Kasia, rob co Ci podpowiada instykt. Jesli widzisz ze maly jest glodny to go dokarmiaj, ale staraj sie tez jak najczesciej karmic piersia, zeby mleczko sie "produkowalo". Wszystko bedzie dobrze i sie nie martw na zapas.
W ostatnim czasie probuje przygotowac Kubusia, ze wkrotce pojawi sie u nas nowe malenstwo. I ogladamy na spacerach takie maluszki, w internecie, w gazetkach. Jest nastawiony bardzo pozytywnie jak na razie na braciszka. Ostatnio mu powiedzialam, ze maluszek bedzie na poczatku pil mleczko od mamusi z cycusia. Chyba bylo to bledem, bo mlody jak ma tylko teraz okazje pakuje mi sie na kolana i przymierza sie jakby to bylo pic z cycusia. Caly czas mnie dotyka i pyta czy juz tam jest mleczko, bo on chcialby sprobowac. Strasznie lubi mleko, wypija dziennie prawie litre. No i mam klopot, na razie mu tlumacze ze mleczko poleci dopiero jak dzidzia sie urodzi, ale co potem? Moj maz sobie zartuje ze sie go przystawi do drugiego cyca, ale co bedzie jak stanie sie zazdrosny ze braciszek moze, a on nie?