reklama

Mamy z Bradford

Ja mam postanowienie , zaczynam jezdzic autem w Angli:dry: jak tylko przekroczylismy granice siadłam za kierownice i jedziłam , nie przeszkadzało mi nawet ze kierownica jest po prawej stronie :baffled:
Uciekam na spacere ,bo cos mi sie wydaje ze bedzie podac. Bede na placu zabaw koło Morisona i Matalana moze ktoras bedzie miała podrodze:-D samej smutno:-(

reklama
A MIALO BYC TAK PIEKNIE!! :wściekła/y: dobrze ze przynajmniej nie pada-poki co...
katin witaj w domku,super ze wam sie udaly wakacje no i gratuluje postanowienia :tak: moze kiedys mnie zabierzesz na zakupy :-D tesknilam za toba :-( no to kiedy mnie odwiedzisz?
sylwia.m takim swietem to sie raczej nie chwali :-p:zawstydzona/y: no to ci Olivka zgotowala pobudke :-D Nadia ostatnio przed wyjsciem na spacer zrobila nam taka niespodzianke :sorry2: ach te dzieci... :-D:-D:-D
jstysiak wszystkiego najlepszego z okazji urodzin lewku ;-)

Dziekuje Kochane za Życzonka :*************** Trzydzieści lat mineło jak.................
Ja właśnie wróciłam z Amelką od lekarza ,diagnoza jak zawsze;-)Ale zanim gdziekolwiek z nią wyrusze to musi jej sie poprawić.Jak narazie robie tylko inhalacje i podaje syrop.
Kurcze dziewczyny tak fajnie mi sie zrobilo,jak czytałam zyczonka ze az mi sie łezka zakręciła.A do tego mój misio dzisiaj w trasie :-(ale jutro wraca:-):-):-)nadrobimy:-p:-p:-p:-p

Napisałam do Natalki, jak tylko odpisze to dam wam znac:tak::tak:

Mnie czeka dzisiaj dłuuuuuugi wieczór:baffled: Marcel śpi sobie w najlepsze już prawie 2 godziny i nie mam serca go budzic. Jak wstanie to pójdziemy na spacerek to czas nam szybciej zleci:-)

Natalka napisała:
"wczoraj cały dzień spędziłam w szpitalu z bólami i wymiotowałąm strasznie, okazało się że mam coś z drogami moczowymi:-( a teraz byłam na masażu szyjki ale nie mogli mi go zrobic bo mam krzywą szyjkę ale mała jest już bardzo nisko i mam miękką szyjkę. Powiedzieli że jest wszystko gotowe, wywołanie dopiero na 13:baffled: ale powiedziała że raczej szybciej urodzę:tak: Ale ja już wykończona tym jestem:baffled: Dzięki za pamięc i pozdrów dzieczynki:-) Buziaki:-)"

hej dziewczyny
justysiak-100 lat kochana
ja sie malo ostatnio odzywam bo jest u nas mojego R siostra,wiec korzystamy z wolnych chwil i zawsze cos sobie zoraganizujemy.
przedwczoraj moj R przywiozl do domu plazme-47cali-samiac mi sie chce bo podnieca sie jak dziecko.gdyby mogl wziac ten tv do lozka i z nim spac to by to zrobil:-).
u mnie spore zmiany-maz pracuje,wiec jest lepiej,same wiecie jaki kryzys przechodzilismy i ile pracowalam.do tego zmienialam sobie okularki no i chybami w nich sexi:-) hahaha gdyby mi sie jeszcze pare kilo udalo zrzucic to bym byla w 7 niebie.
mam maly broblem z moja Nikolka-malo je w ciagu dnia,a na wieczor nic tylko mleko,no i dalej nie przesypia nocy:-(.pozatym jest jakas niespokojna,jak sie dzis w nocy mi obudzila to jak zwykle,zmienilam jej pieluszke i nakarmilam ,a pozniej do lozeczka-i tak 3 razy.godzine sie umeczylam a i tak w koncu wyladowala u nas w lozku.za kazdym razem jak kladlam ja do lozeczka to plakala.
czasami sie zastanawiam,czy nie jest jej za goraco-spi w spioszkach i jest przykryta cienkim kocykiem,no i jeszcze okno jet otwarte.juiz sama nie wiem co robic i co myslec:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
reklama
hej
Ja sie szykuje na przedostatnia nocke, potem jutro jeszcze jedna i ja tez fruwam:tak:
jstysiak- stowka dla ciebie. Po 30-tce sie zycie zaczyna;-)
Sylwiam- mala grzeczniutka ze hej:tak: Moj szymon juz nic wiecej nie zjadl- tylko 2 kubki mleka i poszedl spac:tak::-D:-D:-D
mojadzidzia- szkoda ze nie dotarlas do sylwii- bym zobaczyla 2 maluszki. No ale we wrzesniu to juz ci nie odpuszcze:tak:
katin- jak mnie zostawia w pracy po probnym to tez postanowilam ze robie prawko:tak:
Agnieszkauk- fajnie ze sobie tak dogadzacie- korzystajcie:cool2::cool2:
Natalka90- oby jak najszybciej poszlo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry