reklama

Mamy z Bradford

:-)Natalko90 Wielkie Gratulacje Kochana. Zuch Mamusia:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)ps.Witaj malenka wsrod lewków:-p:-p:-p
Hej
Ania 1812 witaj spowrotem:-)w tropikach
Ale fajnnie sie tydz. zaczol:-):-):-):-)I następna mamusia dolaczyła- wkoncu:tak::tak::tak:
Ja niestety ale ten wspanilay ,upalny,przepiękny weekend-zik spedziłam w pracyyy:-(:-(:-(:-(:-(A le nic zyje tym ze ostatni sierpniowy mam wolny jupiiiiii:tak:oby tylko angielska matka natura nie zrobila mi psikusa,bo normalnie:angry:wole nie myśleć ,mam jeszce troche czasu :-p
Kurcze córcia wzywa :-(moze wieczorkiem wpadne:-p

reklama
natalka - MOJE WIELKIE GRATULACJE MAMUSIU !!!

roksanna1- my bylismy w Filey, piekne miejsce tylko szkoda, ze zrobilismy taki jednodniowy wypad. Jak wroce z Polski a pogoda dopisze to napewno wybedziemy na dluzej:tak:

nefretete101 - jak pogoda dopisze to ja wyrusze miedzy 10.30-11.00 jak Maja wstanie, wiec jak cos to sie zdzwonimy. Napisz mi na prv nr telefonu. Aha a ile placilas za bilet???

mojadzidzia- my teraz mamy "kupne" problemy, to chyba genetycznie u nas idzie:dry:bo ja tez mialam duze problemy:baffled: probowalas ta herbatke hipp ziola dla niemowlat(z anyzem) a mala jest na cycku czy butli bo moze trzeba jej tylko troche wody:confused: sama nie wiem kazde dziecko inne nasza teraz sie zalatwia raz na 4-5 dni

Czesc kobietki.
Natalko przeszłas wiele , teraz szybko zapomnij o bolu i ciesz sie malenstwem:happy2:\
oczywiscie czekamy na zdjecia. GRATULACJE.
Mojadzidzia wiem ze dzis sie widzimy , to na pewno pogadamy , ale jak Hubert był na piersi to załatwiał sie raz w tygodniu w niedziele po obiadku:-D tez jezdziłam po lek. w koncu dotarło do mnie ze tak moze byc , moj pokarm poprostu był dobrze przysfajalny.
Marta84 kiedy jedziesz do PL ,tak po cichu planuje przyjazd i do Ciebie.

hej
ja tu juz bylam wczesnym rankiem, ale mi posta wcielo:wściekła/y:
katin - ja lece w niedziele, wiec do piatku mam drzwi otwarte kto ma ochote niech przyjezdza:tak:
nefretete101- moje dziecko dopiero padlo bo jak mama chce na zakupy to zawsze sie drzemki poprzestawiaja, a Ty dalej jestes na TAK:confused: moj M sie tak ucieszyl, ze po sklepach nie musi latac:-Dach Ci mezczyzni:sorry2:

witam:-)
Natalko serdeczne gratulacje i buziaczki dla dzidzi

Marta84 Alex mi dopiero usną. obudzil sie o 5 rano, a od jakiejsc 8 cały czas marudzi i płacze na zmiane do tego jest caly zasmarkany. wydaje mi sie ze zeby mu nastepne ida i jest poprostu nie do zniesienia:wściekła/y: łeb mi peka od jego rykow, a dotego znow weszlam do kuchni i syf na blatach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przed momentem napisalam smsa do kuzyna i jego dziewczyny, ze skoro tak trudno im sprzatac po sobie to od dzis maja zakaz wejscia do kuchni i ch.... ile mozna gadac w kolko:baffled:
przepraszam Cie, że nie spotkamy sie na miescie ale z tą maruda to nie bedzie przyjemnosci. jesli bedziesz miala ochote po zakupach wpasc do mnie na kawke to zapraszam;-):tak::-)

nefretete - spoko nie ma sprawy moja tez dzisiaj dziwnie spi, mam tylko nadzieje, ze sie nie przeziebila. aha no to juz oddzwaniac nie bede:-D moze jakies ziolka sobie zaparz na uspokojenie:-D buziki dla Aleksa

reklama
Witam Was dziewczyny
Tynia no właśnie czekałam na Ciebie wczoraj. I już myślałam że poszłaś sama. To może dziś się przejdziemy? A pogoda? No cóż, grunt że nie pada :tak:
Marta84 żebyś wiedziała, że z tymi dzieciakami tak jest. Zawsze jak trzeba wyjść to się wszystko przestawia. Moja teraz nie śpi w dzień. Ale też potrafi pomieszać szyki. Z reguły wstaje o 7 ale jak musimy wcześnie wstać to wtedy śpi jak zabita. Normalka

A mnie chyba coś łapie. Tak dziwnie mnie drapie w gardle i jakoś inaczej się czuję. Mam nadzieję że to chwilowe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry