agnieszkaUK
Fanka BB :)
hej dziewczyny
ale pogoda do niczego.przez weekend bylo fanatastycznie.
w sobote pojechlismy nad morze kolo Liverpool-nikola cala w piasku:-) z tatusiem babki z piasku robila.mielismy grilla i piwko.atmosfera sprzyjala:-) nawet sie w morzu wykapalam,choc z moim ''szczuplym'' cialem to raczej nie bardzo wchodzic do wody.jeszcze bym zrobila ubytek morza.hahaha
w niedziele po pracy wrocilam do domku-zroialam szybki deserek po obiadku i pojechalismy do lister parku-wesole masteczko przyjechalo ,wiec nie bylo mozliwosci zeby moje dziecko nie pojezdzilo na karuzeli.
roksana1-tak mi ochoty narobilas na rybke
ale niestety moja zamrazarka ryby nie posiada,wiec postanowilam i zrobialam fondue:-) wystko pyszne.teraz tylko musze zetrzec ziemniaki na babke ziemiaczana-bo boczek i kielbase juz podsmarzylam-ale to za jakies 3 godz.zaniam R. wroci z pracy to bedzie akurat.
slyszalam ze Natalka dalej sie meczy:-
-( nic mi nie pozostalo jak wspierac ja duchowo.3maj sie kobitko.badz dzielna.
ale pogoda do niczego.przez weekend bylo fanatastycznie.
w sobote pojechlismy nad morze kolo Liverpool-nikola cala w piasku:-) z tatusiem babki z piasku robila.mielismy grilla i piwko.atmosfera sprzyjala:-) nawet sie w morzu wykapalam,choc z moim ''szczuplym'' cialem to raczej nie bardzo wchodzic do wody.jeszcze bym zrobila ubytek morza.hahaha
w niedziele po pracy wrocilam do domku-zroialam szybki deserek po obiadku i pojechalismy do lister parku-wesole masteczko przyjechalo ,wiec nie bylo mozliwosci zeby moje dziecko nie pojezdzilo na karuzeli.
roksana1-tak mi ochoty narobilas na rybke
ale niestety moja zamrazarka ryby nie posiada,wiec postanowilam i zrobialam fondue:-) wystko pyszne.teraz tylko musze zetrzec ziemniaki na babke ziemiaczana-bo boczek i kielbase juz podsmarzylam-ale to za jakies 3 godz.zaniam R. wroci z pracy to bedzie akurat.slyszalam ze Natalka dalej sie meczy:-
W zeszłym tygodniu mieliśmy troszkę spraw do załatwiania a ten tydzień się lenimy. Właśnie wróciliśmy znad jeziorka. Znaleźliśmy super plaże, na której byliśmy całkiem sami.
A ja byłam pewna, że już po wszystkim. Trzymam kciuki. Trzymaj się kochana
super pogoda byla ale chyba koniec