reklama

Mamy z Bradford

hej
Ja chcialam pozegnac wyjezdzajace- bozenam- najpierw ciebie- baw sie dobrze. Ja juz tez sie nie moge doczekac piatku:tak:
Roksanna1, kasiaj- do zobaczenia jutro:tak:
Natalka90- pewnie juz tulisz brzdaka:-)
Sylwiam- pasuje ci sroda tak kolo 11?

Ja ogladam fajny film. Ledwo zipie juz po nocce. Ale jeszcze tylko 2 dyzury i 25dni w polsce:-)

reklama
Hej:)

Bożena nie jedź:-(;-)

Ampar tak pasuje mi:tak:

Katin jesteś już???

Natalka dzisiaj do mnie pisała. Jeszcze nie urodziła i jest już tak zniecierpliwiona i zła że nawet na BB nie ma ochoty wchodzic:baffled:

Kasia.j, Ania dostałam od Doroty ten bioaron bo ona miała jeszcze trochę ale niestety nie działa na Marcela:baffled: Kurcze nie wiem co zrobic bo dzisiaj gadałam z koleżanką i ona też niedawno była ze swoim synkiem u lekarza w związku z jego niejedzeniem to lekarz zajrzał w oczy i stwierdził że wszystko z nim ok:sorry2: Żadnych badań nie zlecił:baffled: U nas pewnie będzie to samo więc myślę czy jest sens tam isc wogóle:baffled: Echhhh.......same dylematy:baffled:

Olivia mnie terroryzuje:szok: Ciągle chce na rączki i to najlepiej pionowo żeby mogła świat podziwiac. Jak tylko ją odkładam to jest ryk. Dzisiaj to już padam na pysk:-( No ale nikt nie mówił, że będzie łatwo;-)

Szerokiej drogi i bezchmurnego nieba wyjeżdżającym i udanej wycieczki wybierającym się do Eureki:-)

Sylwia - no wiem z wlasnego doswiadczenia, ze tu sie zbytnio niejedzeniem maluchow nie przejmuja, dopoki nie ma istotnej utraty wagi :-( a Marcel jak ma jesc to siedzi w krzeselku przy stole, czy biegasz za nim po mieszkaniu?

Witam
A u Nas chorobsko dalej trzyma,bylam z mala u lekarza i powiedzial ze kaszel i katar to nic powaznego:baffled:
Życze Wszystkim wczasowiczom udanego urolpiku:-)
Natalka90 Duzo sily i cierpliwości kochana;-)
Sylwiam Niestety ale wypad do Ciebie w tym tyg nie wypali ,mała mi choruje:-(ale jak jej sie polepszy to napewno zawitamy:tak:.Jezeli chodzi o Marcelka ,jakis czas temu była u mnie helth Visytor co prawda dziewczynki pomyliła ale duzo fajnych wskazuwak mi podala,wiec moze to nie taki głupi pomysł z tym lekarzem.Ja teraz małej podaje multisanostol dla dzieci kupiłam w pikniku ,powiem Ci ze coś pomaga ,Pamiętam jak moja mama podawala mojej sios. i tez mi go polecila.A z bioranem troszke zaczekaj z tego co wiem to on tak odrazu nie działa.Cierpliwości.
A jak tam Olivka mam nadzieje ze chociaż ona ma apetyt

Witam

Moja Ola też należy do grupy niejadków ale z dnia na dzień jest już coraz lepiej. Jakiś miesiąc temu tak się wkurzyłam na nią bo znowu problem bo ona nie chciała generalnie nic jeść. Wybrzydzała tak że nie raz musiałam się kontrolować ostatkami sił żeby jej nie dać klapsa bo tego nie uznaję. Odłożyłam wszystkie słodkości i soki a posiłki miała o stałej porze- nie chciała jeść jedzenie lądowało w koszu ile płaczu było i histerii bo ona momentalnie była głodna jak jedzenie znalazło się w koszu a następne było za dwie godziny aż w końcu po 1.5 tygodniowej walce odpuściła.I teraz jemy razem bez nerwów przy stole z dala od tv i zabawek żeby ją nic nie rozpraszało podczas jedzenia a słodycze i soczki wróciły ale są jako nagroda i sporadycznie.

Dziewczyny mam pytanie znacie coś skutecznego na ząbkowanie bo oszaleje z Milenką:tak::tak::tak::tak:

cześć dziewczynki :-)
Sylwia ja też miałam takie dni że Kacper wszystko robil by być na rękach ,ja go wtedy w nosidełku nosiłam ,kupiłam na ebay nosidło Tomy i byłam bardzo zadowolona ,fakt że kg dziecka tak samo odczuwalne ale za to ręce wolne :tak::-)
Miłego wypoczynku Bożenko :tak:
Asinka ja niestety oprócz żeli i gryzaczkow nic innego Ci nie polecę

witam kobietki w ten desszczowy dzionek moja Wiki wyprowadza mnie dzis z roonowagi narazie sie uspokoila od czasu przyjazdu ma biegunke ale to zmiana klimatu i inne jedzonko podaje jej lekarstwo ale nie chce go pic bo jej nie smakuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale mam inne sposoby i mam nadzieje ze podzialaja:tak::tak::tak:milego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry