reklama

Mamy z Bradford

Mojadzidzia jutro to niebardzo, bo umówiłam się z mamą że do jakiegoś parku pojedziemy, zresztą ona taka stęskniona za wnusią że nie wybaczyłaby mi:-D

Roksanna i znów kocią babcią zostałaś:-D:-D:-D Kongratulejszyn:-D

Marcel dzisiaj nic w dzień nie spał więc już niedługo oddeleguję go do spania i chociaż z nim będę miała już święty spokój na dzisiaj;-):-D A oczka ma już biedaczek czerwone ze zmęczenia:sorry2:
Ja za to właśnie sobie uświadomiłam, że zgubiłam kolczyk:-(:wściekła/y::crazy: Teraz pytanie gdzie i jak długo chodzę tylko z jednym:confused::sorry2:

Lecę łaskotac Marcela bo mi odjeżdża na fotelu:szok::crazy: a jeszcze kolację musi zjesc.
ps. tak mi się teraz przypomniało że wizytę u pediatry mamy dopiero na 7 października:szok::wściekła/y: Człowiek prędzej wykituje niż do specjalisty się załapie:-D

reklama
witam z wieczorka:-):-):-)jak ten dzien szybko mi zlecial,moja Aga od dwoch dni jest tak grzeczna ,ze nie poznaje mojej corki tak swietnie sie sama bawi,uklada itp:tak::tak:;-):-)dzis mialam wizyte health visitor(chyba tak sie pisze) pierwszy raz:szok::szok:ale mam fajna babke moja Aga dostala START BOOK i tak sie ucieszyla z tego jak by wygrala w totka:-D:-D:-Dpozdrawiam i milego wieczorku:-):-):-)

Hejka
Tak przez te koty mnie naszło. Czemu natura wszystkich po kolei tak nie wyposażyła. Takie małe koty, tylko śpią i jedzą. Mało tego nie płaczą, nie maja problemów z brzuszkami. Cokolwiek by kicia duża nie zjadła. Nie mają alergii :-D, nic.
Czemu u ludzi tak nie ma. Czemu jedno dziecko śpi w dzień drugie nei. Są też takie które nie śpią i w nocy. Koleżanka miała takiego dzieciaka, przesypiał dzień ale nie noc. No i chyba najważniejsze, nie zauważyłam żeby koty miały baby boom, albo płakały po kątach, no chyba że jej się dzieci zabierze.
NIESPRAWIEDLIWE TO JEST
Czy to znaczy że im bardziej istota myśląca tym gorzej. ;-);-);-)

A tak poza tym to ze mną jest ok. :-):-D Oprócz gardła oczywiście ;-), ale ono też chyba wraca do poprzedniej kondycji.
Wstawać śpiochy.

hej
Roksanna na jakims uniwerku powinnas wykładac:-D ale racja w tym jest ,chyba jestesmy tym gorszym gatunkiem , bo grzeszymy :-p:-p:-D
Mojadzidzia my tez bedziemy:tak: przyniose jakies zabawki,;-)
ja rowniez zycze miłego dnia

mojadzidzia-kochana niewiem czy dotre dzis do ciebie bo moje dziecko jeszcze spi,rano o 6 dostala mleczko i paracetamol na zabki -no i jeszcze spi:-(:-(:tak:,mysle ze zaraz wstanie;-) wlasnie rozmawiam z rokssana1 i sie dowiedzialm ze ode mnie do ciebie idzie sie 1,5 godz. w sumie spacerek mi pasuje,ale moje dziecko spi,a jeszcze sniadanko musi zjesc i zanim sie wygrzebie to bedzie gdzies 12 + droga do ciebie.wiec dzis sobie odpuszcze

pogoda nie dopisuje tak jakbym chciala:-( a wczoraj to taka plame dalam ze masakra:wściekła/y: powiesilam pranie na ogrodzie i zostawialam na noc:wściekła/y: no i jak zwykle zwilgotnialo.ale zla jestem na siebie.
lece umyc naczynia po sniadaniu-poki jeszcze mam spokoj:tak:

Mojadzidzia bardzo bym chciała ale ja musze być w domu z powrotem na 13.30 zanim bym wyszła i doszła to musiałabym wracać. Jak zaplanuję do Ciebie wyjście to poproszę o auto. Może znowu wtedy do mnie podskoczysz :confused:;-):-).

reklama
ojjjj cos nie macie dzis nachnienia:-( ja w sumie rozbita jestem:-( zaczyna mnie bolec zab-i to z chwili na chwile coraz mocniej,zalamalam sie:-( czulam ze to sie niedlugo stanie.na dziaslie zrobila mi sie narosl ropna,bylam z tym w aptece i pani farmaceutka doradzila mi zebym sobie posmarowala to dziaslo zeli dla dzieci na zabkowanie:wściekła/y: myslalam ze jej cos powiem.jak moze mi pzejsc bol zeba jezeli widac rope(cos takiego jakby byl maly syfek). no coz,w anglii nie zawsze grzesza inteligencja.no i masz.zlapalo mnie jak mylam gary po obiedzie. zapodalam sobie 2 paracetamole i zobaczymy jakie beda efekty. jestem tak zla bo ponad rok temu bylam sie zapisac do dentysty i cisza:no::wściekła/y: i niewiem co teraz zrobie. moze wiecie gdzie jest jakis emergency dentist:confused: jakies miejsce gdzie przyjmuja w naglych wypadkach,bo Wakefield odpada-raz ze nie mam zostawic z kim nikoli, pozatym jest drogo(moj R zapacil za wyrwanie zeba 80 funtow) a w weekend pracuje. jestem zalamana:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry