reklama

Mamy z Bradford

Hej
A ja dzisiaj z kasia8118 przez 4 godziny chlopakow wyganialysmy:tak: a potem spac poszlam bo nocka przede mna:-(
Sylwiam, Doris78- dopiero zobaczylam te ceny zestawow- rzeczywiscie drogo jest:szok:. Szymonka tapczanik mnie duzo nie wyszedl na szczescie
tyniaiwiki- no to jak najszybszej przeprowadzki zycze i tez bym chciala szymcia do tego przedszkola dac:tak:
kasiaj- Artur wlasnie szymonka jutro bierze bo podobno tez wystawa miniaturowych kolejek jest na 3 pietrach:tak: U ciebie to chyba dziewczynka bedzie, co;-):-)
Reniuska- ja tez jakos odwlekam smoka:zawstydzona/y: Ciekawe jak u ciebie pojdzie trzymam kciuki:tak:
katin- akurat ta dzielnica idle jet fajna na bd10:tak: Moze jeszcze sie zastanow:happy2:

A dzisiaj mam talent i tak mi sie imprezka przez to przypomniala ze nic nie pamietam z ostatniego programu:-D:-D:-D

reklama
Sylwia - chcialabym sie lepiej czuc, do tego dostalam jeszcze slinotok, chyba wszystko co najgorsze mnie spotka w tej ciazy :-(:wściekła/y:

ampar - wszyscy sa pewni, ze to bedzie dziewczynka, a ja mam cicha nadzieje....

Cześć mamuski,dopiero teraz mogłam sobie zagladnać.wcześniej przyszłam z pracy,potem byłam u chrzesnicy na urodzinach,a teraz boli mnie głowa.KASIA.J ja też właśnie zauważyłam ze mam śliniotok w ciaży.czasem mówię w pracy do kogoś i się pluje,wkurza mnie to.

Witam się laski. Ja wreszcie wybrałam się na car boot i chyba dobrze bo kupiliśmy konia na biegunach tak jak chcieliśmy. Tylko nie spotkałam nigdzie dzidziusia cholercia. Jak go nie trafię to faktycznie będę musiała zrobić. :tak:;-)Nie spotkałam żadnej z Was :no::no::-(.
Miłego dnia

Hej ale tu straszna cisza:szok:.Roksanna ja też byłam na ryneczku i też ciebie nie widziałam a dosc długo krążyłam :tak:.Była też Ampar:tak:.A pogoda zrobiła się całkiem ciekawa:tak:.Sylwia m słyszałam że masz ten podstawek dla Marcela do wózka(mam nadzieje że wiesz o co mi chodzi).Powiedz coś więcej na jego temat np.czy Marcel często z niego korzysta i czy on pasuje do wszystkich wózków nawet tych o bardzo dużym rozstawieniu(chodzi mi o tylnie koła)?Kurcze widziałam taki dzisiaj na giełdzie ale miałam dylemat czy go kupic no i cena też była taka sobie kosztował 20f używany :cool:.Sorki za ilosc pytań:zawstydzona/y:.

Kasia8118 ano mam:tak: Ja mam taki uniwersalny, który pasuje do większości wózków ale ja nie jestem w stanie Ci powiedziec czy będzie pasował do Twojego. Najlepiej napisz maila do sprzedawcy i zapytaj się:tak:
NEW KIDDIE RIDE-ON BUGGY BOARD, VALUE FOR MONEY on eBay (end time 03-Oct-09 12:34:31 BST)
Marcel przeważnie w drodze powrotnej ze spaceru nie chce chodzic więc to bardzo sie przydaje:tak: i myślę że z 2 lata jeszcze z tego pokorzystam:tak:

Byłam dzisiaj u księdza i miał pretensje że do kościola nie chodzimy:baffled::angry::errr:

witam laski:-):-)
u mnie strasznie duzo sie dzialo wiec dlugo mnie nie bylo postaram sie wszystko nadrobic:tak::tak:przeprowadzilismy sie i mieszkam teraz na bd7 moj ,maz stracil prace ale juz ma nowa:-):-)
bardzo sie ciesze z przeprowadzki:-):-):-)
paradosia,agnieszkauk,bozenam-dziekuje Wam slicznie za to ze ze mna byliscie w trudnych dla nas chwilach:-):-)jak ja wam sie odlace to nie wiem:no::no:
spadam robic obiad:-):-)do wieczorka

Hej :-)

sylwia.m dawaj jutro do nas :tak: pomiescimy sie zawsze moge przyniesc krzesla z kuchni :tak::-p

doris roksanna 4muchy wiecie juz o ktorej przyjedziecie ?? :cool2:

Kasia8118 jak sie czujesz ? jak dzidzia w brzuszku daje o sobie znac czesto ??;-)

kasia.j oj biedna nameczysz sie :-(

natalka czuje się różnie najgorzej jak już jestem w łóżku i pora spania:cool:.Ale tak ogólnie to myślę że nie mam powodów do narzekania :no:.A powiedz mi co powiedziała Ci położna jak narzekałaś że Ci brzuch twardnieje?Bo pamiętam że miałaś taki problem:eek:.alexnaw to fajnie że mąż tak szybko znalazł prace bo to podstawa:tak:.sylwia.m ślicznie dziękuje za stronkę tylko właśnie co wytargałam wózek dla Oliviera ze schowka i stwierdziłam że jest jakoś dziwnie zbudowany i nie zabardzo wiem gdzie by tu przymocowac ten podest :baffled:.

reklama
roksana ja też dzisiaj byłam na carboot-cie, ale nikogo nie spootkałam.My byliśmy od 9,30. Ale zakupy udane wszyscy bardzo zadowoleni:-):-). Fajnie że udało Ci się tego konia na biegunach:-)

alexnow to dobrze że kłopoty za wami no i że zadowolona jesteś z nowego mieszkania

natalka1990 ja mogę być o 10-tej nie wiem czy reszcie dziewczyn pasuje

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry