Czesc Kobitki

u nas coraz lepiej z mleczkiem ale za to zasypiac juz tak chetnie Michas nie chce

rozglada sie, patrzy sobie, marudzi a spac nie chce heh
Niunka jak tylko wrocisz z Londynu to opisz mi tu wszytsko dokladnie, ja mialam spotkanie na 6 wrzesnia ale uznalam ze to za wczesnie i przesuneli mi ale opiero na 7 listopada ;/ trudno sie mowi i tak musze wykombinowac jakis transport bo auta u nas brak no i trzeba zrobic te zdjecia - co pewnie nie bedzie sprawa latwa ;-) poczekam na rady od Ciebie gdzie co i jak

)) heh
wczoraj dzwonilismy na child tax credit i oni chca od nas jakis numer child benefit bozee juz sie gubie rejestracje mamy dopiero w srode, ja nawet nie wiem gdzie to sie idzie rejestrowac. prosze pomozcie i napiszcie o co w tym wszytskim chodzi skad ten nr co oni chca na child tax credit gdzie isc itd. Boze co chwile o cos sie pytam ;/
Ogladalm zdjecia Blaneczki i Szymka - poprostu superowe
Kasia j - ten twoj Kubus to niezle ziolko chyba hehe starsznie sie nasmialam jak czytalam o tej niby kupe co zrobil i o ssaniu z cycka

Cfcgirl zazdroszcze wakacji - naprawde- ale ja za rok odbije

) zaczne od polskiego morza bo starsznie za nim tesknie - jakbym nie miala czasu to jzu zycze udanych wakacji - wygrzej cialko, naladuj baterie i przywiez duuuzo slonca

dobra lece sie kapac, jeszze jest mama to jakos to organizuje bo ona go przypilnuje ale jak pojedzie to nie wiem jak dam rade ;/ bede chodzic w pidzamie i nie umyta cale dnie

)
pozdrawiam was