reklama

Mamy z Bradford

roksana oki tylko jak ci pasuje teraz sie jakos zgadam,y czy poppoludniu\
nefretete nie przejmuj sie ja mam to samo na codzien ale ja sie juz przyzwyczailam i wszysto sprzatam sama bo nie moge na to patrzec:blink::blink::blink:

reklama
Marta84 ja jakas pedantka nie jestem- przy moich facetach nie da rady byc pedantem... ale w tej sytuacji to ziolka nie pomoga! tu juz jest potrzebna kozetka u psychiatry. ja to sie zaczynam powaznie zastanawiac czy ja jakas chinszczyzna gadam????:sorry2:

tynia i wiki ja nie bede przymykac na to oczu, bo jak mlody usnie na godzinke, to bym chciala sobie na chwile usiasc i odpoczac. a jak narazie to nie mam na to czasu bo musze sprzatac i to mnie doprowadza do szalu. dziecmi do cholery jasnej nie sa, a jak im nie pasuje to zawsze moga sie przeprowadzic do swojego autka, a tam to moga nawet nasrac na srodku i przyklepac. mieszkaja u mnie wiec albo sie dostosuja albo wypad proste;-)

Nefretete101 ja wciaz prosze swoich o sprztanie po sobie , i nic:no: jak ide spac jest czysciutko a wstaje to juz jestem zła , bo mam co robic.
Dobrze ze mowisz o tym kuzynowi , moze w koncu załapia o co chodzi:tak:

witam:-):-):-)natalka-serdeczne gratulacje i buziaki dla malenstwa:-):-):-)
weekend taki piekny a ta pogoda ma nastroje i zaczyna nam sie psuc:angry::angry::angry:pisalam wam kiedys ze dostalam list z przychodni okazalo sie ze moja niunia musi dostac dwie szczepionki troche ja reka pobolala ale obeszlo sie bez temp.:tak::tak:w weekend bylismy w bowling park pierwszy raz tam bylam i mi sie bardzo tam spodobalo:-);-):tak::-D
nefretete-
bardzo ci wspolczuje ze musisz sprzatac po kuzynie i tzrymam kciuki aby jak najszybciej sie skonczylo:-):-):-)
roksana,sylwia-ja lubie pisac ,ale jak macie swoj temat i ja nie moge sie dolaczyc to sie nie odzywam:-):-):-)jestem poczatkujaca mama i nie znam sie na niektorych tematach

Alexnow super długi post, podoba mi się:-D;-). Wiem jak ciężko się wdrożyć. A teraz tym bardziej gorzej bo połowa na wakacjach.
Współczuje Twojej z tą szczepionką, dwie na raz to musiało boleć. Pewnie dostała jakieś wyrównanie szczepionek, tych które brakowało w Polskiej karcie szczepień. Rączka poboli najwyżej dwa dni, to tak jakby ktoś dał jej w mięśnia kuksańca, trochę boli.
Nefretete no i jak będą sprzątać, obiecali poprawę? ;-):baffled: Wiem że to irytujące, zwłaszcza że już pisałaś o tym że zwracałaś na to uwagę.

alexnow oj juz w sumie niedlugo to sie skonczy:baffled: za 3 tygodnie wyjezdzaja hip hip hura

roksanna1 dzisiaj znow byla rozmowa... i nie to ze po zlosci ale jak wyszli z kuchni (szykowali obiad) poszlam zobaczyc czy blaty starte:-D no i niestety nie zdazyli wsadzic sobie widelca do geby:-D musieli wrocic sie spowrotem i poscierac co nabrudzili:sorry2: powiedzialam im ze moze u siebie w domu mama po nich sprzata ale tu tak nie bedzie bo mamy nie ma. ja w dowodzie ich nie mam. ostrzeglam rowniez ze jak rano wstane z Alexem i bede musiala naszykowac dziecku sniadanie, a nie bede miala gdzie to beda mieli o 6 przebudzenie, az sie naucza:-D zołza ze mnie ale ile mozna prosic. dobra nie zanudzam was wiecej moimi blatami w kuchni:-D:-D:-D

nefretete101 popieram ci i uwazam ze dobrze zrobilas,a swoja droga nie rozumiem jak ludzie moga sie tak zachowywac chociaz sama nie raz mialam doczynienia z takimi typami :no:
katin jak tam Hubert? mam nadzieje ze czuje sie dobrze :blink: slicznie dziekujemy za odwiedzinki,bardzo nam milo :tak:
roksanna1 nie uwiezysz ale Nadusia dalej spi,obudzila sie na chwilke o 18 na jedzonko a ja az nie moge sie nadziwic Wlasnie pierdzioszki mi sadzi :-D dziekuje za obiadek ;-)

Czesc dziewczyny ja tez jestem nowa- zarejestrowalam sie dopiero dzis. Jestem Ania i mam sliczna,kochaniutka i 18 miesieczna coreczke.Mieszkam w Bradford od ponad 3 lat dokladniej na bd 4 moze ktoras z was tez pomieszkuje na tych terenach strsznie by mi bylo milo.Duzo slyszalam o tym forum i nawet kolezanka namawiala mi na zalozenie sobie konta na baby boom,musze przyznac ze dosc dlugo z tym zwlekalam,ale teraz mam nadzieje ze nadrobie straty.
pozdrawiam wszystkich serdecznie a w szczegolnosci jstysiak.

reklama
Witam 23 aneczko, , fajnie ze dołaczyłas do nas.
Mojadzidzia dobrw wpływ maja na Nadusie ciotki , musisz czesciej sie z nami spotykac.
Hubert chwilke posiedział , odpoczoł i doszed do siebie ,mysle ze tylko cos mu zaszkodziło:tak:
Roksanna opalamy jutro razem nozki u mnie przed domem??;-)moze byc skoro swit:tak:
alexnow mysle ze tematy sa dla wszystkich,wcinac tez sie wolno;-) a na pewno duzo masz do przekazania jako matka prawie czteroletniej coreczki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry