• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Mojadzidzia i Tynia spotkałyście się:confused::confused::confused:. Musicie się telefonami wymienić, będzie łatwiej się zgrać. Z resztą ja chyba Mojadzidzia nie mam Twojego telefonu. Mogę poprosić.:tak:
A ja dziś byłam u Sylwii. Wreszcie odwiedziłam maleństwo. Oliwia cały czas dotrzymała towarzystwa. A ja no cóż dojechałam cała i wróciłam.
Tynia i wiki a jakie to było święto :szok::szok::szok:. Czy my też coś przegapiłyśmy:confused:
Jstysiak co ja na to poradzę że tylko nogi wystawiam to słońce siup za chmurkę :-D
Alexnow ja jutro nie dam rady bo mój ma wolne i do miasta ruszamy.

hej kobitki!!!
Ja niedawno wrocilam z zakupow z nefretete, dzieki kochana za towarzystwo. Jakas taka padnieta troche jestem, a musze zaczac prac i sie pakowac pomalu. Jak ktos ma ochote jutro do mnie przyjechac to zapraszam nefretete z Alexem beda u mnie przed 9 :tak:
roksanna1- jak bylam gruba tak dalej jestem:-p:-D. Wymienialam ubrania dla mojej mamy, wzielam dobry rozmiar na wieszszaku zly na metce:wściekła/y:
Dobra lece cos ugotowac

Oliwia wreszcie śpi, ufffff. Ona to ma zdrowie:szok: Od 9 rano razem z Roksanna na zmianę ją bujałyśmy a ta twarda była:tak:
Marcel pojechał z tatą na lotnisko po wujka więc ja mam czas dla siebie:tak:

Roksanna jeszcze raz dziękuję za odwiedzinki:tak: I za pomoc przy małej i za pozmywanie naczyń;-) A przede wszystkim dziękuję za podtrzymanie mnie na duchu:tak:
Cieszę się że szczęśliwie dojechałyście i bardzo podoba mi się Twoje autko;-):-)
Tynia miała z mężem rocznicę ślubu wczoraj;-) ( po suwaczku poznałam:-))

Tynia wszystkeigo naj naj naj na kolejne lata:-)

dziekuje kobietki
roksanna spotkalysmy sie mojadzidzia i bylo bardzo przyjemnie planuje ja nawiedzic w nastepnym tygodniu a i wymienilysmy sie telefonami:tak::tak::tak:
mojadzidzia dziekuje za mile spedzony czas bardzo mi bylo milo a Nadusi przeszla juz czkawka;-);-);-);-);-);-)

Czesc
Ja dzis miałam kare:tak: musiałam sobie odpuscic wyjazd do Sylwi:-(
Od 1 w nocy miałam straszna rewolucje , ale to chyba zatrucie , nie wyglada mi na wirusa . Pije ziołka,woda,cola i juz jest lepiej ,odespałam noc i wybrałam sie na krociutki spacerek niezadaleko domu wrazie nagleg ataku.
Roksanna mozesz byc z siebie dumna:tak:
Syliwa szkoda mi bardzo ze tak wyszło z odwiedzeniem was:-(, Roksana to dobra duszka zawsze wie co powiedziec i zrobic;-)
Jstysiak jak dzis czuje sie Amelka?? dalej ma temperature.?

No właśnie Katin, zapomniałam napisac że szkoda że nie dałaś rady przyjechac:-( Ale mam nadzieję że podkurowałaś się troszkę i już Ci lepiej:-)
Dziękujemy ślicznie za słonika, jest cudny:-)

reklama
hejka:cool::cool::cool:ja juz po obiadku objadlam sie jak krowa:szok::szok::szok:a za to do wieczora juz nic:sorry2::sorry2::sorry2:
katin-zdrowka dla Ciebie:-);-):tak:
roksanna-nadarzy sie okazja abysmy sie jeszcze spotkały
agnieszkauk-szkoda ze nam nie wyszlo spotkanko zdrowka dla coreczki:-);-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry