reklama

Mamy z Bradford

roksanna1 tynia i wiki ja to dopiero jestem, naumawialam sie a przeciez do 12musze czekac na listonosza :zawstydzona/y::-( jutro to jakos rozwiazemy bo teraz padam na ryj,Nadia od wizyty w parku dalej nie spi,S poszedl grac w pilke,mama spi no a ja sama sie mecze z moim klocuszkiem :baffled: juz nawet smoczka probowalam,zasypia na 10minut i sie budzi co jest :wściekła/y::no: moze pelnia :-D

reklama
Witam kobietki!
Wreszcie mam chwilunie zeby do WAS luknac i podczytac pobierznie :-).
Ja juz niestety niebawem tzn w sobote wracam:-(, tutaj pogoda na maxa jutro 35,,,,,ale przynajmniej bd miala mezusia u boku:-D;-).
U WAS widze pogoda rożna ale jakies spotkanaka mnie omineły:/.:-p
Pozdrawaim i odezwe sie po powrocie, moze któras mnie jeszcze pamieta i sie stesknila;-):tak::-D:-D

Mojadzidzia jakoś damy radę. My z Tynią i może z kimś innym (zależy kto do nas dołączy) idziemy do parku - Horton Park. A pogoda podobno ma być taka jak dziś, czyli superowo. I najwyżej spotkamy się jak już załatwisz sprawę z panem listonoszem ;-):tak:. Potem posiedzimy w parku i pójdziemy do mnie. Mój Łukasz jutro idzie do kolegi, więc mam wolna chatę. A potem albo Ci odwiozę albo odprowadzę.
A tak poza tym to jak Twoja Nadia czy już śpi???:confused::confused::baffled::baffled:
Bożena właśnie niedawno ktoś na forum pytał się o paznokcie. Tylko nie pamiętam kto :-D:-D. Ależ macie w Polsce pogodę superową.
Dziewczyny ta która się pytała o paznokcie, to właśnie Bożena robi.

Oleska sto lat, sto lat!!!!!

witam kobietki:-):-):-)wczoraj sie nie odzywalam ,bo wzielo mnie na generelne sprzatanko mycie okien itp.itd.Ale cale szczescie Aga bawila sie na dworze a moj W mi pomogl:-):-):-)az chlopacy sie smiali ze mam go krotko:-):-)dzis jedziemy do city pozalatwiac kilka spraw:-):-):-)jutro do leeds i kobiety do dzis listu nie mam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie wiem czy jechac czy sobie odpuscic:confused::confused:
bozenam-ja sie stesknilam ,fajnie ze masz ladna pogode w PL:-);-):tak::-D
pozdrawiam i do wieczorka:-):-)

witam kobietki cos pogoda nie ze bardzo bardzo wietrza
alex ja na twoim miejscu bym pojechala i zalatwila to osobiscie bo ta szefowa z tego co opowiadalas mogla zabrac wam te listy i pewnie je trzyma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam po długiej przerwie!!!
Wróciliśmy wczoraj. Chyba nie musze Wam pisać jak strasznie nie chciało mi się wracać. W Polsce mieliśmy piękną pogode. Byliśmy pare razy nad jeziorkiem i grilowaliśmy z rodzinką. Ogólnie było super. Liczyłam, na ładną pogode w Anglii a tu dzisiaj byle jak. Byleby tylko nie padało bo mam strasznie dużo prania:szok:

Natalka90- gratuluje córeczki!!! I życze Wam dużo zdrówka!!!

Oleska- wszytskiego najlepszego!!!
Pozdrawiam serdecznie

czesc dziewczynki
Ania1812
witaj po wakacjach,akurat dzisiaj sie pogoda popsula bo ostatnich kilka dni bylo naprawde ladnie :tak:
mi Nadia zasnela dopiero o 10.30 ale za to mielismy super nocke i jestem wypoczeta na maxa :-), ja park sobie oczywiscie odpuszczam nie wiem jak reszta dziewczyn :dry: pogoda raczej nie na wychodne ale moze by nawiedzic katin? i tak musze isc do marketu... puk... puk... katin,co ty na to? :-D
roksanna1 my pewnie umowimy sie po weekendzie,w przyszlym tygodniu nie mam jeszcze niczego zaplanowanego
wlasnie sobie przypomnialam ze moja siostra sie przeprowadza blizej mnie w ten weekend,hurra ale sie ciesze :-):-)

Czesc
Ania1812wiem co czujesz po powrocie:-(mi tez było smutno:-(do poki nie zajzałam na BB :-D i okazało sie ze jednak kogos tu mam:tak:
Mojadzidzia a ja na to , prosze bardzo:-Dczekam

Katin wzruszyłam się:tak::tak::tak: Miło że tak myślisz:-)

Ania witaj spowrotem:-)

Jakbym miała auto to na pewno też wprosiłabym się na kawkę ale jestem uziemniona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrze, że Rafał wraca dzisiaj wcześniej:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry