reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam
Moje dziecię dziś wstało skoro świt. Z resztą tak jak wczoraj, ale....
cóż za miła niespodzianka, słońce za oknem i cieplutko. Może naprawdę przyjdzie do nas to lato obiecane.:-D:-D
Wstawać śpiochy ;-)

roksanna1 ja tez nie spie bo Nadusia zrobila pobudke na karmienie ale juz mam dobry chumor bo zapowiada sie sloneczny dzien :-)
sylwia.m dzisiaj lece na miasto moze uda mi sie kupic cos ladnego na to swieto ;) w takim razie zgadamy sie po weekendzie

Tak naprawdę pisząc zdanie "Wstawać śpiochy" pomyślałam że powinnam Was wykluczyć bo Wy z Sylwią i tak wstajecie wcześnie i w nocy:-);-). Jeżeli to Cie pocieszy to się zmieni ;-)dziecko zacznie przesypiać całą noc.
A z pogody to się cieszę podwójnie bo 2 dni temu kupiłam sobie sukienkę, co do mnie jest mało podobne i będzie teraz okazja założyć.;-)

Witam Kochane.
Strasznie ciezko jest mi napisac pierwszego posta po urlopie ,ale juz wiem ze forum to narkotyk i na jednym dzis sie nie skonczy:-D
Zyje jeszcze chwilamy spedzonymi w PL , Pogode mielismy swietna .Kilka dni spedzilismy nad jeziorem w Sławie , był to tez wyjazd rodzinny ,bo pojechały z nami dwie moje siostry z rodzinami , szwagier z dziecmi i tato.:happy2:
Na weselu oczywiscie bawilismy sie swietnie , do białego rane ,a nastepne dwa dni do póznej nocy , nogi bolały mnie przez trzy dni :-D
Jeszcze nie nadrobiłam zaległosci na forum
Sylwia , Mojadzidzia wiem tylko ze wasze niunki troszke daja w kosc , oczywiscie bardzo chcem je zobaczyc , na zdjeciach wygladaja słodko jak aniołki:tak:
WITAM NOWE DZIEWCZYNY.

Katin witam na forum. Teraz wymieniłaś się z innymi dziewczynami, ale może uda nam się nie usypiać tego forum :tak::tak:.
4muchy jeszcze nie jeździłam :-(:-(

Jstysiak
Sto lat, sto lat

Czesc

Ja tez sie w koncu zwleklam z lozeczka. Przed 11 musze wybyc z dzieciaczkami z domu, bo moj ma telefoniczna rozmowe o prace i nie chcialabym, zeby mu przeszkadzaly.
Moze ktos ma ochote na spacer w Lister Parku, jak nie bedzie padac? Wezme chyba Kubusia na rower.

katin - witaj z powortem i najwazniejsze, ze jestescie zadowoleni z pobytu w PL

witam i ja sie my do piero z wiki wstalysmy wiec sobie pospalysmy
katin witamy spowrotem:tak::tak::tak:
jstysiak

Wszystkiego pozytywnego, miłego, słodkiego, radosnego, szczęśliwego, optymistycznego, kolorowego, wiosennego, czarującego, fascynującego, niesamowitego, pięknego, bajecznego, przepysznego, doskonałego, zjawiskowego, olśniewającego, artystycznego, zachwycającego itd..
Wszystkiego Najlepszego z okazji .. urodzin!

reklama
Hejo:-):-)

Mój Marcel gorączkę ma od wczoraj i dzisiaj spał do 9.30:szok::szok: Ja niestety musiałm wstac o 7.30 bo mała zrobiła mega kupę i trzeba było ją całą przebrac:baffled: I dopiero teraz zasnęła:szok: Ale ona jest wytrzymała i nieźle daje mi popalic:baffled:

Katin fajne, że wyjazd Wam się udał:-) I witaj spowrotem w tej szarej, angielskiej, deszczowej rzeczywistości:sorry2:

Mojadzidzia miałam się już pytac co to za rodzinne święto macie ale potem zorientowałam się, że w piątek jest 7 a Ty kiedyś wspominałaś co jest 7 sierpnia:tak:;-)

Jstysiak sto lat, sto lat:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry