reklama

Mamy z Bradford

Mi juz tez malutka śpi:-)mleko wypiła przed snem to moze dziś nocka przespana:sorry2:tylko czemu mój mężuś ma takie promocje,a nie ja w tyg:dry:.
roksanna1 właśnie z tymi kartkami to tak jest,piszemy laboraty a potem wychodzimy w pośpiechu i zapominamy:-p.Ja czasem tak mam ze po trzy razy chodze do sklepu:-D:-D:-Da tak ogólnie to wielkie brawa dla drivera:cool2::cool2::cool2:Ps.Agdzie oglądalaś te cudne lokum:confused:
alexnow i 23aneczka i jak juz lepiej sie czujecie kobitki
A ja dzisiaj rano wam pisałm ze musze isc na zakupy i co,poszłam sie wyszykowac prawie gotowa do wyjscia ,a amelka poszła mi spać:szok:i tak od 11.00 do 14.30(to sie nazywa drzemka:cool2:) .Ale misio wrócił wczesnie wiec podjechałm sobie sama.troche relaksiku mamuśce nie zaszkodzi:-D
Nefretete101gratulacje ,ijak zakupy mineły

reklama
23aneczka wypij i za mnie ,bo ja mam jeszcze stos prasowńska ,a jutro 5.40 pobódka buuuuuuu:-(ps.ładny suwaczek;-)
dobrej nocki kobitki i do usłyszenia po weekendzie.
duzo słonka wam zycze na ten weekend:-)

Aneczka ja właśnie się zorientowałam, że Twoja Laura jest tylko tydzień starsza od mojego Marcela:tak:

Roksanna gdzie to mieszkanie oglądaliście??? Niestety przeważnie te domy są do generalnego remontu:baffled:

Nefretete i coś nakupowała?? ja dzisiaj sobie 2 pary spodni strzeliłam:tak:

Moje bąki też już od ponad godziny śpią:tak: Z Olivii to jest niezła twardzielka bo zasypiała prawie 2 godziny:szok::szok: Biedny Marcelek w tym czasie czekał aż mama się z nim położy i prawie na kanapie usnął. Wkońcu musiałam ją wziac do niego do łóżka i tam ją nakarmic:baffled: I tak razem zasnęli w 5 minut:tak::tak:

ej kobity piszecie o tych karteczkach. A ja dzisiaj zapisalam cala taka ogromna kartke przykleilam na lodowce i co... nie wzielam jej do sklepu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja to chyba wybiore sie z ta glowa do lekarza :-p:-D:-D:-D
agnieszkaUK - fajnie macie foty, to jakis specialny weekend, jakies swieto, a moze jakis festiwal???

a moja mala przed chwila sie obudzila z placzem:-(moze jej sie cos przysnilo:confused: tata dal smoka i poszla dalej spac. No nic ja tez ide lulu dobranoc

marta84-szczerze to nic niewiem na temat specjalnego weekendu.fajnie spedzilysmy czas. a za ta pamiecia to sie kiedys wystraszylam i poszlam do lekarza bo myslalam ze jestem chora na alzheimers:-( doktorka popatrzyla na mnie na idiotke:confused: ale zbadala mi krew dla swietego spokoju i diagnoza byla taka:,ze jestem rozkojarzona:szok::-)

Ależ tu dzisiaj ruch jak w ulu. ;-):tak:
Oglądałam na BD3:tak:. To było mieszkanie ale tak fajnie rozmieszczone. O ile do tego poprzedniego można było się wprowadzić i robić powoli to do tego nie dało by się. Poza tym przed nami 4 chętnych. U mnie tendencja taka że z każdym razem lepsze, więc może Też do trzech razy sztuka :tak:.
Marta84 Moja ostatnio się drze przez sen i płacze, albo gada.
Sylwia ja też sobie dziś strzeliłam dwie pary spodni. Tylko kupiłam takie w które wchodzę akurat i ledwo się zapinam, jeśli nie schudnę to :no::wściekła/y:. Pewnie się mijałyśmy gdzieś w centrum.

Nie znacie kogoś kto skróciłby spodnie? Wy gdzie skracacie? Ile bierze krawiec? Wiecie?

Cześć

I znowu mam zaległości w czytaniu- Milenka ostatnio bardzo nerwowa jest chyba od ząbków bo już coraz ładniej te dwa małe gryzonie widać:-D:-D Olusia na etapie tysiąc pytań do- idzie oszaleć buzia jej się od rana do wieczora nie zamyka.
U nas na szczęście wszyscy zdrowi żadnych katarów czy kaszelków. Tylko ta pogoda chyba oszaleje ja chcę słoneczko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Idę obudzić Olę bo jak później wstanie to będę miała wojnę wieczorem ją położyć

A właśnie Roksana nie chcesz sie przenieść na BD15 jedna ulica ode mnie jest dom do wynajęcia ale w jakim stanie to nie wiem
Jakiego ty domku szukasz i gdzie, ile pokoi?

Witam
moje dziecko przespalo w nocy 5 godzin :szok: a ja wstawalam co chwilke i patrzylam czy wszystko ok bo spala w swoim lozeczku a poprzednie noce to ze mna bo nie chciala sama a dzis taki aniolek :-) ja juz dochodze do siebie :tak:

milego weekendu dziewuszki :-D

Asink_z my czekamy na coś z housingu. A tak z przeprowadzka to się nie pali. Jak się coś trafi fajnego to wtedy. Jeżeli będzie to trwało bardzo długo to może kiedyś się w końcu weźmiemy za szukanie.
Natalka no widzisz jakiego masz aniołka. :-D A jak w dzień, śpi?
Cieszę się że czujesz się lepiej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry