sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Rany kiedy ja będe miec czas żeby coś napisac:-
baffled:
Tego posta piszę na raty już od 40minut

Mojadzidzia sto lat i wszystkiego naj naj:-)
Marta84 tak sobie myślę, że też sie do Ciebie wybiorę
Tylko nie wiem jak się wczłapię tam do góry bo Marcel boi się obcych miejsc i pewnie będzie chciał na ręce a w drugiej fotelik
Ale jakoś chyba dam radę
Tylko adres poproszę bo nie zapisałam sobie ostatnio jak byłam:-)
Jstysiak dziękuje za propozycję ale małej też już schodzą więc powstrzymam się jeszcze z podawaniem jej czegoś
Roksanna jeszcze nie gadałam z Dorotą ale pisała smsy że mają super pogodę i ciągle gdzieś jeżdżą
A kiedy do mnie na kawę zajedziesz??
Kasia.j już daleko w drodze jesteś pewnie ale gratuluję super spontanicznej decyzji:-)
Katin przestawiłaś się już na angielski klimat??
Dorocie w podróży Dawid strasznie się kręcił i denerwował, szczególnie już w Polsce za to Kuba przespał się tylko godzinę jak zjechali z promu i potem już wcale a jak dojechali na miejsce o 4 nad ranem to jak wszyscy poszli spac to on jeszcze siedział z ciocią i gadał do rana

Mojadzidzia czy Nadia też ma taki strasznie biały język???
Olivia śpi, Marcel czyta książeczki to ja biorę się za sprzątanie

Tego posta piszę na raty już od 40minut

Mojadzidzia sto lat i wszystkiego naj naj:-)
Marta84 tak sobie myślę, że też sie do Ciebie wybiorę
Tylko nie wiem jak się wczłapię tam do góry bo Marcel boi się obcych miejsc i pewnie będzie chciał na ręce a w drugiej fotelik
Ale jakoś chyba dam radę
Tylko adres poproszę bo nie zapisałam sobie ostatnio jak byłam:-)Jstysiak dziękuje za propozycję ale małej też już schodzą więc powstrzymam się jeszcze z podawaniem jej czegoś
Roksanna jeszcze nie gadałam z Dorotą ale pisała smsy że mają super pogodę i ciągle gdzieś jeżdżą
A kiedy do mnie na kawę zajedziesz??
Kasia.j już daleko w drodze jesteś pewnie ale gratuluję super spontanicznej decyzji:-)
Katin przestawiłaś się już na angielski klimat??
Dorocie w podróży Dawid strasznie się kręcił i denerwował, szczególnie już w Polsce za to Kuba przespał się tylko godzinę jak zjechali z promu i potem już wcale a jak dojechali na miejsce o 4 nad ranem to jak wszyscy poszli spac to on jeszcze siedział z ciocią i gadał do rana

Mojadzidzia czy Nadia też ma taki strasznie biały język???
Olivia śpi, Marcel czyta książeczki to ja biorę się za sprzątanie

tylko rozpuszczasz w szklance wody jedna tableteczkę i przemywasz buzkę albo trochę wlewasz do waniennki;-)i moczysz małą;-)inaczej to sie nazywa nadmanganianem potasu 
Popołudniu jesteś w domu??
od razu wlozylam ja w spiworek i chyba juz przy tym zostane Natomiast wczoraj jak wstala po 12 tak na dobre zasnela dopiero przed 21!!!!