reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam:-):-):-)przepiekna pogoda super:-);-):tak::-Dja dzis mam wizyte w przychodni nie wiem o co chodzi przyszedl list kiedy mam przyjsc z moja niunia i o jakiej godz:confused::confused:a tez dostalam wezwanie do szczepienia kurcze moja bedzie przezywac bo nie lubi zaszczykow chyba jak wszystkie dzzieci:tak::tak:milego dnia
natalka-
duzo wytrwalosci
monika1213-udanego urlopu i przepieknej pogody:-):-)

witam kobietki w ten przepiekny dzionek dizs napewno sie gdzies wybiore bo szkoda siedziec w domkuwczoraj sprzatalam przed domkiem a tam pelno dziur pewnie meszki sobie chodza bo kiedys nam przez okno weszla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a mieszkamy przeciez na strychu wiec wysocho skubana akrobatka
monika zycze miej i wygodnej podrozy:tak::tak::tak:
roksanna gratulacje przyzwyczaisz sie grunt ze wszyscy zyja:-D:-D:-D:-p:-p
moja wiki juz ma sie dobrze i apetyt jej wrocil bo takto nie jadla nic nie chciala to nie a teraz wola sama:tak::tak:

witam po małej nieobecnosci:-)
Alex mi juz wrocił naszczescie do siebie po chorobie:tak:tak ze moge wrocic do żywych;-)
pogoda poprostu zrobiła sie na maxa:-)
jstysiak wszystkiego naj naj naj
Marta84 jesli masz ochote sie spotkac to ja jutro jestem wolna i moge dojechac do Ciebie lub mozemy sie spotkac na miescie i wybrac sie do parku. byle po 11 bo na 10.20 mam zastrzyk:baffled:
ampar3 odezwij sie jak wrocicie to moze jakiego grilla zrobimy:-);-) dobrej zabawy wam życzymy
Monika1213 udanego urlopu

miłego dzionka wszystkim życze

Hej:-):-):-)
Witam w ten piekne słoneczneeeeee popoludnie:-):-):-)rany czuje jak bateryjki mi sie ładuja:-D:-D:-D.
Jeszcze raz Wam bardzo dziekuje za zyczonka:happy2::happy2::happy2:buzietaaaaa
Ampar3,Monika 1213 Szcesliwej podrózy no i oczywiscie superrr wypoczynku oczywiscie w słoneczku:cool2::cool2::cool2:
Kurcze ktos pytał o cos na zbkowanie:sorry2:ale juz nie pamiętam kto:zawstydzona/y:Otóż ja stosuje tylko DENTINOX uzywałm róznych specifików ale miały srednie działnie:dry:.ogólnie z całej seri tych produktów jestem zadowolona:tak:i maja paste do zebow dla bejbikow bez fluoru.
Natalka 90 Napisz kochana czy juz po wszystkim:confused:A moze mała jest z tego samego dnia co ja:-p
Wielkie gratulacje dla mamusiek które sie odwazyły sie wsiąść za kierownice:cool2:
AgnieszkaUk super ze u Was wszystko sie poukladalo:tak::tak::tak:a mezem sie nie przejmuj mysle ze nie ty jedna masz ten model:-p:-p:-pJezeli chodzi o Nikolke to powiem Ci ze u mnie wcale nie lepiej,amelka jest starsza i tez mi nocy nie przesypia :baffled:a z jedzeniem to nie wspone.Pytałm sie lekarki jak to wszystko ma wyglądac i powiedziała mi ze czasami dzieci tak mają:dry:Moze to trwac do 2 roku zycia i jest to cąłkowicie normalne:szok:ale nic pozyjemy zobaczymy;-)
Nefretete101 no to kochana teraz kozrystajz pogody jak jest;-)
Milego dnia mamusie:happy2:

hej piekne panie:-):-):-):-)
dzis moj humor jest mega dobry,poniewaz pogoda piekna i wybieram sie na spacerek do lister parku jak tylko moje dziecko wstanie.
obiadek juz zrobialam na dzis ,zostalo mi tylko zmielis kapuste i grzyby na jutro-beda krokiety-mniam miam:-D
jutro przychodzi do mnie moja fryzjerka takze bede wygladac znacznie lepiej niz teraz-mam okropne odrosty.
moj R dzis mowil ze slyszal ze jest wesole miasteczko w lister parku-pojde i sprawdze:-)

no a moja nikolka znowu w nocy sceny mi robila:wściekła/y:.przes snem probowalam jej dac kaszke na mleku w butli,ale oczywiscie NIE chciala:wściekła/y: 4 razy podchody robilam-nawet na spiaco ja probowalam kramic,ale bez skutkow i oodpuscilam.
o 01:00 w nocy sie przebudzial, dalam jej mleko i znowu sceny-ona w lozeczku nie chce,wstaje,placze,kreci sie-myslalam ze wybuchne:wściekła/y::wściekła/y:ale wzielam pare oddechow i sie opanowalam:tak: stwierdzialam ze mam czas i po co sie denerwowac.:-) bede mama na 5 z +:-)dalam jej soczek i poszla spac-ale do siebie do lozeczka.bylam konsekwentna.hihihi i sie oplacilo:-)
caluski dla was i zycze milego dnia

NATALKA-czuje ze juz jest na swiecie twoj skarbek:tak: odezwij sie jak najszybciej.

Czesc

U mnie dzis mega zakrecony dzien. Ot tak, spontanicznie rzucilam pytanie do mojego B czy by nas teraz do PL nie zawiozl, a wracajac w poniedzialek zostal sobie w Brighton na ta rozmowe. I moj maz sie zgodzil od razu. Wlasnie sie pakujemy, biegamy po domu probujac wszystko ogarnac, bo o 21 najpozniej musimy wyjechac. Prom mamy o 3. To sie nazywa pelen spontan :-D Ale strasznie sie ciesze, bo jak czytam, ze non stop ktos wyjezdza to mnie az trzeslo, ze ja musze tu siedziec :baffled: No i robimy rodzince pelna niespodzianke, nikt nic nie wie. A najwieksza to chyba mamie B, bo w sobote ma 60-te urodziny :-)

Agnieszka - tek, w LP jest wesole miasteczko, ale rusza dopiero jutro od 1.30, a co uczenia spania w lozeczku, to moj Maciek byl w wieku Twojej coreczki jak go odstawialam od piersi, wsadzilam do lozeczka i wiecej go na noc nie wyciagnelam. Tez nie dawalam juz mu nic wiecej do picia. Bylo troche ciezko, placze, bunty, wrzaski, ale sie oplacilo. Od tego czasu przesypia cala noc w lozeczku. Takze zycze wytrwalosci i cierpliwosci.

kasia.j spontan na maxa :-D ale ci fajnie,fajnego masz malzonka,teraz on biedny musi zostac sam :confused: powodzenia dla niego w pracy :tak: no i oczywiscie milego wypoczynku i bezpiecznej podrozy
agnieszka.uk gratuluje wytrwalosci,ja tez czasami probuje Nadie przetrwac i czasami mi sie udaje,tak jak teraz-zasnela sama w koszyczku i taka jestem z nas dumna :-D
sylwia.m a co tam u ciebie? Jak tam niejadek? Ty dzisiaj odpoczywasz u mamusi-fajnie ci,moja ciagle zapracowana :-( masz moze jakies wiesci od natalki?
katin,roksanna1 i tynia i wiki fajnie bylo sie z wami spotkac tylko szkoda ze tak krotko,no ale czekamy na odwiedzinki :tak:
ampar3,monika1213 milego wczasowania,oczywiscie duzo sloneczko abyscie sie tak pieknie opalily jak katin ;-)

Dziewczyny Natalka jeszcze nie uroddziła:no: Wklejałam wczoraj wieści od Niej:baffled:

Kto mi powie co jest tutaj dobre na potówki???
Ta pogoda taka zdradliwa i dwa dni temu mała mi się przegrzała:-( Marcel urodził się zimą więc nie było tego problemu:baffled:

reklama
Hej mamuski!Sorki ze sie nie odzywam ale poprostu mam ostatnio tyle na glowi ze szok:szok:
Jestem teraz w trakcie zalatwiania wszystkiego zeby w pazdzierniu zostac childminderem wiec mam troche do zrobienia:baffled:
Moje dziewczyny tak szybko rosna ze szok Olivka ma juz 7 miesiecy uwierzycie ;-)
a neidawno meczylam sie z nia tak dlugo jak Natalka -tzymaj sie dzielnie mi zajelo to 4 dni ale udalo sie kochana i wkoncu Olivka pojawila sie na swiecie ;-)
Czy moge was spytac jak usypiacie sowoje pociechy bo ja mam wrazenie ze odkad wrocilismy z Polski Olivka mnie teroryzuje przy pojsciu spac hehee-babcia mi ja troche rozpiescila:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry