reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam
piekne slonce za oknem nas obudzilo,moj poszedl do pracya my z Aga sniadanko ,pranko i moze maly spacer,bo po wczorajszym nie chce sie oddalac bo znow zmokniemy jak kury:-):-)
doris-wspolczuje Dawidkowi,bo to boli wiem cos o tym:tak::tak::tak:
moja niunia ladnie sie bawi wiec pomyslalam,zenaskrobie cos do Was bo pozniej jak wylacze kompa to jakos odejdzie mi ochota,bo jak wpadne w rytm sprzatania to tak jest ze mna:-):-)milego dzionka i oby udal sie wam wypad do parku:tak::tak:

Hej dziewczyny ostatio dlugo nie pislam ale wiecie lenistwo i jeszcze raz lenistwo ale zagladalam na bb i podczytywalam sobie troszke.:blink:
Witam wszystkie kobietki ktore z urlopow powracaly:-):-):-)
Najgorsze jest to ze moja niunia znowu chora:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale bylysmy wczoraj u lekarza i antybiotyki nam przepislal,chociaz tyle;-)dobrze ze mam w domu oslonke na jelita bo tu nie wiedza co to jest:no::no::no:.
mnie tez gardlo zaczyna bolec i katar mnie dopadl.masakra:wściekła/y::wściekła/y:ide sie meczyc z podaniem lekarstwa dla laury a ona tego strasznie nie lubi.
pozdrowionka i milego i slonecznego wekeendu.:-D:-D

Hey laseczki!
I ja wrocilam dzisija szybkie zakupki rozapkowanie i na BB:]
Naszzcescie pogoda przywitala mnie taka jaka mnie pozegnala w PL to nie było żal, tylko mały w samolocie non stop szkoda ze juz koniec wakacji w PL jest tak fajnie itp:-(:-(No ale cóz poki co zreczewistosc jest taka a nie inna:/.......
Pozatym jak juz kiedys napisalm urlop zajefajny tylko szkoda ze bez P.
Ale nastepny juz razem.

Ps. Jak ktroas jeszcze jest w Pl i w okolicach Czeh zamieszkuje to goraco polecam : Sportovn

ROKSANA-i jak dojechałaś bez problemu do domku???:tak::tak:Fajnie było Cię znowu zobaczyć:-)

SYLWIA-i jak zasnął Ci Marcel??bo mi Dawid tak i spał 1,5 h:baffled::baffled:

MONIQE-Witaj:-):-)no i zapraszamy do pisania:tak:i na jakies spotknie też:tak:

BOŻENA -Witaj z powrotem:tak:

witam sie i ja po tygodniowej nie obecnosci :-) jakos nie mialam czasu by cos napisac:sorry2:
dzisiaj z moimi chlopakami wybralam sie do rezerwatu niedaleko naszego domku. pospacerowalismy sobie troszke, a do domu wrocilismy styrani jakby nas ktos po gorach przegonil:-D zwlaszcza D bo dygal Alexa, co prawda w nosidele ale jednak klocek juz troche wazy:tak: po powrocie okolo 18 wykapalam młodego i juz o 18.30 spal:szok: jeste ciekawa o ktorej wstanie:baffled: pewnie bede miala przebudzenie o 5-6 rano:sorry2:

doris78, BożenaM witam po urlopie

moniqe23 witam na forum:-) ja tez mieszkam w Huddersfield;-)

23aneczka lekarstwo dla małej masz w syropie czy tabletkach? ja jak moj mial goraczke to syrop podawalam mu strzykawka- bez problemu

spadam delektowac sie wolnym wieczorem. wam rowniez zycze milego wieczorku;-)

ps. kuzyn z dziewczyna wyjezdzaja 3 wrzesnia:-)juz odliczam dni:-D

reklama
monique-witaj a bb:-D:-D
nefretete101 lekarstwo dla laury mam w syropie bo na tabletki to raczej ona za mala jeszcze jest ale tak jak ty wykopalam z szuflady strzkawke i podaje przez nia.samej i tak mi ciezko sie z nia uporac bo stasznie sie kreci i placze moj B musi mi pomagac, nie wiem jak to bedzie jak on do pracy pojdzie:no::no:.no nic uciekam lulu bo mnie tez w kosciach lamie:angry::angry:.dobranoc wszystkim!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry