reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam dziewczynki!
Katin- moja koleznaka jedna tutaj ma ten implant i ogolnie jest zadowolona ale po wstrzyknieciu GO nie maial przez kilka miesiecy okresu a pozniej jak dostaal to wyladowala w szpita;u taki maila ostry:/.
A druga znajoma bierze antykoncepcje co 3 miechy w zastrzyku, poprostu wstrzykuja ci w reke co 3 miesiace i tez jest free, w Pl tez to praktykuja tylko ze jest drogie, ale ponoc naprawde skuteczne i nie zanika okres.Ja jak juz kidys urodze 2 baby to tez to bd chchiala.

Doris a jak sie nazywa ten park w Wakefield?, bo w Halifaxie byłam jest superrrr, o ile mowa o tym samym ze wielki plac zabaw jezdzi mala ciuchcia itp......

Bedziecie kobietki organizowaly jakies spotkanko na koniec lata?!

co do antykoncepcji to ja uzywam tabletek yasmin,-z tego co wiem to w PL sa dosc drogie. mi pasuje te tabletki bo moja waga sie nie zmienila od czasu ich stosowania,okres mam regularnie,glowa nie boli-czyli rzadnych skutkow ubocznych-jestem zadowolona.
moja kolezanka pracuje w przychodni na BD8 Kensinghton health centre i mialam z nia i doktorka spotkanie na temat antylkoncepci-doktorka polecila mi ta wszywke ,a ja do niej mowie ze mi moje tabletki pasuje,czuje sie dobrze a wszywki nie chce ba bede miala nieleguralny okres i bow wie jeszcze co, a doktorka powiedziala nic innego tyko-MASZ RAJE:szok: szok proponuje cos,nie informuje mnie o skutkach ubocznych:wściekła/y: a na koniec masz racje,czasami sie zaastanawiam nad inteligencja lekarzy. ogolnie to kolezani co maja ta wszywke nie sa zadowolone-dla niech to tylko wygoda , bo nie musza pamietac o tabletkch
w UK ANTYKONCEPCJA JEST FREE

Witam się i ja.
Katin ja znam tylko jedną osobę która ma implant. Ogólnie sobie chwaliła, ale okupiła to bardzo długim acz nie obfitym okresem. Teraz jest ok.
Ja osobiście się nie decyduje na hormony, bo... ale to tylko moje zdanie, osobiste. A na Twoim miejscu zapytałabym jeszcze o zastrzyki, te o których pisała Bożena.
AgnieszkaUK życzę wytrwałości, choć podzielam zdanie Katin że potem będzie Ci ciężko odzwyczaić dziecko od spania z Wami. Z jednego uzależnienia w drugie :-D:-D:-D.
A u mnie dziś nudnawo. Jedyna atrakcja jaka nas czeka to wyprawa na pocztę zapłacić rachunek no i ja do dziecka idę. Może po południu wyciągnę Łukasza do IKEI.

Ostatnia edycja:
Czesc Babolki:-D:-D:-D:-D:-D

Ja mam implant ale od niedawna więc nie mogę się wypowiadac:baffled: Jak narazie jest ok, zobaczymy co będzie później bo też różne opinie słyszałam. Największym plusem tego implantu jest to że w każdej chwili możesz go sobie wyjąc (tzn lekarz może wyjąc) jak masz jakieś skutki uboczne. Przy zastrzykach takiej możliwości nie masz:no: i jeżeli coś idzie nie tak to musisz się z tym męczyc trzy miechy aż zastrzyk przestanie działac:baffled:
Ja wzięłam implant bo mogę przy nim karmic piersią:tak: Jeżeli okaże się dla mnie zły to za kilka miechów zmienię go na pigułki:tak:

Cześć :-):-)
Jejku a ja wkoncu się uporałam z obiadem :baffled:i praniem ,na dwa dni będzie spokój:-D

Roksana-Ten w Wakfield w sumie nie wiem jak wygląda bo go całego nie obeszliśmy,nawt nie wiemy czy jest plac zabaw:baffled:
Ten park jest bardzo duży i raczej pzreznaczony na dłuższe spacery:tak:

BOZENA M-tak w tym właśnie byłyśmy,ja tam co jakis czas jeżdżę bo jest 5 minut autem od Nas:tak:
No i ja oczewiście sie piszę na jakieś spotkanie:-):tak:

Sylwia ale z Ciebie odpowiedzialna osóbka , ja juz prawie piec lat zbieram sie do konkretnego zabezpieczenia:tak: chyba mnie przekonałas , masz racje ze wrazie złych objawow mozna usunac.
Doris a ja zwlekałam z praniem i teraz kisnie w domu:wściekła/y:
kurcze co tu robic w taka pogode?:baffled:

Witam Dziewczyny:-):-):-)

Dzisiaj oo 6-stej wkońcu dojechaliśmy do domu. Droga powrotna wydawała mi się o wiele dłuższa niż do Polski. Oczywiście jak byliśmy jakieś 30 km od Bradford przywitał nas deszcz :baffled::baffled:. A ja mam tyle prania :szok::szok::szok:.

reklama
Hej mamuski
Moje dzieci juz zasypiaja wiec mam chwile dla siebie:tak:Mam do was pytanko ktoras z was wspominala ze ktos ustawia sygnal polsatu moze wiecie za ile gdzie go szukac bo ja znam juz jedego pana ale warto sie zorientowac czy jest ktos tanszy;-)dzieki za info :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry