reklama

Mamy z Bradford

Hej my juz po spacerku.A Amelka poszla znowu spac.Mamusia ma wolne jupiiiiiiiiiiiiiii
Sylwiam ja stosowłam kalie w tabletkach jak chcesz to moge ci oddac bo jeszce jedna fiolka mi została po malej;-)i słyszłam jeszce o krochmalu :baffled:chyba jedna łyżka mąki ziemiaczanej ale nie jetem pewna ,bo nie stosowałm :confused:

reklama
hej
my juz po spacerku niestety na basen sie nie zalapalysmy bo sa wakacje i zmienili godziny, a glupia matka nie sprawdzila, no nic jak sie nie ma w glowie to sie ma w nogach.
nefretete101 - no to ja zapraszam do mnie jutro juz nawet ciacha kupilam, mnie to w sumie obojetne o ktorej godzinie pozniej przesle Ci adres na prv.
Jak ktos ma ochote do mnie jutro to tez zapraszam, ale juz widze te tlumy z Bradford:-p:-D
kasia.j - widze, ze jestescie pozytywnie zakreceni:tak: w takim razie tylko zyczyc szerokiej drogi i malego ruchu
oleska - moja jak skonczyla 3,5 miesiaca zaczelam uczyc na poczatku bywalo ciezko teraz tylko czytam bajeczke calusy od mami i taty i do lozeczka. Czasami sobie spiewa, "gada" nawet przez godzine i w koncu pada. Bywa jednak, ze protestuje ale nie wyciagam jej z lozeczka tylko przyjde potrzymam za reke, poglasze i wychodze narazie dziala:tak:

marta to fajnie masz bo ja wlasnie tez sobie ja wychowalam;-) i juz bylo pieknie ...ale teraz po powrocie z polski gdzie babcia ja na rekach usypiala mam z nia nielada problem strasznie sie buntuje a nie moge jej na dlugo zostawic zeby byla glosno bo mi starsza budzi:-( wiec kurcze chyba musze od nowa zaczac :-(uczyc ach....ale co tam damy rade

Ale dziś super dzień spędziłam, a jeszcze się nie skończył. :) :tak::tak::tak::tak:
KasiaJ to się nazywa spontan. Szerokiej drogi może nawet miniecie się z Moniką gdzieś po drodze:-D, której też życzę szerokiej drogi.
Marta84 nie gadaj tak bo Cie nawiedzę :tak::tak::-D
Oleska a ja usypiam dziecko kompletnie nie po pedagogicznemu. Bo dostaje mleko w butli i usypia przy butli a ja z nią siedzę dopóki nie uśnie. Z tym ze mnie to wcale a wcale nie przeszkadza :tak::-D.
Faktycznie ten czas leci. Co prawda się nie znamy ale pamiętam jak rodziłaś :tak::tak:
Mojadzidzia Twoja mała jest boska, mam nadzieję że Ci dziś nie płakała już więcej.

W ogóle dziś wszystkie w dobrych humorach, super. Ładować baterię, ładować bo nie wiadomo kiedy i na jak długo ten prąd wyłączą.:tak:
Całusy

witam ja rowniez milo spedzialm dzien milo sie rozmawialo dzis katin roksanna i mojadzidzia twoja perełka jest przesliczna i napewno cie odwiedze:tak::tak:
kasiaj to super masz meza teraz szybkie pakowanko i jazda w sloneczne dni chociaz mam nadfzieje ze nas tez juz nie opuszcza:-p:-p;-);-)
ampar szczesliwej podrowy bo jeszcze ci jej nie zyczylam buziaczki kobietki:cool2::cool2::cool2:

4muchy Tobie też życzę szerokiej drogi. I udanego urlopiku, przywieź trochę pogody w słoiku ;-). Może być słoik z ogórkami ;-).
Katin a ja się tak dobrze czuję że może częściej będę chodzić na fitness, może 4 razy w tyg. A dziś się odwiozłam sama do domu. Może Ty też tak spróbuj. :confused:
Sylwia Moja Mati dostała potówki teraz jak była z tatą w Polsce, ale nic jej nie smarowałam. Ciągle w aucie, bo kursowali a żar się z nieba lał. Jak wróciła to skóra na plecach szorstka aż była od krostek i samo przeszło. A jak tam Dorota w Polsce? Zadowolona z wakacji? Gadałaś z nią. Może kazała mnie pozdrowić, hihihi;-).

Witam o poranku:-):-)
Mojadzidzia Wyszstkiego Naj....Najlepszego Kochana:-):-):-):-):-):-):-)
Niech specjalnie dla ciebie słonko zaświeci Lewku;-);-);-)
Kasiaj
Ty masz tak szalone pomysły ze nawet nie zdazyłam sie pozegnac:szok::szok::szok:Szalonego urlopu zycze, tak jak decyzji:-D:-D:-D:-D:-D
Roksanna1
brawo za upor tak trzymac:tak:daj ci jeszce pare dni a bedziesz jezdzic jak st.....a:cool2::cool2::cool2:nikt cie nie zatrzyma.a mąz bedzie tylko mogł pomazyc ze miał autko:-D:-D:-D
Marta84 chetnie bym wpadła,ale Amelka jest jeszce zasmarkana:-(
Oleksa A tobie kochana zycze duzo cierpliwości;-)napewno dasz rade:cool2:
A ja ide na kawusie :-)moze pozniej zagladne

U mnie słoneczkosię przebija. A po wczorajszym Mati jest tak opalona, aż dziw bierze. I tylko gada idziemy do cioci i idziemy do cioci.
Mojadzidzia Serdeczne życzonka samego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka, uśmiechu na twarzy i wszystkiego o czym marzysz.
Jstysiak my lubimy razem jeździć, już teraz się kłócimy że jak będziemy jechać na wycieczkę to kto poprowadzi. A wczoraj mnie pouczał :-D:-D:-D, chociaż mam praktykę jazdy dłuższą od niego o 10 lat. Dobry był.

witam sie i ja
wczoraj z Alexem wybrałam sie na spacer do miasta... a dzis wszystko mnie boli. łazilismy 4 godziny po gorkach i dołkach. w Doncaster miałam raczej prosta droge i taki wypad mnie nie meczył. przynajmniej pozbede sie paru kilo hehe:-D
Marta84 ja wychodze za 30 minut do przychodni, a pozniej jakos do Ciebie dotre tylko nie mam bladego pojecia na ktora. jak bede sie zblizac to dam znac:-);-)

reklama
witam kobietki przy porannej kawusi w nocy mnie ulewa obudzial i musialam okno zamknac
mojadzidzia
Niech ten radosny, wspaniały dzień
Na zawsze Twe troski odsunie w cień
I niech się śmieje do Ciebie świat
Blaskiem szczęśliwych i długich lat

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry