reklama

Mamy z Bradford

Hej dziewczynki;-)
musiałam założyc nowe kąto bo z tamtego nie mogłam pisać nie wiem dlaczego :-(
długo sie nie odzywałam ale nie miałam czasu za bardzo :zawstydzona/y: postaram sie nadrobić wszystko ;-)

widze ze tu sie troszke dzieje :tak: witam nowe mamuśki :-)

kasia.j GRATULUJE !!!

kasia1818 jak sie czujesz ?? jestem ciekawa jak wyglada Twój brzuszek :tak:

doris dzieki za prezencik dla malutkiej :-)

reklama
roksanna1 daje sobie rade:tak: tylko Claudia czasem ma takie dni ze chce byc tylko na rekach i nie da rady jej nigdzie odlozyc i nie chce spać w dzień:wściekła/y: włoski jej sie wytarły i tak śmiesznie wygląda :-) no juz ma miesiąc też nie wiem kiedy to zleciało :confused: a może nas odwiedzisz ??

Hej Natalka fajnie że się odezwałaś :tak:.A ostatnio czuje się kiepsko ponad tydzień mam już katar i jakaś taka słaba jestem.A brzuszek mam już spory :tak:.Właśnie co skończyłam pakowac torbę do szpitala:tak:.Ampar3 myślę że ta piaskownica to dobry pomysł :tak:.Gorzej z tą imprezką w piątek może przełożymy ją na następny tydzień :baffled:?Kasiaj fajnie że czujesz się już lepiej i że maleństwo przybiera na wadze:-).

Kasia8118 - mam na zbyciu wanienke po Milence niebieską wogóle niezniszczoną- może chcesz ?? oczywiście nic za nią nie chce bo ona mi leży i mnie denerwuje bo mi zabiera miejsce .

Dziewczynki jak którejś z was odmówi odkurzacz posłuszeństwa to mogę pomóc bo ja mam dwa-wczoraj małżonek mi kupił nowy - nie wiem o co chodzi bo stary działa pół roku temu kupiłam

Kolejny dzień się trzymam bez papierosa- ale jestem z siebie dumna:-D:-D:-D

Cześć:-)
A mi się wczoraj wieczorem pisać nie chciało:baffled:
Ja juz nie moge z tymi moimi chłopakami,wiecznie sie awanturują o każdą zabawkę,a mi nerwy juz tak puszczają:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zresztą dzisiaj jest znowu to samo:wściekła/y::wściekła/y:

NATALKA-Witaj wśród Nas znowu:-):-)Też jak spojrzałam na Twój suwaczek ,pomyslalam o tym samym co Roksana:-D
Wklej zdjęcie Claudii:tak:zobaczymy jak rośnie:-)
A prezencik mam nadzieję ,że sie przydaje:-)

KASAI J-to ile w sumie schudłaś??No i super ,że juz Ci lepiej:tak:
A jak tam Kuba w szkole??podoba mu się??odczuwa że dłużej tam siedzi???

ASINKA Z-obys wytzrymała bez papierosów jak najdłużej:tak:
Mój mąż to juz chyba z 5 razy rzucał:baffled::confused:

ROKSANA-a jutro będziesz miała auto?bo ja dzisaj to do rodziców jadę:-(ale jutro chętnie się gdzieś wypuszczę:-)Na odreagowanie nerwów:-D
Ale Twoja Matylda jest udana:-)Ja nic musisz jej załatwić ta dzidzię:-D:-D

KATIN-super,że sie wkońcu odwazyłaś,zobaczysz niedługo będzesz się kłóciła z D o auto:-D:-D

AMPAR-wogóle nie negocjowalam tylko poprostu oznajmiłam:-D:-D

MAMATRÓJECZKI-Zdrówka dla Ciebie życzę:-)

Hej leniuchy wstawac:wściekła/y:.asnka Z akurat wanienkę mam bo Krystianie,ale dzięki serdeczne za pamięc:tak:;-).Ale miałam dzisiaj straszne sny.Tylko trupy i zabijanie:sorry2:.I skąd biorą się takie sny czyżbym miała tyle agresji w sobie że chociaż w snach muszę katowac złych ludzi:baffled:.

reklama
Doris nadrobiłaś dziś z nawiazką, posta walnęłaś na pół strony :tak::tak:
u Ciebie się kłócą między sobą a u mnie pretensje do mnie nei wiedzieć czemu bo akurat puzzle nie pasują albo misio nie leży w tym miejscu co powinien i ryk ca cały dom, a mnie k....ica trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Nie wiem jak z tym autem bo dziś to już trzeci dzień jak ja mam w posiadaniu :szok::tak:, ale może się uda. Moja też nie chciała siedzieć za nic na nocniku, więc od razu zaczęła robić na kibelek:-p.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry