reklama

Mamy z Bradford

Hej Babeczki:-)
Ja juz po pracowitym weekendzie :-)chatka doprowadzona do ładu,mala spi i wkoncu mam chwilkę dla siebie:tak:O jak dobrze.:happy:
Ja oczywiscie weekend w pracy ,a potem na festiwal w Saltaire.Było naprawde super ,tylko moja diete znowu sz....g trafił:-pTyle pyszności i jak tu sobie odmawiać.:sorry:
23aneczka Oby u Laury tylko przeziembienie.:shocked2:
roksanna1 przyznam sie ze o koniku nic nie slyszałam:no:a szkoda bo ostatnio tyle widziałm:tak:ale fajnie ze udalo wam sie zakupic rumaka:-DJa mam ale biedronkę i na biegunach:-p
ampar3 Jak tam po pracy,chyba pracowita ?bo nic w nocy nie naskrobalaś.Acha poprosze nr tel bo zawsze moge zajechać do menston:-pI przykro mi z powodu twojego króliczka:-(
Kasia1881 Kurcze te podstawki to w kwocie drugiego wózka:szok:a napewno poradzisz sobie z dwojka ,bez obaw nie taki diabel straszny;-)
Maja Witaj:-):-):-)
alex now bardzo sie ciesze ze sie poukładało,a gdzie teraz mieszkasz?
Natalka,4muchy,roksanna miłego spotkanka dzisiaj;-)
Katin Gratuluje nowej posadki;-)Nic nie pisałaś ze coś ci sie szykuje
Tynia i wiki A jak tam poszukiwania nowych sprzetów do domku?
Kasiaj Ja tez coś tak czuje ze to będzie dziewczynka:tak::tak::tak:oby tylko teraz jak najszybciej dolegliwości mineły:tak:
agnieszkauk ty to bidna zawsze masz jakies przeboje:eek:a Nikolką to sie nie przejmuj jak zgłodnieje to wie gdzie sie zgłosić.
Dobra kobitki tyle nasmarowłam ez sama jestem w :szok:ide sie szykować papatki
Ja sobie jeszce coś przypmne to naskrobie:-D

reklama
Hej od rana tu zaglądam i nic nie mogę napisac bo jak tylko się do tego zabieram to mały wymyśla mi jakieś zajęcie:cool2:.Wczoraj wyciągnęłam wózek ze schowka jak już wcześniej pisałam i teraz nie mogę go schowac bo Krystian wiecznie w nim siedzi i twierdzi że będzie w nim spac:cool:.jstysiak co do cen to masz racje .Trochę przesadzają.No nic ja się narazie wstrzymuje z kupnem bo jakoś nie jestem przekonana :no:.No chyba że podjadę do jakiegoś sklepu z tym wózkiem dla Oliviera i zrobie przymiarkę czy wogole jest to wygodne dlamnie i dla Krystiana.Bo te podstawki zamontowane do wózka typu paraloska wyglądają Ok. i pewnie żadna sztuka takim sterowac ale takim dużym,długim trzykołowym jak ja mam to może byc niewygodnie i co gorsze niebezpiecznie:cool:.Do tego jeszcze zamontowany fotelik:baffled:.No nie wiem jakoś kiepsko to widzę:no:.To mi się po prostu wydaje niebezpieczne tym bardziej że wszędzie albo z górki albo pod góre :-(.AgnieszkaUK ja nie korzystałam z usług żadnej krawcowej:no:.Tynia i wiki dzięki;-).natalka no nie wiem czy mi się tak dziecko wypycha bo z Krystianem tak nie miałam:no:.

jstysiak szukam mialam dzis isc dalej szukac ale chyba mnie jakies chorubsko bierze mam niedaleko i chyba pojde bo moj Pawel nie ma na to czasu bo wraca o 19czasami o 20tej wioec nie za bardzo aby on jeszcze po pracu szukal :-(:-(:-(

Na poprawe humoru w ten beznadziejny dzien ;-)

Przed ślubem :

Ona: Cześć!!!
On: No nareszcie, już tak długo czekam!
Ona: Może chcesz, żebym poszła?
On: Nie! Co ci przyszło do głowy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywiście o każdej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedyś zdradziłeś?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie pocałować?
On: Tak, za każdym razem i przy każdej okazji!
Ona: Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?
On: Zwariowałaś? Przecież wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy mogę ci zaufać?
On: Tak.
Ona: Kochanie...

Po ślubie: czytać od dołu w góre ;-)

Czesc
Kolejny dzien pracy za mna ,ale ciezko mi wejsc na obroty bo przeciesz w domu tez duzo trzeba zrobic
Jstysiak nie pisałam ,bo wszystko bylo nie pewne:no: i nie chciałam zapeszc.
Mojadzidzia dobre:-D i tak to w zyciu własnie jest:tak:
Amper:-(przykro mi:-( jak synek pogodził sie juz , ze strata kroliczka?
Roksanna ale bym do Was do łaczyła ,ale musze jutro isc do pracy:-(
Agnieszka uk miło było cie poznac ,ja tez nie znam krawcowej.
Doris ,Sylwia pewnie u mamusi:-D planuja impreze - chrzest
Kasi 8118 wydaje mi sie ze Ty doskonale sobie poradzisz ,bo nie wygladasz mi na niezaradna;-)

Witam:-)

roksanna 4muchy dziekiza spotkanie :tak: 4muchy miło było Cię poznać ;-):-)

doris szkoda ze nie przyjechałaś ale pewnie jeszcze mnie nawiedzisz ;-)

mojadzidzia dobre to :-D

kasia8118 to nie wiem ale nie martw sie tym twardnieniem brzuszka pewnie wszystko będzie dobrze już nie duzo Ci zostało ;-)

reklama
Natalka dostałam adres , jutro zrobię zdjęcia i sobie wybierzesz. Miło Cie było spotkać po takim długim czasie. A jak się zdecydujecie, to będzie następna okazja do spotkania. ;-);-);-)
Mojadzidzia to jesteśmy umówione :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry