Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Byłam Natalko, właśnie o nim wcześniej była mowa. Powiem Ci że okolica nie taka zła, spodziewałam się gorzej. Dobrze że mała pozwala Ci odpoczywać. Ciesz się bo potem stopniowo będzie spać coraz mniej. ;-)
Natalka widzę że Twój men postawił na swoim;-) Super że malutka taka grzeczna, masz czas na powrót do formy:-)
Moja to prawie wcale nie śpi Nie jest tak jak inne maluszki co prawie cały dzień przesypiają, ona właściwie śpi tylko 2 razy po 3 godziny i to wsio
Ja zaraz mam gości. Miał byc grill ale coś pogoda nie dopisuje
Witam kochane.
Brak mi czsu na napisanie czegosc ,ale oczywiscie podczytuje;-)
Własnie czekam na gosci ,wiec miałam troszke szykowania , beda to Anglicy wiec chcemy ich przyjac tak po naszemu
jutro zadam relacje .
zycze miłego wiczorka
witam z wieczorka:-)
niestety na zakupach jeszcze nie bylam no poza wypadem po sraj taśme do asdy jakos nie bylo weny
zblizaja sie pierwsze urodzinki Alexa i dzis rozbilismy skarbonke z miedziakami i wylicytowalam na te okazje rowerek dla syneczka SMART TRIKE WITH SUN CANOPY AND BAG *BOYS BLUE* on eBay (end time 15-Aug-09 19:19:27 BST) jeszcze chce mu cos kupic tylko nie wiem co
z Alexem znow dzis bede wojowac do polnocy... usna mi o 16 i nie moglam go dobudzic-wstal o 19.28 czeka mnie zajebisty wieczor tym bardziej, że D katuje mecze chyba zmienie kanał i zabiore baterie z pilota
Marta84 zapomnialam Ci powiedziec... kupilam to nosidelko- głupie nie jest. jutro mam nadzieje, że bedzie ładna pogoda to zwiaze moich chlopakow i do rezerwatu po gorkach polazic.
Ja wlasciwie zagladam zeby sie pozegnac i zyczyc wam zajebistej pogody w Anglii!!! i jak najwiecej ciaz zebysmy mialy o czym pisac - zreszta ja wstalam dzisiaj zygajaco i juz myslalam, ze kolejne dziecko splodzilismy(szczegolnie, ze dostalam od nefretete darowane gumki z surgeryi pewnie je poprzebijala) no nic lece do zobaczenia za niecale 2 tygodnie. Pewnie i tak bede pisac ...
nefretete- ja patrzylam na foteliki(nosidla) ale wiekszosc jest do roku. Spoko, ze kupilas wyprobuj to i ja moze kupie jak bedzie dobre
buziki papapa
witam kobietki nefrette nie sa mi potrzebne ale jakby co wiem gdziesie zglosic katin pisz jak tam sie imprezka udala prosimy o relacje;-);-);-)
a my zaraz na zalupy sie wybieramy wiec odezwe sie wieczorkiem milego dniaa
Witam
Nefretete fura swietna. Bardzo mi szkoda ze moje dzieci to wczesne dziecinstwo przezyły w Polsce , tam nigdy nie było mnie stac na takie bajeczne zeczy:-(
Marta jak mnie słyszysz to zycze duuuuzo słonca !!!!!!
Roksanna ale wczoraj po wyjsciu z fitnesu saskoczyłam sie tym deszczem,Tobie tez plany pomieszł.
Wczorajszy wieczór udany , oczywiscie najluzniej rozmawiało mi sie z dziecmi
Jedzonko smakowało bardzo , najbardziej zachwycali sie wedlinami.
Polsa wodka zwaliła ich z nog pilismy gorzka załadkowa -mietowa , niech sie ciesza ze nie polewalismy czystej