reklama

Mamy z Bradford

Moniqe witaj:-):-) Zapraszamy do pisania:tak:

Bożena
witamy spowrotem:-)

Roksanna
Ty dojechałaś wogóle?;-) Aaaa zapomniałam, że później jeszcze przez tel gadałyśmy więc musiałaś dojechac:-D Rafał powiedział, że dowód powinien byc do 2tyg max:baffled:

Dorota Marcel zasnął w połowie drogi i spał do 15.30. Potem jeszcze wieczorkiem kimnął się chwilę( jak mnie w domu nie było:wściekła/y:) i teraz szaleje:crazy:
Ja nadal nie mam pomysłu na jutro:-(

Ja dzisiaj wzięłam Olivkę i pojechałyśmy sobie na foster square. W TKMaxx kupiłam małej taki gruby, misiowy kombinezon na zimę a resztę to dla Marcela bo już trochę powyrastał z rzeczy:baffled:
Kasy trochę wydałam ale zakupy udane:tak:

reklama
Witam dziewczyny po urlpach.
My dzis zaliczylismy urodzinki u trzylatki , a impreza była chyba na 30 dzieciaczkow + rodzice:tak: było super wesoło , tłoczno.Pozniej pojechalismy do parku zeby Huber jeszcze sie wybiegał ,ale z niego straszny twardziel ,bo dopiero usnoł
Juz we wtorek wraca moja corcia ,a z nia przyjedzie moja siostra :happy:bedzie u mnie dwa tygodnie ,bardzo sie ciesze
Moniqe witam
miłej nocki

witam z wieczorka:-D:-Ddzisiejszy dzien moge zaliczyc do udanych ladna pogoda pranie wyschlo a ja z Aga fajnie sie bawilismy robilismy piknik dla misiow i lalek fajnie przypomniec sobie stare czasy:-D:-D:-D:-D
bozena-witaj spowrotem:-);-)
mojadzidzia-pytalas na nk czy zakupy sie udaly ,udaly sie zakupy i spodobalo mi sie Leeds
moniqe-witamy na BB
dobra uciekam moj W wykapal Age i spi teraz ja ide wziasc kapiel i lulu dobrej nocy:-);-):tak:

Witam
My wczoraj pobalowaliśmy u Tyni. Mój się spił z lekka, ale w miarę.
Katin i jak dużo kanapek musiałaś zrobić? Jak się dogadałaś? Super że imprezka się udała.
Bożena witaj z powrotem. Bożena Ty tam byłaś? Nie wchodzi mi ten link. Zrób jeszcze raz. :tak::tak::tak:
Sylwia to mnie zmartwiłaś z tym dowodem.:wściekła/y::angry: A może przez przypadek Twój mąż wie gdzie trzeba dzwonić w tej sprawie :confused:.
A z powrotem z parku jechałam tak jak mi mówiłyście, dojechałam na Manchester Road. Za to jak wracałam od logopedy to kompletnie pobłądziłam. Nie znam centrum jeszcze a nawigacja wprowadziła mnie w błąd:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
23aneczka ja mam dyżurną strzykawkę z ibuprofenu i też kiedyś był krzyk przy lekach aż nagle z dnia na dzień to się zmieniło i sama chce syropki. Teraz ostatnio nawet dostawała rutinoscorbin w tabletce, rozgryzała sobie straszeni się przy tym krzywiąc.
Moniqe23 witam na forum. Z Twoich okolic jest jeszcze Marta84 i myślę że się ucieszy z jeszcze jednej forumowiczki z jej okolic.:tak::-)

witam kobietki dzieki roksanna za mile spotkanko wczoraj o ktorej Mati ci padla:confused::confused::confused::confused::confused:
nie mam dzis weny do pisania mysle o ciescie zeby upiec ale to zobaczymy bo obiecalam Wikusi ze pojde z nia do parku kaczki karmic :tak::tak::tak::tak:ale teraz to ide rosołek ugotowac do uslyszonka kobietki

Witam :-)

dlugo nie pislam ale nie mialam za duzo czasu byla u mnie siostra mala nie jest zbyt grzeczna i tak jakos nie mam kiedy na bb wejsc :-(
w piatek juz sie wyprowadzam do Keighley i narazie nie bede tam miala internetu :-( ale moze jak w tym tyg bedzie ladnie i bedzie jakies spotkanie to sie wybiore :sorry2:

Moniqe witaj na forum :tak:

Doris fajnie ze juz jestes spowrotem :tak: dzieki za gratulacje :-)

tynia i wiki no wlasnie musimy sie wkoncu pozac mam nadzije ze sie uda niebawem:tak:

reklama
Monika1213 - witam widze, że i TY wróciłąś chyba w sumie spedzilas wakacje w tym samym zcasie co ja:-D

Roksanna- a jak ja moge z Pepiczkiem tylko po POLSKU:-D:-D:-D, ale to jest 20 km od granicy PL/CZ i oni bd dobrze rozumieja i praktycznie mwoia po PL. Wiec nie ma stresa:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry