reklama

Mamy z Bradford

hej
Ja juz po pracy i po spaniu:tak: Humor moze troche lepszy ale dalej mi smutno:-(
Agnieszkauk- ja jade do leeds na market bo w bradford nie wiem kompletnie gdzie jest krawcowa:no: Na markecie jest polka:tak:
jstysiak- w pracy mialam prasowke:-p tel wysle prywatnie;-)
katin- szymcio pytal dzisiaj ze 4 razy o kroliczka ale najgorsze bylo wczoraj jak umierala to przyszedl z sluchawkami ja badac:-(
Natalka90- jak tam dziewczyny? pomiescily sie:-D:-D:-D
mojadzidzia- do poludnia:szok: Nie za dobrze ci:-p:-p:-p
kasia8118- dajcie cynka o ktorej bedziecie;-)

Dobra ide sprzatac bo 2 nocki mialam i w domu nic nie ruszone:wściekła/y:

reklama
Hej hej z wieczora:-):-)
U mnie wkońcu cisza:-):-)Ale mi dobrze:tak:

NATALKA-no napewno bedzie jeszcze okazja sie zobaczyć:-)
ROKSANA-a Ty nie błądziłaś ??:-D

MOJADZIDZIA-dobry ten kawał:-D:-DA jak tam Nadusia??

KATIN-a my nie u mamusi:no:dopiero w srode:-D:-D
A ty jutro nie powinnas mieć wolne??

23ANECZKA-jak tam córcia???lepiej??

AMPAR-a Szymon nie namawia na inne zwierzątko??

Cześć Mamuśki!!!
W końcu cisza i spokój. Chłopaki śpią a ja mogę spokojnie poklikać.
Dzisiaj byłam z Adamem na szczepieniu. Trzy razy go kłuli.:szok:Ale biedaczek płakał. Strasznie było mi go szkoda. Dobrze, że nastepne szczepienie dopiero jak skończy roczek.
Ampar- współczuje z powodu króliczka:-(
Katin- to teraz musisz zagonić do prac domowych męża. W końcu teraz oboje pracujecie:-p Równouprawnienie musi być;-);-);-)
AgnieszkaUK- niestety nie pomoge z krawcową. Wiem tylko, że na hali w centrum jest punkt krawiecki. Nie jestem pewna ale wydaje mi się, że kiedyś jakaś krawcowa ogłaszała się na Bradford24
Alexnow- dobrze, że tak ładnie Wam się poukładało. Ale pewnie co się nerwów najadłaś:szok:
Roksanna1- ja już tydzień temu widziałam na carbocie koło lotniska konia na biegunach. Ciekawe czy to ten sam

To chyba tyle. Życze dobrej nocy:-)

doris78 nauczylam Nadie zasypiania na rekach no i mam za swoje :sorry: a poza tym ok strasznie duzo sie ostatnio usmiecha-nawet do obcych jak nas zaczepiaja :unsure::-D
ampar3 nie mam potrzeby wstawac rano i dzisiaj lezalysmy sobie do 11 :szok::-) ale pogoda niezbyt ciekawa wiec nie chce mi sie wychodzic spod cieplutkiej kolderki :zawstydzona/y:
katin no wlasnie,czemu jutro pracujesz?????? nie daj sie wykorzystywac dziewczynom-chociaz jak bedziesz wiecej pracowac to wiecej zarobisz... a jak wiecej zarobisz to bedzie wiecej na przepicie :-D:-D:-D
agnieszkaUK jak tam nasza bohaterka? ;-)

Ostatnia edycja:
Czesc i czołem:-)

Mi ostatnio strasznie nie chce się pisac, chyba muszę sobie jakąś sekretarkę zatrudnic co będzie za mnie klepała w tą klawiaturę:-D Ale sumiennie wszystko czytam:tak:

Mojadzidzia a czy ja też mogłabym się wprosic jutro?:confused::huh::elvis:

MOJADZIDZIA-widziałam ostatnio jak się fajnie śmieje:-)zaczyna sie teraz najfajniejszy okres-gaworzenie:-)
Dzisiaj widziałam jak fajnie sobie Olivia gaworze:tak::-)

ANIA1812-A JA byłam w zeszłym tyg na carboot i żadnego konia nie widziałam:no:

kurde posta mi wcieło :wściekła/y::wściekła/y:
moje dzieciątko własnie usneło i mam wolne ;-) cały dzien była dziś u mnie na rekach tak sie przykleiła :sorry:

roksanna no to czekam na fotki :-)

ampar pomieściłyśmy sie :tak: a ja przeoczyłam ze króliczek wam zdechł:-( przykro mi :-( a kupisz cos nowego czy juz nic nie chcecie ??

sylwia.m oczywiscie zapraszam,jak ktos ma jeszcze ochote to pisac a wysle adres :tak:
doris78 Nadia czasami tak bardzo stara sie cos powiedziec ze az bąki puszcza z nerwow :-D:-D
natalka1990 ja czasami nie mam sumienia Nadi odlozyc do lozeczka jak sie fajnie przytuli :sorry: chociaz momentami bywa uciazliwe :tak:

MOJADZIDZIA-no to jak już zapraszasz to może i ja wpadnę.Piszę może bo ,Jutro przychodzą nam okna naprawić i nie wiem o ktorej będa,ostatnio byli o 8 więc może się wyrobią:-)no i nie wiadomo ile im to zajmie:cool2:
Ale adres możesz mi przesłać:-):tak:

A Nadia puszcza bąki do gaworzenia,bo wiesz to muzykalna dziewczynka jest i tworzy już jakąś melodię:-D:-D

NATALKa-no slyszalam dzisiaj prze telefon,jak Claudia płakała,pewnie nie byla wtedy na rękach:-D:-D

reklama
Mojadzidzia uśmiałam się z tych bąków:-D:-D:-D:-D Ja jutro na 10.30 idę zważyc moją kluskę a po ważeniu śmigam od razu do Ciebie:tak:

Natalka bo z Claudusi to mały pieszczoch i lubi byc u mamusi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry