reklama

Mamy z Bradford

witam kobietki ja juz po malych zakupach bylam w primarku ikupilam pare duperelek wiki:tak::tak::tak::tak:pranie zrobione jeszcze tylko trzeba troszke posprzatac i wyprasowac posciel
natalka nie przejmuj sie poczatki sa trudne pozniej bedziesz sie z tego smiala ze plakalas:tak::tak::tak:
moja wiki dawala mi w kosc i to niezle ale sie nie dalam i do tej pory sie nie daje bo jej wiek teraz jest strasznie buntowniczy:tak::tak::tak:trzymam za ciebie mocno kciuki kochaniutka

reklama
dzieki dziewczynki za pocieszenie :blink:ja sie juz wszystkim martwie do tego za dwa tyg mam sie wyprowadzac z moim na swoje i boje sie jak sobie poradze :-( bylam dzis z mala na krotkim spacerku i teraz mi spi to mam chwilke dla siebie ...

asinka_z ja sobie nie wyobrazam jak moglabym ja zostawic i wyjsc nawet na chwilke :baffled: zreszta ja nie umiem sobie pokarmu odciagnac :sorry2:

a gdzie reszta dziewczyn sie podziewa cos malo nas na forum ostatnio :confused:

hej wszystkim nie bylo mnie przez wekeend bo jakos nie chcialo mi sie nic,ostatnio jestem jakas rozdrazniona i rozkojarzona jstysiak smieje sie ze chyba w ciazy jestem,ale ja mam nadzieje ze nie:-).raczej te "szczesliwe" dni sie zblizaja!!!:wściekła/y: ja caly wekeend sama w domku z Laura siedzialm bo moj w pracy do pozna byl:-(.tylko co w sobote na miasto sie wyrwalam na male zakupy do primarku,oczywiscie jak zwykle dla siebie nic nie kupilam:wściekła/y:!!!!!jakos nie chce mi sie szperac w tych ciuchach.tak poza tym nuda.
pozdrawiam

Hejka:-):-)

Mojadzidzia, Katin nie mam nic przeciwko żebyście przyjechały razem:tak: Będzie Wam raźniej. Jutro jadę do rodziców, w środę Mojadzidzia nie może więc może czwartek??:confused::confused:

Natalka Twoje huśtwaki nastrojów są jak najbardziej normalne:tak: Chyba każda z nas miała je po porodzie, a to dlatego że hormony jeszcze w Tobie buzują:tak: Na pewno nie oznacza to że jesteś złą matką i nie dasz sobie rady;-)

A ja dzisiaj jakaś strasznie zmęczona jestem. Może dlatego że do późna wieczorem szarpałąm się z nowym wózkiem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Człowiek taki durny i żałuje żeby dołożyc trochę na nowy i potem przeklina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie umiałam tego g..na rozłożyc, ale na szczęście już jest ok:tak::-) Pojechałam na chwilę do centrum to Marcel koniecznie chciał go pchac i to sam:szok: Ja nie mogłam go wogóle dotknąc:sorry2:
Dzisiaj też skończyła się licytacja na ten mój podwójny, prawdę mówiąc liczyłam na trochę więcej ale nie jest źle:baffled:

Dobra idę pranie wieszac póki słońce świeci:-)

sylwia.m zamowilismy nosidelko dla Nadi i taki kocyk do zawijania do snu no i teraz caly tydzien jestem uziemiona do 12:-( moglabym odebrac pozniej w royal mail ale strasznie mi zalezy na tym kocyku,a moze wpadniesz do mnie jutro na chwilke jak bedziesz u rodzicow,tynia i wiki beda o 11,no i moze ktos jeszcze chetny na ploteczki? zapraszamy :tak:

Hejkaja dziś byłam z Matyldą na badaniu słuchu i strasznie się denerwowałam. Choć wiem że słyszy to jednak. Badanie musimy powtórzyć, bo już była znudzona i nie reagowała tak jak panią by to zadowalało.
Znowu mam kotki :-D tym razem 5 :szok::szok:. Także jak ktoś chce to proszę bardzo. Tylko nie na raz dziewczyny i nie pozabijajcjie się o nie proszę;-);-). Śmiać mi się chciało bo poprzednio zaciągnęłam ja do domu podstępem, a tym razem zaczęła rodzić to od razu do domu przyleciała. Cieszę się że czuje się u mnie bezpiecznie i tak jakby była w domu.
Mojadzidzia ja czekam aż się wykuruję z kataru, przynajmniej z tego największego. Nie chcę zarazić maleństw
Natalka też zostawiając pierwszy raz dziecko pod opieką taty miałam takie dziwne uczucie i tęskniłam już po przejechaniu pierwszych 3 km, ale przeszło. Jechałam wtedy do teatru. Udało się, przetrwałam spektakl, Mati z ojcem nic się nie stało.
Sylwia gdyby nie to że Marcel taki mały to miałabyś pomocnika :tak:;-)

:-)roksanna1- juz maialm do ciebie dzwonic czy cos sie nie stalo z toba:-D powaznie ,ta godzina i dopiero teraz sie odezwalas na BB:-D.
mojadzidzia a moze i ja bym sie do ciebie wybrala jak nie bedzie padac,jak niemasz oczywiscie nic przeciwko temu. poprosze namiary(adres i tel)na priv

AgnieszkaUK :-):-) Jakoś wcześniej mi się nie chciało pisać. Może przez ten katar i gardło. Tak mi to daje popalić, już od tygodnia się męczę. Na początku miałam tylko suchą krtań a teraz doszedł ból i katar. Mam nadzieję że już niedługo przejdzie.
W środę idę do dentysty żeby nie było. ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
katin a ty nie masz ochoty mnie odwiedzic? :dry: mam duzo nowych rybek w akwarium :-D
moja krolewna zrobila dzis 2razy kupke-hurrra! :-D
natalka90 badz dzielna wkrotce hormony sie uspokoja,ja myslalam ze bede musiala brac jakies prochy-zle ze mna bylo bardz ale po 2tyg przeszlo :tak:
roksanna1 nie denerwuj sie bo zlosc pieknosci szkodzi :-p i kuruj sie i zdrowiej szybciutko to wtedy nas odwiedzisz :tak:
23aneczka ja w sobote pojechalam na mega wielkie zakupy i tylko skarpetki dla Nadi przez przypadek wynioslam z H&M ale za to w niedziele pojechalam tylko po deske do prasowania-ktorej nie kupilam ale za to znalazlam kilka szmatek dla siebie,na zakupy trzeba miec nastawienie bo inaczej d... zbita :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry