reklama

Mamy z Bradford

myslicie ze to plesniawki?:confused::dry: ja myslalam ze plesniawki to takie biale punkciki i ze bola:baffled: a u olivi to jest taki jakby osad na całym jezyku i na pewno jej nie boli:sorry2:
ale zrobie tak jak mowicie:tak: nie zaszkodzi przeciez:-)

katin oczywiscie ze mozesz przyjechac:tak: oby pogoda dopisala to posiedzimy na ogrodzie:-)

ja jednak bylam u marty:tak: bylo bardzo milo. Olivia przespala cala wizyte a Marcel udawał aniołka:sorry2: Ale już mu się odmieniło:wściekła/y:
a teraz wybywam do jakiegoś parku i do jstysiak po to cośtam na potówki, oczywiście jak będzie w domu bo taka ładna pogoda i moze biegaja na powietrzu:tak:

reklama
Cześć Dziewczyny

Wpadłam na chwilę. Za godzinę ruszamy do Polski. Na samą myśl ojeżdzie samochodem po prawej stronie zaczyna boleć mnie brzuch.:baffled::baffled::baffled:

Dzisiaj piękny była piękna pogoda, życzę wam żeby tak zostało. I oczywiście mam nadzieję że w Polsce też pogoda będzie piękna:-):-):-)

mojadzidzia wszystkiego naj, spełnienia, zdrówka i pociechy z maleństwa:-)
4muchy, ampar3 udanego urlopu i upalnych dni;-)
Martuś dzieki za gościne, było mi bardzo miło poznać Cibie i Maje. mam nadzieje że Alex niczego Ci nie zniszczył:-D ale przynajmniej teraz bedziesz wiedziała co trzeba chowac jak Maja zacznie łazikować:-D;-):-)
sylwia.m fajnie, że mogłysmy sie spotkac ponownie. Olivia jest poprostu przurocza, a Marcelek toż to prawdziwy aniołek ja nie wiem co Ty od niego chcesz hahaha;-)
co do pleśniawek: Alex tez mial biały jezyczek jak był malutki ale doktorek stwierdzil ze to nie plesniawki tylko nalot od mleka i nic mi nie przepisał na to. przecieralam mu tylko buzke przegotowana woda i zaden kozuszek plesniawkowy sie nie pojawił:tak:
dobrej nocki

witam
Maja mi wstala dzisiaj o 5.30:szok::wściekła/y:
Dziewczyny dzieki za odwiedziny mam nadzieje, ze bedziemy sie czesciej spotykac:tak:
Dzien zapowiada sie naprawde fajny, u mnie juz goraco slonce swieci:-) szkoda tylko, ze moj wybyl na golfa:wściekła/y:
No nic ide przebrac wielka smierdzaca pieluche i wstawic wode na moccccna kawe

witam z rana:-) dzien naprawde zapowiada sie bombowo... ach az mam ochote na kiełbache z grilla:-D
Marta84 moj wstał o 6.00. po drodze jak wracalismy od Ciebie usna w samochodzie jak tylko wyjechalismy z Twojej ulicy juz spal i jeszcze w domu ze dwie godzinki... na dobre padl przed 22 i wstal dopiero o 6 rano. w szoku bylam bo w nocy nawt na chwile sie nie przebudzil. dominik byl w tak ciezkim szoku ze sie nie budzi i zagladal do niego ze dwa razy w nocy czy wszystko oki:-) musimy chyba sie czesciej spotykac by sie wyszalał:-D

Roksanna ja chcę jechac, ja chcę:-p;-) żartuję sobie, wiem że już za późno:-D:-D

Faktycznie pogoda nas rozpieszcza:tak: Moja niunia to całymi dniami na powietrzu w wózku sobie śpi.
Muszę ją pochwalic bo wczoraj o 20, po kąpieli i cycaniu sama usnęła w swoim łóżeczku i spała aż do 1:szok::szok: czyli całe 5 godzin:tak:
A Marcelowi kupiliśmy nowe łóżko, zobaczymy czy będzie chciał w nim spac bo jak nie to ja biorę małą i przeprowadzam się do jego pokoju:-D:-p:-D

Mojadzidzia wpadniesz do mnie jutro??? Czy może później z Roksanną i Katin???

My dzisiaj mamy gości na grilla. Już mam wszystko uszykowane ale już jestem padnięta:baffled: No i nie będę mogła się objadac:-( ale troszeczkę zjem na pewno:tak:
O kurcze przypomniało mi się że jeszcze sos czosnkowy muszę zrobic:baffled: dobra to spadam:-D
Ps. ale bym się piwka do tego grilla napiła:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Juz miałam pisac że mój suwaczek oszukuje bo pokazuje że Olivia ma już miesiąc ale zorientowałam się że faktycznie to już dzisiaj:szok: A byłam pewna że jutro:szok: Idę dac jej cyca z tej okazji:-D wkońcu święto ma dziewczyna:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry