reklama

Mamy z Bradford

hej kobitki!!!
ja tylko na chwile chcialam napisac, ze Was podczytuje czasami bo sie uzaleznilam:-D Nie chce Was denerwowac wiec nawet nie pisze jaka w Polsce pogoda tylko z Roksane bede po przyjezdzie musiala omijac szerokim lukiem zeby mnie nie udusiala.
Gorace buziaki dla wszystkich

reklama
Cześć dziewczyny:-)Jestem już zpowrotem:-)Urlop -jeśli mozna to nazwać urlopem:-D:-Dwiększa bieganina niż normalnie:-D:-Dmożna uważać za udany:-)
Ale oczwiście smutno było wyjeżdżać,szczególnie przykro mi się zrobiło jak Kubuś płakał :-(:-(
Pogoda też nam się udała :-)

ROKSANA-jeszcze raz dzięki za telefon:-)i sorki ,że rozłąćzyło ale telefon mi się rozładawał,teraz mi:-D:-D

NATALKA-GRATULACJE:-):-)Wkonci i Ty masz już swoje małe szczęście:-)

Dobra idę czytać co tam napisałyście :-)

doris-witam spowrotem i fajnie ze urlop sie udal:-):-):-)
ja witam z wieczorka jestem tak padnieta ,ze ledwo widze na oczy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tynia-zmartwilas mnie ze jutro pogoda bedzie taka sama:-(:-(:-(
noo ale coz taka pogoda angielska ,dobra laski ja spadam lulu do juterka:tak:;-):-):-D

A ja na BBC widziałam, że jutro ma nie padac:sorry2: Trochę chmurek będzie ale bez deszczu, za to w niedzielę znowu deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Doris fajno że jestes spowrotem:tak: To gdzie jutro wybywamy?? Jak paluszek Dawida??:-(

Tynia a co Ci dolega, że tak po lekarzach biegasz??

Drogie koleżanki WSTAWAĆ:-):-):-):-)
Dawid jeszcze śpi ,a mi się już nie chciało więc szybko wstałam i do kompa:-D:-D
Wczoraj prawie wszystko przeczytałam,tak po łebkach:-D:-D
No i omineło mnie dużżżżżżżżżo spotkań,szalałyście:-D:-D

SYLWIA -paluszek brzydko wygląda,ale chyba nie jst złamany,bo by mu puchł i by płakał z bólu:-(
A Ty chcesz do jakiegoś parku jechać????po obiedzie,czy przed??
ANIA 1218-widzę ,że Ty też już wróciłaś:tak:Mi też było szkoda wyjeżdżać:tak:
Ale w sumie już tęskniłam za Wami.
Człowiek jest w sumie tak rozdarty między Polską i tutaj.Tutaj będąc chce się być w Polsce szczególnie latm ,jak tam jest ładnie i są upały:-D:-D:-Da będąc tam chce się być w swoim domku i ze swoimi koleżankami:-D:-D

MOJADZIDZIA-Wszystkiego Naj....naj...naj....:-):-)

Oleska-Tobie też Wszystkiego najlepszego:-):-)

KASIA J-widzę ,że zaszalaś z pomysłem wyjazdu:-D:-D:-Dale fajną mieli niespodziankę,a Ty zresztą też:tak:

4MUCHY-wow i Ty sama dałaś radę prowadzić całą drogę:szok::szok::szok:zatrzymaliście się gdzieś na nocleg???
Ja po dwóch godzinach musiałam się zmieniać,bo noga mi strasznie cierpła:baffled::baffled:

23ANECZKA-WITAj na forum :))

Hejo:-)

Dorota ja wolę przed obiadem bo dzisiaj Rafał wraca wczesniej:-)
No a w sumie nie wiem gdzie chcę isc:baffled: Ty taka stęskniona za Bradford więc oddaję Ci prawo wyboru:-D:-D:-D:-D

Może ktoś jeszcze ma ochotę na spotkanie GDZIEŚ??:-)

witam kobietki dzis ma byc 19stopni jutro tez ma nie padac i byc cieplutko:tak::tak::tak::tak::tak:
sylwia nic mi powaznego nie jest mam tylko mleko w piersiach od dwoch lat bo wiki przestalam karmic jak miala 10miesiecy i poszlam sie zbadac pobrali mi krew podobno moge miec za duzo progresteronu czy czegos takiego ale mam nadzieje ze wszystko w porzadku
ja dzis mam ochote wybrac sie do parku ale oczywiscie nie teraz bo dopiero wstalysmy i musze posprzatac troszke
doris a co sie stalo Dawidkowi:-(:-(:-(:confused::confused::confused:mam nadzieje ze to nic niepowaznego

My z Sylwia idziemy do Shibden Park więc jak jest któraś chętna to zapraszamy:-):-)

TYNIA Iwiki-Dawid wczoraj ma mały wypadek,J przez przypadek przytrzasnął mu palec drzwiami:baffled:i to dość mocno:-(:-(

Cześć dziewczynki!!!
Ale dzisiaj piekna pogoda. Aż chce się żyć. Oby tak dalej :-D
Doris- witaj z powrotem. U mnie to jest tak, że jak jestem tutaj to jest mi całkiem dobrze i jakoś nie mysle o Pl. Ale jak tylko pojade do domku to nie chce mi sie wracać. Fajnie jest z rodzinką i znajomymi. U Ciebie jest o tyle lepiej, że masz tu część rodziny. Też bym tak chciała:tak:
A gdzie jest ten Shibden park? Bo może wybrałabym się tam kiedyś.
AgnieszkaUK- u mnie jest to samo. Jak tylko wyjde z domu to zaczyna padać;-) Albo jak tylko wywiesze pranie. Fatum jakieś czy coś;-) A jeśli chodzi o wspólne dołowanie się to chętnie:-D Ale musiałabym mieć autko bo mieszkasz troszke daleko ode mnie.
To chyba tyle. Życze milego dnia i pozdrawiam

reklama
Hejka
Moja księżniczka ostatnio śpi do 9 :szok::szok:. A ja z nią. Chyba wolę jak wstaje o 7.
Doris witaj ponownie. Jeszcze ostatnie Twoje słowa słyszałam, że Ci się telefon rozładował :-D:-D:-D. A Dawidkowi współczuje. To musiało zaboleć,biedaczek.
Tynia tak możesz zostać naszą forumową pogodynką, tylko pamiętaj same dobre prognozy. ;-);-):tak::tak:

Dziewczyny gdzie ten park jest????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry