reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Kasia j o jejku biedylek ten Macius.Najwazniejsze ze jest caly i zdrow.:tak:
Kasia8118 tak niunka ma racje to jutro i 26 niestety.:szok::szok::szok::szok::szok:
Niunka ty ja ci dam stara dupa ty zostalaś kochana wczesniej starą dupą.Ty babo jedna ty!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A mi to sie tak nudzi ze chyba zwariuje albo zaczne na drutach robic Fabiankowi sweterki na zime!!!!!:rofl2:
Nefretete sto lat stola ........i jeszcze jeden i jeszcze raz!!!!!!

reklama
Hej dziewczyny ja już mam dosyc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Przez ten okres wiecznie kręcę dyma w chałupie.Szkoda gadac nie wiem co się stało,ale takiego ciężkiego i mocnego okresu dawno nie miałam:no:.Okropnie wyglądam jestem słaba ,nerwowa i strasznie pryszczata.Raz mi gorąco i duszno, a za parę minut mam jakiś wybuch ciepła i potem znowu mi zimno.Tak mojego zdenerwowałam że wziął małego i poszli sobie:-(.Co normalnie mój mąż nigdzie nie chodzi z dzieckiem bo zaraz jak mają razem gdzieś isc to ma 100 wymówek.

Kasia8118 ty Kasia zrob sobie ciepla kąpiel otwórz sobie butelke dobrego czerwonego wina.Pusc sobie ulubiona muzyke i sie relaksuj!!!Korzystaj z tego ze chlopakow nie ma,zobaczysz ze ci to pomoze!!!!!!!!
A nie dumy robisz w chalupie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

K&F nie wiem czy zdążę nalac sobie wody do wanny nim przyjdą bo mój mąż pewnie szybko wróci z małym nie wiesz jacy są faceci:baffled:.No chyba że ja mam tylko takiego:-(.Z winem to też lipa bo jestem taka słaba że pewnie już bym nie wyszła z wanny nawet po jednej lampce ,a co tu mówic o całej butelce:-D.

witam
dziękuje dziewczynki za życzonka :-)
byłam dzisiaj w szpitalu na badaniach po cesarce...tzn to niby miały być badania bo jak nazwać fakt samego zmierzenia ciśnienia?:baffled: lekarz tylko przyszedł i zapytał czy dobrze sie czuje, czy rana sie zagoiła i z nią wszystko oki:-D normalnie śmiech a nie badania no ale cóż.... jestem ciekawa jak będzie wyglądała jutrzejsza wizyta u pediatry:sorry2:

i takie pytanko. co sądzicie na temat zastrzyków antykoncepcyjnych?

kasia.j może twój maluszek sie przygotowuje do zawodu kaskadera? dobrze że nic mu sie nie stało

KASIA8118-Twoj nie jedyny:no:moze sobie przebic piatke z moim mezem:-DJanusz tez jak wyjdzie z chlopakami to zaraz juz jest w domu i zawsze znajdzie sie jakis powod:wściekła/y::wściekła/y:I ja tez dostaje przyszczy pelno jak mam okres:wściekła/y:nienawidze tego:wściekła/y:
KAMA-gratulacje dla Maksika:tak::tak:

To moj facet z kolei to jakby mogl to by w ogole nie siedzial w domu. Musze go sila z powrotem sprowadzac :baffled: Ostatnio sie napalil i chce wziac i pojechac z Kubusiem gdzies na weekend. I tylko czeka na moje pozwolenie. A ja mu odpowiadam, zeby jeszcze Maciusia sobie wzial, a ja bede sobie odpoczywac. Ale prawda jest taka, ze jestem troche zazdrosna, bo samotny facet z dzieckiem czy dwojka to jak jak lep na muchy :crazy:

Sylwia - to sie pochwal co kupilas :-)

reklama
Do góry