reklama

Mamy z Bradford

czesc laski
tynia i wiki-mam nadzieje ze twoja prognoza pogody sie nie sprawdzi:tak:
sylwia m-ilosc zrobionych sloikow nie swiadczy o tym jaka jestes gospodynia;-)

dziewczyny moze ktoras z was ma ochote wpasc do minie na ploteczki, albo wybrac sie na jakis spacerek lub miasta??
zabieram sie za robienie tostow.wpadlam tylko sie przywitac i czekam na jakies propozycje:-)

reklama
Witam
SYLWI nie Ty jedna jestes taka gosposia ,:tak:szalałam tylko na poczatku , teraz mam to w nosie ,szkoda czasu
ROKSANNA spotkałysmy sie ale pogoda była taka niepewna , ze bałysmy sie isc do Ciebie:-(
Tynia i Wiki moj D wraca w piatki juz o 14.30 wiec nic nie planuje i juz na niego czekam:-D
Doris jestes juz?? opowiadaj !
Agnieszka ja dzis odpadam ,ale tak na przyszłas to gdzie mieszkasz?

katin-ja mieszkam na BD9 kolo szpitala maternity-niedaleko Aniteczki:-)

a z tymi przetworami to male wyjasnienie-ja tez nie szaleje.mialam pare opakowan papryki wiec zrobilam 2 sloiki na zime.jezeli czego s mam wiecej, a wiem ze tego nie zjemy to staram sie cos z tym zrobic.wczoraj moj R przyniosl do domu 6 kg jabuszek,tak wiec zrobie kompocik-jak znalaz dla nikolki-i usmarze jabuszka do ciasta. jak mam wyrzucic to cos popichce.staram sie wszystko wykorzystywac,ale szczerze to mi sie czesto nie chce:tak::-D:-D:-D
natalka90-co u ciebie kochana?? jak sobie radzisz? zle dni prrzeszly?? jak Claudia?-nie daje w kosc;-)

doris78-ty jeszcze nie na BB:-D:-D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!!!
Dziękuje za miłe powitanie. Od razu zrobiło mi się lepiej bo miałam wczoraj mega doła. I jakbym mogła to bym się spakowała i od razu wracała do Pl. Ale dzisiaj jest już lepiej. Musze znowu przyzwyczaić się do angielskiej rzeczywistości.
Poza tym musze odzwyczaić Adasia od trzymania na rączkach. Bo w Pl oczywiście cały czas go ktoś trzymał, jak nie babcia to ciocie itd. A teraz co go odłoże to on w płacz.
Katin- mam nadzieję, że Was wszystkie wkrótce poznam i wtedy też może będzie mi łatwiej wracać do Anglii.
Sylwia.m- ja tylko raz robiłam przetwory. Jak Filipek był malutki to zrobiłam przecier pomidorowy żeby nie dodawać tego kupnego do zupki. Tak poza tym to byle jaka ze mnie kucharka. Do dzisiaj się śmieje z tego jak pare lat temu robiłam jabłecznik i zapomniałam dodać jajek :-D
tyniaiwiki- ja na dzisiaj nie mam planów. Pogoda byle jaka i nie mam żadnych pomysłów. Chyba wpadnie tylko do mnie na chwilke koleżanka. Ale to też nic pewnego. Także NUDY.
Lece juz bo Adaś sie obudził i płacze:wściekła/y:
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
tynia i wiki-:-) zostalas forumowa pogodynka:-D mialas radje-LEJE:-( a tak chcialam pojsc na spacerek. mam nadzieje ze caly dzien padac nie bedzie-zreszta ktoz to wie:confused:. najlepsze jest to ze sie wymalowalam,wlosy wyprostowalam i zaczelo padac.no coz:-( nikolka niedawno mi zasnela wiec i ja sie zdrzemne, a co! mi tez sie cos od zycia nalezy-nie. tym bardziej ze nie mialam spokojnej nocy:-(

katin-:-D:-Dale mnie rozbawilas tym myciem okien-dokladnie tak jak u mnie.jak umyje okna jeszcze tego dnia bedzie padal deszcz:-D, tak samo moj R. jak umyje auto to pada-chyba jakies fatum
ania1812-kochana jak masz dola to zawsze zapraszam-podolujemy sie razem;-):tak:

witam:-):-):-)ja juz po Leeds szybko poszlo,ale za to zwiedzilam troche i polazilam po sklepach hehe:-D:-D:-Dszukam prezentu dla mojego na urodziny,ale nie wiem co mam kupic:confused::confused::confused:wczoraj tak szybko zlecial ten dzien ze sie nie obejrzalam,Aga poszla spac o 18 i wstala z nami o 6 :-):-)mialam troche czasu dla siebie:tak::tak::tak:zmoklismy strasznie mam nadzieje ze moja niunia nie zachoruje mi:zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale to juz jak wysiadalismy z autobusu w Bradford a tak ladna pogoda sie robi ciekawe na jak dlugo:-):-)do wieczorka laseczki

ps.a co do przetworow to ja robilam jak szalona jednego roku mialam ponad 100 sloikow z papryka a o reszcie nie wspomne piwnica byla zastawiona wszystkim

witam kobietki ja po lekarzu juz jestem dawno pobral mi krew i wyniki w przyszly piatek my dzis z roksanna na zakupach malych bylysmy mialam tylko wiki kupic bezrekawnik ale oczywiscie natym sie nie skonczylo troszke popadalo jutro tez tak ma byc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i jak tu planowac sobie jakis wypad jak ciagle pada ale to tak zawsze jest ja tez jutro bede myla okna robie to w zaqsadzie co sobote b9o nie mam ich duzo ale pewnie w domu nie wysiedze :-D:-D:-D
natalka co tamu ciebie kobietko musimy sie wkoncu poznac gdzie ty teraz mieszkasz:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
bozenka ciebie tez jeszcze nie znam wiec tez trzeba w koncu sie zapoznac
katin milej imprezki
doris a ty kobietko pisz jak tam po wakacjach

reklama
no a ja dopielam swego:-) wyszlam z nikolka na spacerek-glownym naszym celem byla poczta;-) zaledwie kilka krokow odemnie:tak: Gdy tylko z poczty wyszlysmy to zlapal nas deszcz-ulewa.cala mokra doszlam do domu.tylko majtki o dziwo mialam suche:-D:-D:-D:-D ale sie usmialam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry