reklama

Mamy z Bradford

dzien dobry
my z nikolka juz po sniadanku.moje dziecko grzecznie oglada bajki.jaka cisza w domu:-D:-D szok.
z moim zebem troche lepiej.czuje ze jeszcze lekko ćmi,ale da sie wytrzymac.
sylwia -jezeli masz ochote mnie odwiedzic to zapraszam:-) wysylam ci moj numer na priv..
biore sie za sprzatanie. pogoda sie polepsza:tak: dobrze jest.
justysiak-z cibie twarda sztuka,ja to przewaznie sie poddaje.musze byc bardziej stanowcza.;-) nikolka w nocy sie budzi:-( do mleka.jezeli mleka nie dostanie to glodana jest i jest niespokojna w nocy,budzi sie z placzem,marudzi i ryczy:-(:-( gdyby jeszcze kaszke manna na mleku chciala zjesc to wtedy moze by przespala cala noc,a tak:-( i jak w nocy wstaje:-( mam nadzieje ze to dlugo nie potrwa

reklama
witam kobietki:-):-):-)
mojadzidzia-dziekuje za spotkanko i fajnie bylo was poznac:-):-):-)ja juz wczoraj bylam tak padnieta ,ze nie chcialo mi sie juz NIC!!!ale ciesze sie Aga cala droge na nogach:szok::szok::szok:juz w asdzie poszla do wozka i troche odpoczela:tak::tak::tak:
widze ze pogoda sie poprawia i swietnie
spadam jakis obiad wykombinowac i posprzatac do wieczorka laski:-):-)

Hej kochane :-)
Ja ostatnio tyle mam na glowie ze szok. Od pazdziernika otwieram moje mikro przedszkole w domku ,czyli bede childminderem wiec jakby ktos szukal zarejestrowanej niani to sie polecam ale to dopiero od pazdziernika:-)

Wczoraj mialam urodzinki i wiecie co moj kochaniutki malzonek dal mi w prezencie....wizyte w salonie kosmetycznym na masaz wiec wczoraj mialam relaxujacy wieczor bardzo mi sie podobalo pierwszy raz bylam na takim masazu ;-)

Mam tez pytanko czy znacie kogos kto ladnie i tanio robi paznokcie?:confused:

witam kobietk iw ten przepiekny dzionek
oleska wszyskiego najlepszego zdrowia szczescia pomaranczy niech ci twoj facet nago tanczy
alex dzielna masz ta Age tyle na nozkach szla podziwiam

Ostatnia edycja:
Witam
Dopiero wrociłam do domu od rana gdzies latam ,dobrzeze pogoda na to pozwala:happy:
Sylwia bardzo sie mijamy z tymi odwiedzinami ,moze jutro tez nie masz planow to wpadniesz na kawke??
Mojadzidzi a my sie zdzwonimy co do spotkania.
Roksanna ja wczoraj zaliczyłam fitnes wiec dzis sobie odpuszczam ,jutro bede koło 17.30:tak:
Agnieszko Uk ale wizyty nie dopuszczaj u dentysty ,bo jak znow zacznie bolec to moze tak łatwo nie minac.
Oleska powodzenia w działalnosci ,oczywiscie jak ktos bedzie pytał to polece i skontaktuje z Toba. wszystkiego dobrego.
Monika 1213 pozdrowienia z Bradford;-)

Hejka:-)
Ja dopiero w domu:szok::szok::szok: Cały dzień gdzieś fruwaliśmy, ale przynajmniej czas szybko minął:tak:
I wreszcie poznaliśmy słodką Nadię:tak:

Katin ja właśnie miałam napisac że teraz przez kilka dni nie będę miała samochodu i że może ktos się zlituje i mnie odwiedzi bo ja raczej nie będę się ruszac z moją dwójką:sorry2:

Oleska wszystkiego naj:-)

hej kobity!!!
Podroz minela mi super Maja byla przegrzeczna:tak:lecialo z nami ok20 dzieci i niemowlat polowa plakala reszta zygala szok. Pogode mam piekna jak w tropikach i szczerze nie wyrabiam za goraco nawet opalac sie nie chce a poza tym latam i wybieram plytki lazienkowe. No nic klade mala Trzymajcie sie zycze Wam sloneczka jutro :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry