reklama

Mamy z Bradford

Tynia Jezeli chodzi o mieszkanie nr.1 to bardzo Ci polecam jest ono bardzo czyste,nowa kuchnia wystarcza tylko wykładzine i mozna mieszkać.Mieszkali tam jakoś miesiąc temu bardzo dobrzy ludzie :tak::tak::tak:polecam.A okolica napewno 100razy lepsza niz Bd7 czy Bd8.Jak coś to zapraszam na kawe i sama zobaczysz;-)

reklama
Dziewczyny super dzień dziś spędziłam. Mati mi ziewa. Kornelia opowiadała mamie jak się bawiła dobrze ;-):-D a mnie boli żołądek :zawstydzona/y:. Idę jakiejś mięty się napić bo normalnie zaraz wykituję :-D:-D.
Natalka mam nadzieję że już się nie męczysz.
Tynia super że dostaliście, teraz tylko obejrzeć i powiedzieć tak. ;-)
Asinka ja też Ci nic nie poradzę na ząbki bo ja nawet nie zauważyłam kiedy mojej wychodzą.

roksanna my nie dostalismy narazie zadnego mieszkania tylko ciekawia mnie okolice bo dzis musialam od nowa sobie zabukowac jak zreszta co kazdy wtorek :tak::tak::tak::tak::tak:
jstysiak napewno skozystam tylko zeby ci pasowalo bo u mnie to kazda pora dnia jest oki :tak::tak::tak::-D:-D:-D

Czesc

My tez sie swietnie wybawilismy. Ja padam z nog, a moje dzieci w dalszym ciagu energia rozpiera :-( Ale zaraz sie nimi tatus zajmie.

Asinka - wiem, ze niektore dziewczyny kupowaly tu w aptece jakis proszek na zeby, podobno dzialal cuda, niestety nie znam nazwy, najlepiej podejsc i zapytac

Ampar - rosolek byl?

czesc dziewczynki!
troszke bylam zajeta ostatnio i nie mialam czasu na pisanie ale staralam sie byc na bierzaco. Fajnie ze sie wam wycieczka udala,i nawet pogoda fajna,moze niezbyt slonecznie ale za to jak cieplutko :-)
natalka90 strasznie wspolczuje meczacych boli :-( mnie na samo wspomnienie wloski staja deba :confused: mam nadzieje ze juz a jak nie to lada chwila bedzie po wszystkim-trzymam kciuki bardzo mocno ;-)
sylwia.m ale masz problem z Marcelkiem,musi ci byc bardzo ciezko :-( oby szybko mu przeszlo :tak: Nadia tak samo jak Olivka-pozycja pionowa i do przodu :-D staram sie jak najczesciej klasc ja w koszyczku ale dlugo nie polezy bo zaraz udaje glodna i trzeba ja na rece brac-maly cwaniak :dry:
asinka_z musialo cie kosztowac duzo cierpliwosci i energii 'walka' z dzieckiem o jedzenie,pewnie mnie tez to czeka w przyszlosci :confused:
roksanna1 jak juz wiesz jak byc mama dwoch dzieciaczkow to zapewne zaczniesz sie starac...:-D a jak potrzebujesz jeszcze troche praktyk z mlodszym to chetnie podrzuce ci Nadusie :-D

asinka z ten proszek nazywa się Ashton & Parsons Infants' Powders. Mam jeszcze 16 porcji. Ważny do 2011. Mi się nie przyda bo Julka ma już wszystkie zęby, więc mogę którejś dać.:-):-)

Właśnie rozpakowałam ostatni karton a od jutra pakuję walizki hi hi.

Sylwia.m znajoma mi opowiadała o swoim synku który nie chciał jeść. Na niego też najlepiej podziałał widok lądującego jedzenia w koszu. Raz stał przy koszu od obiadu do kolacji.

Poranek nie zwiastował niczego fajnego ale wieczorna pogoda miło zaskoczyła:-):-)

roksana kiedy pierwsza jazda a może już była:-):-)

hej
Szymon spi a ja leze sobie na kanapie:tak::-)
Dzieki dziewczyny- ja tez spedzilam super dzien;-)
Kasiaj- kurde wyszedl i to jaki:szok:
Roksanna1- ja tez podziwiam, odwazniaro:tak: Ale dalas rade:tak:
4muchy- kiedy jedziesz? I zapomnialam spytac gdzie sie wprowadziliscie- na jaka dzielnice?
mojadzidzia- mam nadzieje ze jak wroce to zobacze twoja niunie:tak:
tyniaiwiki- ja mojemu rozpuszczam smecte na biegunke w malej ilosci mleka i wciskam na sile strzykawka. Moze sprobuj:confused:

Ale sie lenie- super jest:-D:-D:cool2::cool2:

Dzisiaj popołudniu walnełam długaśnego posta i nie zauważyłam że interenet się wyłączył i dupa:wściekła/y::wściekła/y: posta wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wkurzyłam się niemiłosiernie bo z czasem u mnie krucho a tu takie marnotractwo:baffled:

Byłam dzisiaj u lekarza z Marcelem. Miło mnie zaskoczył bo zainteresował się problemem:tak: Za tydzień mam przyjsc z czerwoną książeczką bo chciałby zobaczyc jak wcześniej rosła jego waga, powiedział też że pogada z health visitor o tym a jeśli nie pomoże to skieruje nas do pediatry:tak:

Fajnie dziewczyny, że dzień Wam się udał:-) Opowiedzcie co tam było ciekawego?

Mojadzidzia widziałam Cię dzisiaj jak zasówałaś z wózeczkiem:tak: Chyba ze spacerku wracałaś:-) Może spotkamy się w piątek?:confused:

sylwia.m dzisiaj wyszlam do marketu po miesko wiec moglas mnie widziec,piatek odpada bo mam swieto w domu wiec moze czwartek?
ampar3 zapraszam po powrocie :-) udanego urlopu zycze i duuuzo sloneczka

reklama
sylwia.m czsami zaskakują. Kiedyś najfaniej potraktowała nas bardzo młoda lekarka. Wszystko było dla niej ważne a na koniec poszła jeszcze skonsultować z drugim lekarzem

ampar my wyjeżdzamy w piątek wieczorem. A przeprowadziliśmy się na BD19 (Cleckheaton)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry