Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej laseczki
Marta84synek mnie dzis rozpiescil i wstalo mu sie po 8. jakies 5minut po tym jak wyslalam Ci smsa. juz bylo za pozno, żeby go ubierac juz nie mowiac o sniadaniu
roksanna1 Alex mi spi 2 razy dziennie i wlasnie mysle zeby mu zrobic tylko 1 dzemke...ale...jak wstanie mi tak jak dzis to oki bo dopiero o 12 sie kladzie i jest wstanie wytrzymac do wieczora. niestety przewaznie wstaje o 6 i pada juz miedzy 9-10, a pozniej kolo 4-5i dlatego tak szaleje. pare razy probowalam go przetrzymac, ale to była tragedia i dla mnie i dla niego wiec odpuscilam. moze dzis zacznie sie nowa era??? kto wie
a tak poza tym to dzien u mnie zapowiada sie super. KOCHAM PANA LISTONOSZA!!!! w koncu oczekiwany list z cancilu mi przytargał:-) przyznali nam housing benefit :-):-)
teraz tylko czekam na mojego i na zakupy hahahahha
Ja wlasnie wrocilam ze spaceru i zakupow. Zjadlam ogromne ciacho a teraz mam strasne wyrzuty sumienia
23aneczka - mam nadzieje, ze juz sie lepiej czujesz
nefretete101 - no to gratulacje!!! ja po powrocie z Polski zloze wniosek
NIE KUPILAM MLEKA!!! CHOLERA chyba sie potne, ale jestem glupia
Marta84 dzieki juz mi lepiej,ta poranna kawa postawila mnie na nogi i bol glowy od razu ustal. Nefretete101 my tez skladalismy wniosek o housing benefit ale niestety okazlo sie ze nam sie nie nalezy choc do tej pory nie wiemy dlaczego:-(. A w sumie to zaczelo sie tak: od momentu gdy zlozylismy wniosek do cancilu na odpowiedz czekalismy moze 2 tyg,tez cieszylam sie jak glupia bo z listu ktory od nich dostalam wywnioskowalam ze nam przyznali,zreszta nie tylko ja mialam takie wrazenie wszyscy ktorzy czytali tez tak stwierdzili. Moja radosc przygasla w momencie kiedy bylismy w polsce i na konto nie wplywaly nam zadne pieniadze za housing,to zaczelo dawac nam do myslenia. po miesiecznym urlopiku "mezczyzna moj" wybral sie z ich liscikiem do ich siedziby i pani ktora tam siedziala stwierdzila ze jednka nam sie nic nie nalezy a kwota ktora byla podana w liscie to kwota ktora przekraczamyaby dostac housing. do tej pory nie wiemy czemu tak jest ze nam sie nie nalezy bo kokosow blazej nie zarabia a ja przeciez nie pracuje!!!!!!znam takich co maja kasy w Hu..... a im sie nalezy i otrzymuja wiec nie wiem jak ta sprawe rozpatrywac.Moze znow zlozymy nowy wniosek,nie wiem.
pozdrawiam
witam piekne panie
ale mam dzis dobry humor:-):-):-) natalka corcia jest przecudona:-))))))) drogie kolezanki mojadzidzia i marta84- miejsce ze zdjec z mojego profilu na naszej klasie to Bradford.tak mojadzidzia kolo ratusza.
dzis bylam ze swoja swagierka u chinskiej restauracji no i po drodze nie moglam sobie odmowic obejrzenia Darwina z piasku.no i byly tam jeszcze inne atrakcje-mini plaza dla dzieci.roksanna1 dobrze zrobisz jak wezmiesz grabki i wiaderko, Matylda bedzie zachwicona.Nikola jak zobaczyla piasek to myslalam ze wyleci mi z wozka:-):-) jest ogrodek piwny -mozna sobie drinknąc. spedzilysmy super dzien.tymbardziej ze pogoda dopisuje. jutro moja swagierka wraca do PL wiec dzis mala kolacyjka pozegnalna i male ''conieco'' do picia;-) marta84-nie mow ze jestes glupia bo zawsze sie moze zdarzyc ze czegos sie zapomni,a ja to chyba mistrzyni w tym jestem.moj R mowi mi zawsze zebym sobie kupila maly notesik i wszystko notowala. no w ostatecznosci zostaje mi lecytyna
Marta84, tynia i wiki dzieki:-)
23aneczka z tego co ja tu czytam to nam przyznali 50% i jest napisane jaka bedzie pierwsza wplata- czyli wyrownanie od zlozenia aplikacji;-) jeszcze moj konta nie sprawdzal czy kasa wplynela. mysle ze po zdaniu "The Benefit Starts on: ..." moge miec przypuszczenia ze pieniazki mam na koncie
jak poszlismy do councilu zeby doniesc dokumenty to ciapaty ktory nas przyjmowal robil nam straszne problemy. kazali pokazac HO, a D dal mu karte stalego pobytu- generalnie jest to to samo. koles stwierdzil ze on nie wie co to jest i ze ma przyniesc jakies dowody ze jest tu od 5 lat zmusilismy go zeby zadzwonil do HO i sie doinformowal...zajelo mu to godzine, az w koncu przyja do wiadomosci, ze to jest to czego on chce;-) tutaj trzeba byc cholernie upartym zeby cos dostac...niestety
witam kolezanki:-):-):-)mi dzien minal nie zaciekawie,strasznie mnie brzuch boli i nie mam na nic ochoty obiead zrobilam bo musialam:-(moja Aga zasnela po obiedzie i wstala o 18 ciekawe o ktorej pojdzie spac nefretete101-gratuluje uporu i ze przyznali wam:-):-) agnieszkauk-fajnie ze ci tam milo minal dzionek,ja widzialam jak robili ta rzezbe fajnie to wygladalo:-):-)ale moze byc ciekawie moze namowi mojego w weekend i zajrzymy tam:-):-) 23aneczka-mojemu W zostal juz 1 miesiac bo nam tez odmowili a staralismy sie o dom z Home Hunter a musi miec u jednego pracodawcy przepracowany rok musimy na nowo skladac aplikacje we wrzesniuzobaczymy co z tego wyniknie
zapomnialam wam jeszcze pochwalic mojego kochanego syneczka:-)
wstal o 8 co mu sie nie przytrafia czesto. dzemna sie od 12-14 i juz spi:-) hip hip hura
uciekam papa
Nefretete, no zuch chłopak i zuch mama ;-). Ja Ci pisałam o tym niespaniu w dzień ale nie zauważyłam że on taki malutki ten Twój. Sorki Alex od samego zarejestrowania do przyznania mieszkania też może trochę potrwać. Trzeba się uzbroić w cierpliwość. My dziś oglądaliśmy mieszkanie, ale do remontu było wszystko bez wyjątku. AgnieszkaUK ja mam zawsze pełno notesików i karteluszek i wszystko zapisuje. Tylko że nie pamiętam o tym żeby je zabrać
Nefratete101 tu chyba wszystkim robia zawsze i wszedzie problemy,cieszcze sie ze choc wy dopieliscie swego i nie daliscie za wygrana temu PANU z cancilu.Ja mysle ze jeszcze raz zlozymy aplikacje w koncu do 3 razy sztuka nie,a pozostaly nam jeszcze dwie!!!:-)Moj maluszek tez juz spi i czas na relaks!!:-):-):-)Ide moze jakies piwko walne hihihi,choc tyle sie od zycia nalezy.pa papapa