Niunka 19-82 - He he ..w Moim przypadku to Mala nie zmiejszyla ilosci ruchow

,sa to kopniaki,czkawka,przesuwania stopkami,machanie raczkami, wypychanie pupci ehh -czego Ona nie robi

wsumie tez zalezy od dnia chwili i co zjadlam

. Ostatni miesiac jest (dla Mnie )najciezszy:sick:, bo Mala jest duza i mocno kopie po zebrach i macica-brzuch bardzo boli od ciezaru dziecka-najbardziej w nocy gdy sie przekrecam z boku na bokm albo gdy wstaje do wc na siusiu.
Mnie najbardziej wymeczyly ostatnie dwa miesiace ciazy, naprawde.Zobacz ja mam w sobote terminowo urodzic a tez nie mam zadnych skurczy tylko czasem delikatne klucia lub pobolewania. Wiec to raczej zdaza sie
Yowka- Nie, nie

Watek zamkniety polega na tym ze nie wszyscy beda mogli przeczytac o czym piszemy np. osoby nie zalogowane i te ktore nas podgladaja a nie pisza u Nas(na haslo by bylo chyba tak, gdzies wyczytlam u innych Mam ktore maja takie watki,prawie kazdy watek ma swoj oddzielny zamkniety i taki jak My otwarty ). Nowe Mamusie ktore nie zawsze sie udzielaja tez by mogly pisac zawsze na tym otwartym a zeby pisac na zamkniety musialby uzyskac nasze zaufanie itp. na tym polega watek zamkniety. a Ten by byl odblokowany i tutaj moglyby wszystkie mamy pisac i czytac ale czasem piszemy o roznych sprawach i nie kazda Mama z innego watku moglaby-musialaby przeczytac rozumiesz?Juz mniej wiecej ??Tutaj by mogly pisac wszystkie nowe mamy a na tym zamkniety nie.
Nie zajrzalam na eBay bo nie

:-( mialam, czasu , zaraz wlasmnie zasiadam jak tylko odpisze tutaj.
Kamalodz- Co ? Jak jest za male serduszko??

Co Ona Ci za przeproszeniem pieprzy glupia Baba?

Ja juz w 17 tygodniu sluchalam swojej Malej - jak mialam usg -prywatnie w PL wiec to nie realne, a co do Usg-w anglii to tez naleza Ci sie dwa w ciazy tutaj za darmo. Ja mialam w 23 tygodniu i potem juz nie mialam bo nie bylo takiej potrzeby.Ale jedno mialam.
Masakra poprostu jakas nie normalna Baba popros o zmiane poloznej w przychodni, wspolczuje ze trafilas na takie Babsko..
Ja bym tam zrobila jedna wielka awanture,naprawde Ja nie lubie takiego olewajacego stosunku co jak co ale to juz jest przesada...

Masz sie zglosic do szpitala NHS i tam masz za darmo Usg.
Ja sie tak zglosilam.
Bardzo dziwne ze nie pobrala krwi - Mi pobierala i pobiera do dzis - ale to dlatego ze Ja bralam przeciwciala(Arh-) i pozniej skakala Mi hemoglobina.
Powinna Ci pobrac i zrobic badania na rozne chorby,jaka masz grupe itp.
Dziwne to wszystko co piszesz a to jakas starsza KObieta?
Ja mam wspaniala polozna naprawde, nie moge na nia narzekac - jest bardzo mila,specjalnie dla Mnie mowi wolno i zrozumiale po angielsku,wyrozumiala, uprzejma, wszystko wytlumaczy, wszystkiego sama dopilnuje i zbada i skieruje, Ja strasznie nie lubie oddawac krwi - a Ona sprawila ze juz sie nie boje i nawet polubilam to. Zawsze pyta jak sie czuje? Czy dzieciatko sie rusza? Czy jestesmy szczesliwi itp. Poprostu czuje sie bezpiecznie przy Niej serio. Moze dlatego ze jest mloda? Sama nie wiem moze ma z 25 lat. Ale super Babka z Niej

Pozdrawiam
Pa pa