agnieszkaUK
Fanka BB :)
dzien dobry
my z nikolka juz po sniadanku.moje dziecko grzecznie oglada bajki.jaka cisza w domu
szok.
z moim zebem troche lepiej.czuje ze jeszcze lekko ćmi,ale da sie wytrzymac.
sylwia -jezeli masz ochote mnie odwiedzic to zapraszam:-) wysylam ci moj numer na priv..
biore sie za sprzatanie. pogoda sie polepsza
dobrze jest.
justysiak-z cibie twarda sztuka,ja to przewaznie sie poddaje.musze byc bardziej stanowcza.;-) nikolka w nocy sie budzi:-( do mleka.jezeli mleka nie dostanie to glodana jest i jest niespokojna w nocy,budzi sie z placzem,marudzi i ryczy:-
-( gdyby jeszcze kaszke manna na mleku chciala zjesc to wtedy moze by przespala cala noc,a tak:-( i jak w nocy wstaje:-( mam nadzieje ze to dlugo nie potrwa
my z nikolka juz po sniadanku.moje dziecko grzecznie oglada bajki.jaka cisza w domu

szok.z moim zebem troche lepiej.czuje ze jeszcze lekko ćmi,ale da sie wytrzymac.
sylwia -jezeli masz ochote mnie odwiedzic to zapraszam:-) wysylam ci moj numer na priv..
biore sie za sprzatanie. pogoda sie polepsza
dobrze jest.justysiak-z cibie twarda sztuka,ja to przewaznie sie poddaje.musze byc bardziej stanowcza.;-) nikolka w nocy sie budzi:-( do mleka.jezeli mleka nie dostanie to glodana jest i jest niespokojna w nocy,budzi sie z placzem,marudzi i ryczy:-