reklama

Mamy z Bradford

witam mamuski:-):-):-)
23aneczka-witamy na forum ja tez mieszkam na BD4 :-):-)
ja dzis wstalam ,jakby ktos mnie pobil strasznie mnie szyja boli moja niunia musi wstac jak tata idzie do pracy bo musi dac mu buzi i ukochac bo bez tego ani rusz i tak jest jak przyjdzie na sniadanie i na lanch:tak::tak::tak:nie umiem naszej malej oduczyc aby sama spala w swoim pokoiku nie wiem co mam juz robic ,bo przychodzi do nas w nocy i tak sie rozpycha ze moj musi isc do niej do pokoju :tak::tak:a przeciez musi sie wyspac do pracy moze wy macie jakies pomysly jak nauczyc ja spac w swoim lozku i pokoju:confused::confused::confused:

reklama
roksanna1 i katn specjalnie dla Was zamówiłam słoneczko:-pu mnie juz jest :-Dpoczekajcie troche ,a do Was tez juz niedlugo dojdzie:-D:-D:-D:-D
Marta84 widze ze ciebie tez Majeczka rozpieszcza:happy2:i tak ma byc;-)
Mojadzidza Nadia tez niczego sobie ,niech spi maleńka jak najwięcej:tak:
A mi Amelcia obudziła sie z temperatura:-(i juz dzwoniłam do lekarza,mamy wizyte na 11.00 ciekawe co tym razem uslysze:dry:.Powiem wam ze zaczyna to byc dla mnie irytujące,mała ma kaszel od 2tyg juz nie wspomne o katarku ktory ledwo co przeszedł to dzisiaj wzamian mamy gorączke:angry::angry::angry::angry::angry:.nic ide sie szykować do lekarza.buzi kobitki i miłego dnia

Hejka:-):-)

Ja widzę że tu nawet codziennie takie mni forumowe spotkanka są:-) Chętnie bym do was dołączyła ale z tą moją dzieciarnią raczej ciężko:baffled::baffled:

Potówki, które Olivia miała nie zeszły tylko przeobraziły się w dosc sporą wysypkę na buzi, głowce i tułowiu:-( Health visitor nie wiedziałą co to jest i kazała isc do lekarza bo to może byc jakiś wirus:-( Tak więc dzisiaj po raz kolejny śmigam do przychodni:wściekła/y:
Wczoraj byłam z Marcelem i lekarz zapisał nas na wizytę u pediatry w szpitalu:tak: cieszę się, że obejrzy go specjalista:-)
Olivia za to koksiara jest nieziemska bo przez 2 tygodnie przytyła 800gram:szok::szok: I tym sposobem od urodzenia przytyła już prawie 1,5kg:szok::-)

Niby świeci słońce ale są ciemne chmury gdzie niegdzie i znowu mam dylemat czy wywiesic pranie:baffled:

Roksanna juz uciekła , a nogi dalej blade.
Sylwia ale trafiłas na madrego lek . tak odrazu skierowal was do specjalisty:tak:
sama wiesz jak z tym czasami bywa.
Zawsze jestes mile widziana ,jak i inne dziewczyny.jak tylko najdzie cie ochota pakuj dzieci i do Bradford , ciocie pomoga.:tak:
Mojadzidzia a jak dzien wyglada u Ciebie . Mam wolne do 17 moze potrzebujesz pomocy, zeby znow nie było tak, ze jestes na jednym jabłku do wieczora;-)

Ja już w domciu Mati śpi w wózku więc mam chwile. Daleko mam do tej Katin że szok. Gdyby nie to że spacer dobrze robi to nie wiem czy bym doszła :-D:-D:-D
No już nie mam chwili dla siebie :baffled:
Sylwia jak jutro z czasem. Chyba jutro do Ciebie zajrzymy jednak :confused::confused:. Co Ty na to? :-D

ja tez sie wybralam na dlugi spacer bo pogoda sie fajna zrobila.
Teraz moje dziecko lezy na brzuchu dobre 10 min WoW:szok: moze sie za raczkowanie wezmie:-D

nefretete101- masz ochote jutro na miasto:confused: bo ja wzielam zly rozmiar i musze jechac wymienic pare rzeczy:wściekła/y: no chyba, ze moja wywinie jakis glupi numer jutro z rana bo nigdy nic nie wiadomo.
No nic ide robic oszukane golabki:tak:

Marta84 tzn kupiłaś na stary rozmiar , a że schudłaś i nic o tym nie wiedziałaś to kupiłaś za duże. Prawda ;-) No bo chyba raczej nie odwrotnie.
Jak Ci zacznie raczkować to już jej nie zostawisz na chwilę samej, wszędzie za Tobą polezie ;)-

Hejka

My dojechalismy do PL szczesliwie, aczkolwiek wypompowani na maxa. Dzieci sie spisaly doskonale i przetrwaly podroz bez wiekszych protestow. Podziwiam je, bo mnie kregoslup jeszcze przez dwa dni dawal sie we znaki. Tesciowa byla zaskoczona i zachwycona z takiej wspanialej niespodzianki :) Mam plusa wielkiego, bo to moj pomysl ;) Wszystkim dookola opowiadala jaki to miala piekny sen, jak slyszala Kubusia wolajacego ja na ulicy, a potem sie to okazalo prawda :)

Teraz pojechalam sobie do moich rodzicow do Krakowa i probuje sie nacieszyc ta mala wolnoscia od dzieci. Dziadkowie i wujkowie nawet na chwile nie odstepuja maluchow.

Pogoda sie nam troche zepsula, ale z drugiej strony to dobrze, bo przez ten upal nie mialam sily nawet myslec. Czulam sie jak w tropikach, a teraz tak przyjemnie i chlodno. Mieszkanie w UK chyba zrobilo swoje, bo kiedys uwielbialam upaly.

Pozdrowienia dla wszystkich.

23aneczka-witaj wsrod nas

mojedziecko spi na ogrodzie,wiec mam chwilke.obiad juz uszykowalam,posprzatalam -pelen luz.
wstydze sie,ale wam powiem.wlasnie siedze i pisze posta, a obok mnie stoi bita smietana w spray'u i co chwila przygazowuje sobie do buzi:-):-):-):-):-) dzis moja dewiza to jestem piekna i szczupla:-):-) tak sobie dogadzam.ale wieczorej bede miec wyrzuty sumienia:-(
nefretete-widze,ze nie tylko mnie dobijaja takie sytuacje.chcesz pokazac,ze jestes dobrym czlowiekiem i co poniektorzy to wykorzystuja robiac z ciebie sprzataczke.ja tez jestem z tych co otwieraja twarz na takie problemy.;-)
kasia j.-super ze szczesliwie dojechaliscie-to najwazniejsze.milego wypoczynku:-)

reklama
witam:-):-):-)my juz po obiadku Aga moja spi wiec korzystam ze spokoju w domku:tak::tak::tak::-D:-D:-Dkawka i BB :-D:-D:-Dale co zrobic pozniej idziemy zrobic zapasy do lodowki,poniewaz az wstyd sie przyznac zaczelo swiecic pustkami u mnie :-(:-(:-(

KTORA MA OCHOTE MNIE JUTRO ODWIEDZIC???

nudzi mi sie w domu samej a tak przynajmniej bede miala okazje poznac kogos kto ma ochote:tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry