Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
roksanna1 tynia i wiki ja to dopiero jestem, naumawialam sie a przeciez do 12musze czekac na listonosza :-( jutro to jakos rozwiazemy bo teraz padam na ryj,Nadia od wizyty w parku dalej nie spi,S poszedl grac w pilke,mama spi no a ja sama sie mecze z moim klocuszkiem juz nawet smoczka probowalam,zasypia na 10minut i sie budzi co jest moze pelnia
Witam kobietki!
Wreszcie mam chwilunie zeby do WAS luknac i podczytac pobierznie :-).
Ja juz niestety niebawem tzn w sobote wracam:-(, tutaj pogoda na maxa jutro 35,,,,,ale przynajmniej bd miala mezusia u boku;-).
U WAS widze pogoda rożna ale jakies spotkanaka mnie omineły:/.
Pozdrawaim i odezwe sie po powrocie, moze któras mnie jeszcze pamieta i sie stesknila;-)
Mojadzidzia jakoś damy radę. My z Tynią i może z kimś innym (zależy kto do nas dołączy) idziemy do parku - Horton Park. A pogoda podobno ma być taka jak dziś, czyli superowo. I najwyżej spotkamy się jak już załatwisz sprawę z panem listonoszem ;-). Potem posiedzimy w parku i pójdziemy do mnie. Mój Łukasz jutro idzie do kolegi, więc mam wolna chatę. A potem albo Ci odwiozę albo odprowadzę.
A tak poza tym to jak Twoja Nadia czy już śpi???
Bożena właśnie niedawno ktoś na forum pytał się o paznokcie. Tylko nie pamiętam kto . Ależ macie w Polsce pogodę superową.
Dziewczyny ta która się pytała o paznokcie, to właśnie Bożena robi. Oleska sto lat, sto lat!!!!!
witam kobietki:-):-):-)wczoraj sie nie odzywalam ,bo wzielo mnie na generelne sprzatanko mycie okien itp.itd.Ale cale szczescie Aga bawila sie na dworze a moj W mi pomogl:-):-):-)az chlopacy sie smiali ze mam go krotko:-):-)dzis jedziemy do city pozalatwiac kilka spraw:-):-):-)jutro do leeds i kobiety do dzis listu nie mamnie wiem czy jechac czy sobie odpuscic bozenam-ja sie stesknilam ,fajnie ze masz ladna pogode w PL:-);-)
pozdrawiam i do wieczorka:-):-)
witam kobietki cos pogoda nie ze bardzo bardzo wietrza
alex ja na twoim miejscu bym pojechala i zalatwila to osobiscie bo ta szefowa z tego co opowiadalas mogla zabrac wam te listy i pewnie je trzyma
Witam po długiej przerwie!!!
Wróciliśmy wczoraj. Chyba nie musze Wam pisać jak strasznie nie chciało mi się wracać. W Polsce mieliśmy piękną pogode. Byliśmy pare razy nad jeziorkiem i grilowaliśmy z rodzinką. Ogólnie było super. Liczyłam, na ładną pogode w Anglii a tu dzisiaj byle jak. Byleby tylko nie padało bo mam strasznie dużo prania
Natalka90- gratuluje córeczki!!! I życze Wam dużo zdrówka!!!
czesc dziewczynki
Ania1812 witaj po wakacjach,akurat dzisiaj sie pogoda popsula bo ostatnich kilka dni bylo naprawde ladnie
mi Nadia zasnela dopiero o 10.30 ale za to mielismy super nocke i jestem wypoczeta na maxa :-), ja park sobie oczywiscie odpuszczam nie wiem jak reszta dziewczyn pogoda raczej nie na wychodne ale moze by nawiedzic katin? i tak musze isc do marketu... puk... puk... katin,co ty na to? roksanna1 my pewnie umowimy sie po weekendzie,w przyszlym tygodniu nie mam jeszcze niczego zaplanowanego
wlasnie sobie przypomnialam ze moja siostra sie przeprowadza blizej mnie w ten weekend,hurra ale sie ciesze :-):-)
Czesc
Ania1812wiem co czujesz po powrocie:-(mi tez było smutno:-(do poki nie zajzałam na BB i okazało sie ze jednak kogos tu mam
Mojadzidzia a ja na to , prosze bardzoczekam