reklama

Mamy z Bradford

Yowka - sorki , pomylilam cie z cfcgirl, to jej pasuje za 3 tyg. jeszcze raz sorki:zawstydzona/y:.

U nas dzis pochmurny dzionek i nawet nie bylismy na spacerku , a Szymek spi sobie w takiej pogodzie juz prawie 3 godz. , ciekawe jak przespi nocke:confused:.

Ja wsumie tez jestem spiaca i dzis jakos wszystkim znudzona. Dzis wieczorkiem przylatuje moja tesciowa i chrzesna, wiec bedzie wesolo przez dwa tyg. :tak::-).
papa pozdrawiam i caluski dla wszystkich

reklama
ech!!!powoli zaczynam odczuwac, ze moj brzusio troche wazy,kolejny dzien w pracy i kolejny raz umieram na bol kregoslupa:baffled: a wymyslilam sobie ze bede pracowala prawie do konca....ech...zobaczymy.no ladnie i znowu mnie dopadla 'spiaczka afrykansa' noramalnie az strach sie bac ile godzin dziennie zajmuje mi teraz sen...moze to wysypianie sie na zapas:-D hehe pozdrawiam mamusie

Siemka dziewczyny.
Sorki ze tak rzadko zagladam, ale jakos ostatnio na wszystko brakuje mi czasu. Gabrys im wiekszy tym wiecej pochlania mi czasu. Juz nie chce siedziec i sam sie bawic. Chce chodzic, tak sie rwie ze az sama nie moge w to uwierzyc. Tyle ze jeszcze sam nie umie utrzymac rownowagi i chce zebym go wszedzie prowadzala za raczki. Chodzi przytrzymujac sie mebli i scian, ale wszedzie potrzebna jest moja asekuracja, bo moglby sobie zrobic krzywde. Zaglada mi do szafek, wszystkiego chce dotknac - maly tajfun. Wiec nie zabardzo mam czas na cokolwiek. A jak Gabrys przysnie to wtedy nadrabiam sprzatanie i gotowanie i tak wkolko. Moze gdyby juz umial sam chodzic mialabym wiecej swobody. Umie za to raczkowac, ale gdy go do tego zachecam ryczy w nieboglosy, chce od razu na nogi i nie ma mowy o raczkowaniu. Lobuz jeden:dry::cool2:.
Co do spotkania to chcialabym was wszystkie jak najszybciej zobaczyc i spotkac sie na ploty. Moze byc za trzy tygodnie tylko nie jestem pewna czy bedzie mi pasowalo w weekend czy w tygodniu. Bo bede pracowac tylko jeszcze nie wiem dokladnie kiedy. Mam nadzieje, ze w tygodniu tez by wam pasowalo.
Cfcgirl napisz dokladnie jakie dni oprocz weekendu za 3 tygodnie ci pasuja. I jakos sie dogadamy. Co do miejsca to najlepiej by bylo na swiezym powietrzu z naszymi brzdacami. Moze jakas kafejka z parasolami na zew. No chyba ze nie bedzie pogody, wtedy mozna posiedziec gdzies w srodku. Moze spotkalybysmy sie jakos w centrum Bradford, tak by kazda znala to miejsce i tam bysmy razem uzgodnily gdzie sie dalej udac. Co wy na to?
Piszcie jakie dni i godziny Wam najbardziej pasuja.
Yowka mam nadzieje, ze czujesz sie jeszcze na tyle dobrze by do nas dolaczyc.
dobra spadam kochane. pozdrawiam i caluje Was mocno. pa

Mieszkam niedaleko jak wskazuje ta strzalka, to jest adres przychodni:
Queensbury, BD9 4BB, UK - Google Maps

Pare miesiecy temu mieszkalam w Baildon i spacerkiem z samej gory schodzilismy sobie z Kubusiem na zakupy do Shipley przez Park w Saltaire, dlatego calkiem niezle znam tam te tereny.

My dalej kontynuujemy chodzenie do przedszkola. We wtorek byla klapa, histeria i w ogole do auta nie chcial wsiasc, we srode poszedl, ale mamusia musiala byc z nim (siedzialam na sali w kacie i czytalam ksiazke), a dzis poszedl nawet chetnie, bawil sie z dziecmi wiec wyszlam. Podobno troche plakal, ale swietnie sie bawil z dziecmi, na tyle ze jak wrocilam to nie zauwazyl ze weszlam do sali i czekalam az mnie zobaczy dobre 3 minuty. Ciekawa jestem jak bedzie jutro. Oczywiscie co dzien rano jest tekst "ja nie cie do kola".

Karola - zycze wytrwalosci, jak sie nauczy sam chodzic to bedziesz miala troche wiecej czasu dla siebie. I jest to slodkie tak obserwowac swojego Malego Odkrywce :) Mozesz mu sprobowac dac jakas duza zabawke do pchania, np wozek z klockami albo cos w tym stylu. Bedzie sie podtrzymywal i poruszal sam, moze mu sie to spodoba i nie bedzie potrzebowal Ciebie.

Jestem padnieta, a moja mysza nie przejawia oznak zmeczenia :szok: Dobrze ze jutro znow weekend i moj mezulek zjezdza do domu :) Zajmie sie syneczkiem. Widzialam dzis przejazdem plakat na miescie, ze gdzies w okolicy jest cyrk. Jutro pojde sprawdzic szczegoly to Wam napisze.

Siemanko dziewczyny!!!!
Mialam wczoraj polowkowe usg. Ach...:-):-):-) Wszystko ok,maly sie rozwija,widzialam jak ruszal raczkami:tak:. Pan doktor potwierdzil ze nosze pod serduszkiem malego mezczyzne:-):-):-).Wiec chcialam oglosic ze w styczniu urodze malego Maksymilianka:-). Zdjecia nie wkleje,bo niemam skanera. Sprobuje w pracy to zrobic. Acha ,jak wroce z Polski 4 pazdziernika to juz nie ide do pracy. Wczoraj tak zdecydowalismy z moim miskiem. Moze i mnie uda sie dolaczyc do Waszego spotkania. Tylko ze ja w ogole nie znam Bradford. ale ,zobaczymy. Pozdrawiam goraco!!!

Hej hej
Kama no to gratulacje , kolejny chlopczyk:tak:, superowo ze wszystko ok, tzrymkaj sie i miloby bylo gdybys do nas dolaczyla.

Dziewczyny mi to pasuje zawsze i wszedzie:-D, no tylko zeby pogoda dopisala.
papa dajcie znac jak i co.

fajnie mamo z leeds:) a juz myslalam ze w leeds to tylko same dziewczynki beda sie rodzily;-)a tu prosze bedzie chlopczyk!! fajnie bo u mnie tez juz w brzucholku szaleje maly Nathan:tak:pozdrowki

Dla spragnionych rozrywki :)

Cyrk jest przy Carr Road (A657) na Carr Farm LS28 5QR. Przedstawienia sa jeszcze jutro o 2 i 5 popoludniu i w niedziele o 2. Bilety sa od 12 do 16f platne gotowka przy wejsciu.
tel. 0772279177 - nie wiem czy sa jeszcze bilety :(

Kama - cieszymy sie z Twojego chlopczyka. Ostatnio cos sami faceci sie pchaja na ten swiat :)) Zyczymy tez udanego pobytu w Polsce. My tez powoli sie pakujemy :)

Buziaczki i pozdrowienia dla wszystkich

reklama
hej

Fajnie macie z tymi wypadami do Polski, tez bym chciala:-(,no jeszcze troszkie a ia ja pojade.

Zapowiada sie piekna pogoda dzis , wiec my wyruszymy z zakupki z cioteczka i tesciowka , poszlejemy troszkie. :tak::-). Ach uwielbiamy lazikowac po sklepach. Musze sobie pokupowac kilka ciuszkow , bo mam juz nerwa ciagle w tym samym. tylko ze mam porblemik bo spodnie mam obecnie rozmiar 14,:szok::zawstydzona/y::-( a byl 10. Wiec nie wiem czy nie zalapie dola kupujac tak duzy rozmiar.

No kobitki co z tym spotkaniem ????????

Cfcgirl jak sie czujesz????????????????????????

Yowka a jak ty sie trzymasz , masz juz jakies oznaki???????????????????

Kasiu j. chetnie bysmy sie wybrali tylko czym??????????Nie mamy auta.

Kasia jak tam Michas???????????????

Papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry