Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja dzis mam wizyte w przychodni nie wiem o co chodzi przyszedl list kiedy mam przyjsc z moja niunia i o jakiej godz
a tez dostalam wezwanie do szczepienia kurcze moja bedzie przezywac bo nie lubi zaszczykow chyba jak wszystkie dzzieci
milego dnia

a mieszkamy przeciez na strychu wiec wysocho skubana akrobatka

tak ze moge wrocic do żywych;-)

.

buzietaaaaa

ale juz nie pamiętam kto
Otóż ja stosuje tylko DENTINOX uzywałm róznych specifików ale miały srednie działnie
.ogólnie z całej seri tych produktów jestem zadowolona
i maja paste do zebow dla bejbikow bez fluoru.
A moze mała jest z tego samego dnia co ja

a mezem sie nie przejmuj mysle ze nie ty jedna masz ten model

Jezeli chodzi o Nikolke to powiem Ci ze u mnie wcale nie lepiej,amelka jest starsza i tez mi nocy nie przesypia
a z jedzeniem to nie wspone.Pytałm sie lekarki jak to wszystko ma wyglądac i powiedziała mi ze czasami dzieci tak mają
Moze to trwac do 2 roku zycia i jest to cąłkowicie normalne
ale nic pozyjemy zobaczymy;-)

.przes snem probowalam jej dac kaszke na mleku w butli,ale oczywiscie NIE chciala
4 razy podchody robilam-nawet na spiaco ja probowalam kramic,ale bez skutkow i oodpuscilam.
ale wzielam pare oddechow i sie opanowalam
stwierdzialam ze mam czas i po co sie denerwowac.:-) bede mama na 5 z +:-)dalam jej soczek i poszla spac-ale do siebie do lozeczka.bylam konsekwentna.hihihi i sie oplacilo:-)
odezwij sie jak najszybciej.
Ale strasznie sie ciesze, bo jak czytam, ze non stop ktos wyjezdza to mnie az trzeslo, ze ja musze tu siedziec
No i robimy rodzince pelna niespodzianke, nikt nic nie wie. A najwieksza to chyba mamie B, bo w sobote ma 60-te urodziny :-)
ale ci fajnie,fajnego masz malzonka,teraz on biedny musi zostac sam
powodzenia dla niego w pracy
no i oczywiscie milego wypoczynku i bezpiecznej podrozy