reklama

Mamy z Bradford

ktin biedulko,ale sie nameczylas,czy to zatrucie czy moze jakis wirus?
jstysiak jak tam Amelka?
tynia i wiki przyjemnie bylo posiedziec w parku,po drodze zgadalam sie jeszcze z ta polka ktora byla z synkiem bo szlysmy kawalek w ta sama strone :tak: czkawka przeszla na szczescie :sorry: no i oczywiscie zycze Panstwu kolejneych szczesliwych lat razem :-)
roksanna1 gratulujemy odwagi ciociu,jeszcze troche i wystarujesz na torze formuly1 zamiast Kubicy :-D a jak tam misio,dalej robi smierdzace kupki czy juz mu przeszlo :-D:-D:-D
alexnow mialam zamiar cie nawiedzic pewnego dnia jak napisalas ze mieszkasz na BD4 bo ja na BD5 ale jak to jest kolo Nexta to godzina drogi na pieszko ode mnie :-(
a my juz po masazu brzuszka,strasznie sympatyczna pani do nas przyszla a za tydzien kolejna seria masazu calego cialka,ale sie Nadi podobalo :sorry:

reklama
:-)Witam :-)
dziekuje za gratulacje:tak: nas dopiero co wypisali ze szpitala :-( Klaudia caly czas przy cycu chce byc :confused: i daje popalic mi nie zle ale daje rade jak bede miala wiecej czasu to nadrobie forum;-)

Załączniki

• CIMG2572.JPG
    CIMG2572.JPG
    50,8 KB · Wyświetleń: 49
Natalko witaj :happy2: coreczka słodziutka , od samego pocztku daje sie weznaki ,ale pierwszy usmiech wszystko wynagrodzi, :happy2:
Troszke sobie polezałas ,ale jak ty sie czujesz po takich przejsciach??

Mojadzidzia dobrze że się zgadałyście. Jeśli chodzi o misia to :no::no::no:, już przestał (widocznie dostał zatwardzenia:tak::-D). Pewnie podobało jej się zmienianie Niuni pieluchy.
Katin dobrze że dochodzisz do siebie. Nas nic nie wzięło więc to musiało być jakieś zatrucie.
Natalka Niunia cudna, i naprawdę ją wystroiłaś.
Tynia WSZYSTKIEGO NAJ NAJ I DALEJ TAK SAMO.

natalka90 wszystkiego naj... dla malej ksiezniczki :tak: wydaje mi sie ze podobna do ciebie ;-):-) rzeczywiscie wyglada na duza dziewczynke :blink:
roksanna1 a to szkoda ze ma zatwardzenie bo tak fajnie sie nim zajmowala :-D bylaby-albo bedzie- dobra siostrzyczka ;-)
sylwia.m a jak tam Marcelek z Olivka,spelnia role starszego brata?

reklama
Marta84 walnij i za mnie bo moja mała też protestuje:wściekła/y::sorry:

Mojadzidzia chętnie bym zobaczyła jak robisz ten masaż, może i mnie byś nauczyła:-) A Marcel jak to Marcel:sorry: Raz kochany że do rany przyłóż a innym razem mam ochotę wysłac go w kosmos:sorry2::-p:sorry:
Ogólnie bardzo kocha swoją siostrę i często chce ją przytulac i całowac, nawet wtedy jak ona śpi i oczywiście budzi ją wtedy:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry