reklama

Mamy z Bradford

witajcie mamuski!
ale nas pogoda dzisiaj dopiescila :szok::cool2::-D
my bylismy na urodzinkach mojego chrzesniaka i jakos tak nam dzionek zlecial,teraz walcze z bolem glowy :-(
alexnow super ze mezowi udalo sie tak szybko znalezc prace i pamietaj "to co nas nie zabije,to nas wzmocni" ;-) zadowolona jestes z nowego mieszkanka?
roksanna1 a ja dzisiaj wracajac od siostry widzialam konia na biegunach ktory stal na chodniku i od razu pomyslalam o Mati :-D:-D
ampar3 o rany wspolczuje :eek: ja mialam takie przejscia jakis czas temu jak papuga mojego brata wyfrunela przez okno,on nie poszedl na drugi dzien do szkoly :shocked2:

reklama
Ampar3 przykro mi bardzo :-(.Strasznie lubię zwierzątka domowe.mamatrójeczki dzięki za linki wszystkie szczegółowo obejrzałam i nic nowego nie wymyśliłam:no:.Ten wózek co posiadam dla Oliviera jest dosc duży i trzykołowy przez co wydaje mi się mało stabilny i sama już nie wiem czy te podstawki zdadzą egzamin :baffled:.katin no zaczynam już sobie rozmyślac jak to będzie na spacerze z dwoma chłopakami i zaczynam się bac.

Ampar wyrazy współczucia, straciłam kilka zwierzaków, wiem co czujesz.
Mojadzidzia już chyba każdy wiedział o koniu:-D:-D, tak przytruwałam, z resztą Mati truła.
Kasia8118 nie będzie tak źle, przypomnij sobie jak przerażona byłaś przed pierwszym dzieckiem, to jest taki trochę strach przed nieznanym.
AgnieszkaUK ściąganie szwów nie boli, serio. Może tylko delikatnie zaszczypać.

Natalka i 4muchy nie mogę o 10. Mogę być o 12. Natalka pasuje. Jeszcze rano zadzwonię do 4much i do Ciebie potem. ok?

kasia1881 no tez mi twardniał brzuszek ale połozna na to że to normalne że dziecko sie tak wypycha :baffled:

roksanna 4muchy ja bede cały dzien w domu wiec mi kazda godzina pasuje to dajcie znac :tak:

dzien dobry a gdzie wszyscy? tak cicho tu dzisiaj;-)

wpadlam sie tylko z wami przywitac bo zla dzis jestem bo laura znowu mi chora :wściekła/y:jest, kaszel i katar:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: norma oby sie tylko bez antybiotyku obylo.
cala noc mi tak kaszlala jak ostatnio jak byla chora mam nadzieje ze to nie bedzie to samo:crazy:.
nic sapdam na kawe i ide jakies lekarstwo na kaszel jej podac.
do uslyszenia.

czesc z rana ja wczoraj poszlam do primarka na male zakupy dla wiki pisze poszlam bo nasza droga byla zemknieta do samego miasta szlam z moja wikusia ale nie bylo tak zle:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:w nastepna niedziele tez ma byc zamknieta ale to juz pojedzie sie samochodem:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
katin oczywiscie ze go przypilnuje bede miala na niego oczko i na inne dziecvi tez mam zwracac uwage bede tam co sobote przez 3 miesiace a potem Wikusie puszcze sama ciekawe jak zareaguje
roksanna w koncu wymazony kon juz jest :tak::tak::tak::tak:
ampar bardzo mi przykro z powodu kroliczka:-(:-(:-(:-(
alexnow gratulowalam ci juz ale zrobie to jeszcze raz napisz adres gdzie teraz mieszkacie :tak::tak::tak::tak:

hej laski
u nas dzis lekka awanturka:wściekła/y:-powod-nikola nie chciala jesc sniadaia. :wściekła/y: postanowilam, ze jak nie chce to niech nie je,zglodnieje to sama przyjdzie. ale niepowiem, zla na nia jestem, bo swoje fochy pokazuje. jak narazie trzyma sie dobrze-nie marudzi:szok:
pogoda to dzis wystrzalowa,nie:-D -biore lezak i na ogrod-troche slonca nie zaszkdzi:-D-a na powaznie to ten szary poranek przyglebia mnie na maxa:-( sama nie wiem co mi sie chce:eek: ide ogarnac kuchnie i zabieram sie za golabki:tak:

reklama
milam sie juz wczesniej zapytac-ale z moja pamiecia to zawsze tak jest
nie znacie tu jakiegos KRAWCA?? mam fajna zlota sukienke,ale moj biust jest troszeczke:-D za duzy i wygladam troche jakbym miala zbroje:-). chodzi mi zeby popuscis w sukience gdzie trzeba i moje cycuszki wygladaly naturalnie,a nie splaszczene. jak kogos znacie to dajcie znac:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry