcze byly co 20 min pozniej co 15min i co 8min sa do tej pory dzwonilam do szpitala babka kazala mi wziac letnia kapiel i jak mnie boli wziac paracetamol :baffled: i zadzwonic jak beda co 5 min ... jestem juz po tej kapieli i skurcze sa troszke slabsze :baffled: ale sa caly czas co 8 min ;-) ale juz z bolu nie moge az mi sie slabo czasem robi :-(

natalka90 trzymam kciukasy!!! Mi tez spacerowanie pomagalo ;-) oby to juz dzis bo meczysz sie strasznie ;-);-);-);-)
sylwia.m my mamy to szczescie ze Nadia przesypia cala noc w koszyczku i budzi mnie cmoktaniem wtedy wiem ze pora jedzenia-przewaznie raz ok 3 a pozniej ok 6,pieluszke tez zmieniamy raz i staram sie jej nie wybudzac,mam bardzo mala lampeczke przy ktorej ja karmie i czasami sutka wpycham jej po palcu bo nie widze :-D staram sie jej nie brac do lozka no i moze niedlugo sie wybiore po implant :-p:sorry2:chociaz poki co czuje sie brzydka i nieatrakcyjna,mimo ze S stara mi sie wmowic ze jest inaczej :confused:
a my juz po spacerku,bylismy w horton parku karmic kaczki,poszlismy na piechotke i nawet deszcz nas nie zlapal ale w parku ani jednego dziecka-cisza i fajne powietrze :-)
roksanna1 gratuluje autka i oby sie jak najlepiej sprawowalo,musze zaczac sie rozgladac na przejsciach :-D;-)

Natalka90- no to zaciskam piachy:tak:
kasiaj, Roksanna1- no to ja tez pociagiem chetnie pojade bo moj uwielbia. Dogadamy sie do wtorku o ktorej:tak:

Ide sie pobawic z maluszkiem moim i szykowac do pracy:dry:

reklama
natalka to napewno dzis bedziesz miala malenstwo przy sobie ja rowniez trzymam kciuki;-);-);-)
kobietki nie wiecie jaka jest okolica na bd4 w bloku bo jestesmy na 2 miejscu w homehunterze ale wszystko moze sie zmienic:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry