tynia i wiki
Fanka BB :)
4muchy kolo mnie jest domek o wynajecia chyba 3 sypialnie jesli chcesz moge sie wypytac ich o wiecej szczegolow z tylu jest ogrodek jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziekuje dziewczynki za życzenia. Bardzo mi miło.
A tak serio to wyglądasz na mniej niz masz. Mnie to najbardziej cieszy jak kupuje alkohol i proszą mnie o dowód
Mi ostatnio też pani z Tesco poprawiła humor (ale nie polka a muzułmanka)- powiedziała mi, że mam piękne oczy
Ale mi było miło. Aaaa.... imprezka będzie na 4 osoby
A dokładnie to sweterek i torebka. 

ja nawet wozkiem nie moglam przejechac - musialam z szymciem na pieszo isc. Ale mial radoche- zaraz idziemy znowu balwana lepic

Wszystkiego naj naj dla krystianka:-)

pychotka!!!
A teraz czekamy na B, bo wlasnie jedzie z cieplymi pierozkami :-)

.....8.540 tyle wazy moja kluseczka
ale szybko to wybiega i bedzie chucherko po mamusi jak byla mala bo nie teraz

bo pewnie za miesiac moja bedzie wazyla tak jak teraz Twoja i o ile dobrze pamietam to pisałas ze Viki urodzila sie z 3,6kg identycznie jak Claudia
;-)