reklama

Mamy z Bradford

reklama
Od dwoch dni Dawid zostawia mi auto w domu , i troszke pojezdziłam:tak:co prawda na centrum jeszcze sie nie odwazyłam ,ale i tak juz zrobiłam duze postepy.

Asinka_z moj Hubert tez jest zapisany do polskiego przedszkola , jest nawet na liscie ,tylko jakos nie moge sie zdecydowac , mysle ze decyzje podejme do konca tygodnia.
Roksanna jak u logopedy?
Agnieszka uk ale sny:szok: pewnie nie wyspana chodzisz
Mojadzidzia chyba bark weny cie dopadło:tak: w tym tygodni chcem pozałatwiac kilka spraw wiec czsu mi braknie na kawusie z toba , ale od poniedziałku Hubert idzie juz na 6 godzin:happy: wiec na pewno sie zobaczymy

Czesc

Dlugo sie nie odzywalam, ale kiepsko ze mna bylo. W zasadzie jak nie wymiotowalam to potem spalam po lekach. Teraz troche lepiej, tzn dalej wymiotuje kilka razy dziennie, ale nie tak zaraz po zjedzeniu, wiec nabralam sil by sie podniesc z lozka.
Dzis bylismy w szpitalu, mialam usg, z dzidzia jak na razie w porzadku. Mimo mojego niejedzenia jest duza i termin ze scanu wyszedl o tydzien wczesniej. Ja za to niezle zeszlam z wagi i az zal, ze znow przybiore za niedlugo.
Cale szczescie, ze moja mama jest z nami, bo byloby ciezko, choc moj B stara sie bardzo.

Mam nadzieje, ze teraz uda mi sie czesciej tutaj wpadac, bo kompletnie nie wiem co u kogo.

HEJ
Ja wczoraj po play grupie od razu do kolegi na obiad jechalam a po powrocie padam spac- ale chociaz wyspana jestem dzisiaj:tak:
Kasiaj- super wiesci ze ci lepiej:tak:
Doris78- Janusz sie sam zgodzil na imprezke czy musialas sporo negocjowac:-D:-D:-D?
Kasia8118- wspolczuje samopoczucia:-( Mam nadzieje ze sasiedzi fajni sie okaza;-) A i pytanko mam; czy masz ochote w sobote rano na tej wielkiej piaskownicy sie umowic:tak:
Agnieszkauk- :szok::szok::szok::szok: Co za sny okropne:szok::szok::szok::szok:
Roksanna1- no to Matylda juz nie ma szans sie wykrecic ze czegos nie slyszy:-D:-D:-D Super:tak:

Ide na m jak milosc bo trace watek

Oj tam od razu weny nie było ja w końcu wyciągnęłam mojądzidzie do parku po logopedzie. Katin pani powiedziała że jak na dziecko z jej wadą ładnie mówi i że jest za mała aby z nią coś ćwiczyć, jedynie co to wszystko to co z dziećmi zwyczajowo. Tzn zdania, poprawiać, i co ważne nie kazać powtarzać tylko samemu powtórzyć dobrze a dziecka nie strofować.
Ampar no właśnie teraz wiem że jak mnie nie słucha to mnie zlewa po prostu :-D:-D:-D
KasiaJ przykro mi że się tak męczysz, z tymi kg masz rację ale jakim kosztem. Zdrowiej, zdrowiej.
Katin zuch dziewczyna, a kiedy do mnie przyjedziesz?
Doris na nią skierowała mnie pani ze żłobka, play grupy. Jest to specjalista od jej wady. Ale ten team z którym miałam kiedyś spotkanie, pisałam o tym, powiedział że jak zdecyduję się na Polskę to nie będę mogła korzystać z ich logopedy, z normalnego tak ale nie ich. Mam nadzieję że rozumiesz. A jak nie rozumiesz to Ci ręcznie wytłumaczę przy najbliższym spotkaniu. ;-):tak:
Razem z Agnieszką macie takie sny :no::no:;-);-):tak:że ho ho.

Ostatnia edycja:
my juz po urodzinowej kolacyjce,moim zdaniem wyszlo super.jedzonko,torcik i odpowiedni trunek;-):tak::tak::-D:-D.
moje dziecko padlo dzis wyjatkowo szybko:tak: mam nadzieje,ze w nocy nie bedzie scen.
ok ja ogladam 39.5 i do łuzia.melduje sie rano.
dobranoc

hej dziewczyny ja dopiero teraz bo dzis to juz czasu mi brakowalo. Bo z rana bylam w collegu a pozniej zalatwialam zlobek dla mej Zuzi. Ale naszczescie wszystko zalatwione. A teraz chwilka czasu wiec korzystam zeby tu zagladnac. Kasiaj zycze ci szybkiego nabierania sil i lepszego samopoczucia. To ja wam juz dobranoc mowie bo moje malenstwo przyszlo zeby ja isc uspic. wiec do jutra kobitki:):-)

Witam dziewczyny.
Jakieś chorubsko mnie złapało ( mam nadzieję, że nie świńskie :wściekła/y: ) . Od soboty nie czuję się najlepiej. Chociaż wczoraj cały dzień przeleżałam i dzisiaj jest lepiej. Zobaczymy jak będzie jutro, rano idę do pracy :-( .
Żałuję, że nie było mnie na imprezce :wściekła/y::-(:wściekła/y: , ale i tak wieczorem już czułam się koszmarnie i jeszcze dostałam temp. a w pracy siedziałam do 23. Jeszcze chcieli mi na dzisiaj wlepić owerka ale odmówiłam. Kiedyś trzeba wypocząć i wyleżeć.
Idę zrobić myju-myju i spać :-)
Życzę wszystkim dobrej nocy:tak: i kolorowych snów ;-)

reklama
Mojadzidzia uśmiałam się przed chwilą bo Łukasz mi opowiadał jak Matylda relacjonowała mu dzień. Opowiadała że była daleko u pani i w parku i że była ciocia i Wiktoria. Wspomniała coś o koniu na biegunach bo obiecaliśmy kupić.Opowiadała że był dzidziuś i na koniec dodała że "Mama kupi dzidziusia" :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Mamatrójeczki oby nie była to świńska grypa. Znalazłam dziś w parku ulotkę o tej chorobie po polsku, oby nigdy się nie przydała. Wracaj do zdrowia
Ja jutro znów zmotoryzowana, może jutro też któraś wyskoczy z jakimś parkiem albo ja. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry