reklama

Mamy z Bradford

Rany kiedy ja będe miec czas żeby coś napisac:-(:baffled::wściekła/y::sorry2: Tego posta piszę na raty już od 40minut:szok::sorry2:

Mojadzidzia sto lat i wszystkiego naj naj:-)

Marta84 tak sobie myślę, że też sie do Ciebie wybiorę:tak: Tylko nie wiem jak się wczłapię tam do góry bo Marcel boi się obcych miejsc i pewnie będzie chciał na ręce a w drugiej fotelik:baffled: Ale jakoś chyba dam radę:tak: Tylko adres poproszę bo nie zapisałam sobie ostatnio jak byłam:-)

Jstysiak dziękuje za propozycję ale małej też już schodzą więc powstrzymam się jeszcze z podawaniem jej czegoś

Roksanna jeszcze nie gadałam z Dorotą ale pisała smsy że mają super pogodę i ciągle gdzieś jeżdżą:tak:
A kiedy do mnie na kawę zajedziesz??

Kasia.j już daleko w drodze jesteś pewnie ale gratuluję super spontanicznej decyzji:-)

Katin przestawiłaś się już na angielski klimat??
Dorocie w podróży Dawid strasznie się kręcił i denerwował, szczególnie już w Polsce za to Kuba przespał się tylko godzinę jak zjechali z promu i potem już wcale a jak dojechali na miejsce o 4 nad ranem to jak wszyscy poszli spac to on jeszcze siedział z ciocią i gadał do rana:szok::-D

Mojadzidzia czy Nadia też ma taki strasznie biały język???

Olivia śpi, Marcel czyta książeczki to ja biorę się za sprzątanie:baffled:

reklama
Sylwia a pasowałoby Ci w przyszłym tygodniu tak około środy czwartku albo piątku? I w jakich godzinach? Ja tylko chciałam dodać że pilnuję dziecka koleżanki od 13-15. Wiec albo rano albo po południu. Ale chyba wolisz rano?
Nefretete te górki i dołki są okropne. Mnie już się znudziły. Zawsze jak wracam ze sklepu z zakupami to pod sam dom mam mocno pod górę i za każdym razem psioczę i ledwo idę.

Sylwiam To o czym Ci pisłam na potóweczki to nie dostnie:-p tylko rozpuszczasz w szklance wody jedna tableteczkę i przemywasz buzkę albo trochę wlewasz do waniennki;-)i moczysz małą;-)inaczej to sie nazywa nadmanganianem potasu :tak:pewnie słyszałaś jest to bardzo stary sposób;-)

Jstysiak widzisz jaka ciemna masa ze mnie:-D Marcel nie miał ani razu więc nigdy nie miałam z tym styczności:zawstydzona/y:
To może jednak bym podjechała po to do Ciebie:confused: Popołudniu jesteś w domu??

czesc dziewczynki!
Dziekuje slicznie wszystkim za zyczonka :-)
Mialam koszmarna noc-o malo nie udusilam mojego dziecka :wściekła/y: zawinelam ja w kocyk ale ona sie tak strasznie wierci ze caly kocyk nasunal jej sie na buzie i dobrze ze zaczela kweczec i mnie obudzila Juz nigdy nie bede jej zawijac :no: od razu wlozylam ja w spiworek i chyba juz przy tym zostane Natomiast wczoraj jak wstala po 12 tak na dobre zasnela dopiero przed 21!!!!:szok: meczylysmy sie strasznie a w dodatku same w domu bo S i moja mama na nocce :-(
sylwia.m Nadia ma tylko troszeczke bialy jezyk moja mama mowi ze to tzw plesniawka i kiedys dziecku przecierali jezyczek pieluszka tetrowa z moczem malenstwa-przynajmniej u mnie w rodzinie to praktykowali i podobno zawsze pomagalo :dry:

Witam
Sylwia na szczescie jak przyjechalam pogoda poprawiła sie wiec jest dobrze.
Co do białego jezyczka robiłam tak jak Mojadzidzia ,wkaładałam pod pampersa tetrowa pieluszke i po siknieciu przemywałam,to naprawde pomaga ,kiedys lek. powiedział mi , ze to nawet zabija zarazki.
Jezeli przezyjesz najazd gosci to ja tez u Ciebie zawitam w przyszłym tygodniu , mysle o dołaczeniu do Roksanny.(chyba mnie zabieze?) oczywiscie jezeli nie bedzie to dla Ciebie zbyt meczace ??:blink:
Mojadzidzi pamietaj ze dzieci tez maja instynkt obronny ,gdyby było jej bardzo zle na pewno narobiłaby hałasu juz wczesniej:tak:
Oczywiscie zycze Ci kochana duzo zdrowka , mało trosk i wiele szczescia:happy2:

reklama
hej
Ja oficjalnie zaczelam wolne 26dni- hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra

Mojadzidzia- pociechy z Nadii i twojej drugiej polowy, duzo milosci i radosci. Co do spiworka to ja tez jakos bezpieczniej sie czulam. Uzywalam do roku:tak:
Nefretete- na pewno dam znac jak wroce. Mam nadzieje ze jeszcze bedzie piekna pogoda we wrzesniu;-)
Sylwiam- ja tez nie mialam problemu z potowkami. Ale wszyscy co mieli uzywali maki ziemniaczanej- podobno dziala super:baffled:

Zegnam sie juz z wami. Mam nadzieje ze dorwe gdzies komputer w polsce i czasami sie odezwe. Zycze pieknej pogody- podobno ma byc:cool2::cool2::cool2::cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry