mojadzidzia
Fanka BB :)
ktin biedulko,ale sie nameczylas,czy to zatrucie czy moze jakis wirus?
jstysiak jak tam Amelka?
tynia i wiki przyjemnie bylo posiedziec w parku,po drodze zgadalam sie jeszcze z ta polka ktora byla z synkiem bo szlysmy kawalek w ta sama strone
czkawka przeszla na szczescie
no i oczywiscie zycze Panstwu kolejneych szczesliwych lat razem :-)
roksanna1 gratulujemy odwagi ciociu,jeszcze troche i wystarujesz na torze formuly1 zamiast Kubicy
a jak tam misio,dalej robi smierdzace kupki czy juz mu przeszlo 

alexnow mialam zamiar cie nawiedzic pewnego dnia jak napisalas ze mieszkasz na BD4 bo ja na BD5 ale jak to jest kolo Nexta to godzina drogi na pieszko ode mnie :-(
a my juz po masazu brzuszka,strasznie sympatyczna pani do nas przyszla a za tydzien kolejna seria masazu calego cialka,ale sie Nadi podobalo
jstysiak jak tam Amelka?
tynia i wiki przyjemnie bylo posiedziec w parku,po drodze zgadalam sie jeszcze z ta polka ktora byla z synkiem bo szlysmy kawalek w ta sama strone
czkawka przeszla na szczescie
no i oczywiscie zycze Panstwu kolejneych szczesliwych lat razem :-)roksanna1 gratulujemy odwagi ciociu,jeszcze troche i wystarujesz na torze formuly1 zamiast Kubicy
a jak tam misio,dalej robi smierdzace kupki czy juz mu przeszlo 

alexnow mialam zamiar cie nawiedzic pewnego dnia jak napisalas ze mieszkasz na BD4 bo ja na BD5 ale jak to jest kolo Nexta to godzina drogi na pieszko ode mnie :-(
a my juz po masazu brzuszka,strasznie sympatyczna pani do nas przyszla a za tydzien kolejna seria masazu calego cialka,ale sie Nadi podobalo

i daje popalic mi nie zle ale daje rade jak bede miala wiecej czasu to nadrobie forum;-)
coreczka słodziutka , od samego pocztku daje sie weznaki ,ale pierwszy usmiech wszystko wynagrodzi, 

mam dosc!!! Chyba w takiej sytuacji musze walnac browara