reklama

Mamy z Bradford

Katin właśnie przed pół godziną się Łukasz pytał co jutro robię a ja mówiłam że nic. Teraz muszę do niego zajrzeć i powiedzieć że idę do Ciebie. ;-):-D:-D:-DMoże będziemy miały szczęście i będzie słoneczko. Dobrze że Hubercik doszedł do siebie. Czasami się nie dziwie że dzieciaki są marudne. Coś im jest , nie potrafią tego nazwać i marudzą a my się na nie złościmy. Nie mówię tu teraz o Twoim, ale czasami Mati mi marudzi i ja na nią krzyknę nawet, a potem się okazuje że ma np gorączkę i mam wyrzuty sumienia. A jak takie dziecko ma mi powiedzieć że coś mu jest, jak ono samo nie wie co.
W takim razie u Ciebie jutro, skoro świt. :) :-D:-D
Witaj 23aneczka. Na BD4 mieszka kilka z nas. Nawet ze 3:tak:. Poza tym czasami się spotykamy, a już na pewno na forum. Gwarantuję Ci że Cie to wciągnie.
P.S. Która koleżanka Cie tak namawiała?
Mojadzidzia było mi ogromnie miło Cie gościć. Obiecuję że wpadnę do Ciebie kilka razy żebyś spokojnie sobie coś mogła w domu zrobić. Jest jedna rzecz której za Ciebie przy niej nie zrobię :-D:-D:-D. Nie nakarmię jej piersią. Poza tymm mogę ja nosić i usypiać...... no wiem , nie będę Ci jej rozpieszczać, bo dzieciaczki to takie małe przebiegłe bestyjki i szybko się przyzwyczajają do dobrego.

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo sie ciesze ze sa was az 4 w mojej okolicy,ja czuje sie tu troszke nieswojo bo mieszkam tu od konca lutego,mam tez 4 kolezanki (wszystkie maja dzieci) ale nowe znajomosci sa u mnie bardzo mile widziane,obiecuje ze kiedys sie z wami spotkam tylko wy musicie poinformowac mnie gdzie odbywaja sie wasze wspolne spotkania. a co do kolezanki co mnie tak namawila to jstysiak-fajna z niej babaka!!!!pozdrawiam.

Dzieńdoberek:-)
23neczka Witaj Kochana wsród Nas:-p:-p:-p:-p
Mi moja marudka jeszcze śpi:tak:więc mam chwilke dla siebie:-)My właśnie przechodzimy ten okropny okres w którym mała cwiczy na ile mozna sobie pozwolć.Nie wiem czy tez tak miałyscie ale ja juz nie daje rady :wściekła/y:ciągle mama a jak nie zrobie po jej mysli to wpada mi w taką furie ze :angry::angry::angry:ale nic damy rade:tak:
Nefretete wspołczuje mało ze masz małe dziecko w domu to jeszcze musisz sprzatać po doroslych ludziach rany:szok:a swoją drogą to ja tez uwazam ze dobrze zrobilaś:tak:
Roksanna i katin oj dzisiaj to chyba sie zbytnio nie opalicie coooooo:-p
Uciekam na poranną kawusie:-p

dzien dobry kobitki!!!Dziekuje wam za serdeczne przywitanko!!!
jstysiak pogniewalas sie na mnie,bo ostanio nic sie nie odzywasz?ja cie strasznie przepraszam za ta zaistniala sytuacje w ostatni wekkend,ale uwiez to nie bylo ode mnie zalezne.
dzis pogoda nam nie dopisuje na spacerek,a ja zreszta i tak bym nie wyszla bo moja niunia jest chora: katar,kaszel itd...wiem ze moze glupio to zabrzmi ale pomyslalm sobie boze "Swinska grypa" ale narazie nic na to nie wskazuje.Wiecie uslyszalam ostatnio ze z ta "swinska grypa"ma byc wielkie zamieszanie we wrzesniu,podobno na naszych terenach ma byc epidemia,nie wiem jak wy ale ja juz sie boje,szkoly maja pozamykac zeby to chlerstwo tak sie nie rozprzestrzenialo.Ja mam tylko ogromna nadzieje ze to bedzie fauszywy alarm.ok ide na sniadanko,pozdrawiam.

Jstysiak właśnie wstałam rano i byłam bardzo zawiedziona, bo te moje nogi takie blade :-(, coś nie mam szczęścia ;-). Na kawę i tak pójdę tylko czekam aż Katin wstanie ;-)

A tak w ogole to cześć wszystkim.

23 aneczka ja przed wyjadem do PL juz nie puszczłam dzieci do szkoły , to było od 13 lipca , poniewaz w szkole juz było kilkoro dzieci chorych , bałam sie i trzymałam w domu.
Mysle ze we wrzesniu znow sie zacznie:-(strasznie sie boje
jstysiak tak jak pisze Roksanna na kawke kazda pogoda dobra.

23aneczko witamy na forum :tak::tak::tak:
witam kobietki cos ta pogoda nie za bardzo dzis a trzeba zrobic male zakupy
mojadzidzia fajnie ze twoja malutka Nadusia tak spi masz chwilke odpoczynku
wczoraj zaszlam do domu na sprzatanie chociaz ewa troszke mi pomogla ale bede miala czysto od piatku na dwa tygodniu :tak::tak::tak::tak::happy::happy::happy::happy::happy:i nie bede narzekala pisac kobietki co tam u was bo ja ostatnio nie mam wcale weny do pisania:-(:-(:-(

hej babki
Ja dopiero teraz sie odzywam, wczoraj wrocilam taka zmordowana. Musialam czekac na autobus dopiero na 3 sie zalapalam bo tyle matek z wozkami bylo:wściekła/y: jakas masakra nigdy wiecej:no: a no i jeszcze mi moj M po powrocie powiedzial, ze straszny syf na chacie a przeciez to ja "zostalam" w domu i powinnam o to dbac:baffled: no i nie musze mowic jak to sie skonczylo...
23aneczka - witaj!!!:-)
roksanna1 - to sie poopalasz dzisiaj:-p ej ale wiesz co ja ide sie dzisiaj opalac, ale na lampach 180, jak cos to mozesz mi towarzyszyc:-p:-D

aha a moje kochane dziecko wstalo o 8.05:szok: a teraz sie bawi samam i zajada chrupki:tak:

reklama
23aneczka - z tego co wiem epidemia jest juz ogloszona dlatego Anglia gromadzi szczepionki, a do konca pazdziernika ma byc 65 tys. chorych:szok::szok::szok:, prawda jest jednak taka, ze duzo ludzi przechodzi to jak zwykla ciezka grype. Wiec w sumie nie jest tak zle, ale lepiej unikac duzych skupisk. U nas na wsi w kulkolandzie prawie wogole dzieci nie ma ostatnio bylysmy same z Maja:dry: Aha jesli chodzi o ta szkole to zajecia maja byc emitowane na BBC:shocked2:doksztalcimy sie babki:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry