• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Haha troszkie sie posmialam jak was czytam.
No tylko szkoda Maciusia, Kasiu.j- dobrze ze mu sie nic nie slalo.Acha ja bym tam poscila chlopakow na weeked , odpocznij sobie kobitko. A twoje nikt ci przeciez nie zje. A inne niech sobie bzycza:-D
K&F- Ty sie tak nie burz:no::no::no:
Sylwia- jeszcze troszkie i bedziesz musiala wziasc porzyczkie na waciki:-p:-D
Kasia8118- i jak tam twoje chlopki, zdarzylas wziasc kapiel?

A my dzis bylismy w Ikei i wszedzie juz swiatecznie. Nie wiadomo co kupic.
Szymek juz zdrowy , padl dzis o 20 :szok: Nie wiem czemu, ale chyba swierze powietrze mu dobrze zdrobilo.

Hej z wieczorka
Maly spi dosc pozno bo w dzien mi spal ponad 3 godziny:szok:
Kasia8118- no to musialas niezle swojego wkurzyc. Wiem cos o tym bo moj tez kiedys raz w zyciu taka akcje zrobil:-D:-D:-D:-D
Kasiaj- niech sobie bzycza gorzej jak zachca bzykac;-):-p
Sylwia.m- co mi kupilas?
K&F, Nefretete- wszystkiego dobrego z okazji urodzin:tak:

Niunka nie było ich prawie godzinę:sorry2:.Nie wysilił się tatuś:no:.Ale jak dla mojego godzina z dzieckiem sam na sam to pewnie i tak dużo:-D.Mały ledwo wszedł do domu to już od progu krzyczał mama mama i mnie szukał:-p.Pewnie już miał dosyc tatusia:-D.

Kasiu.j a ty to masz dobrego męża pilnuj go lepiej dobrze:tak:.Faktycznie facet sam z dzieckiem może zainteresowac nie jedną kobietę.I jak jeszcze zacznie udawac takiego bezradnego biedaczka to pewnie nie jedna chętnie pomoże :-D:-D:-D.W przebraniu pampersa i .....nie tylko...:-D:-D.Ale się rozmarzyłam :tak:;-).

Czesc

Ale rano jest ciemno!!! Mlody sie obudzil jak zwykle przed 7, a ja go probowalam jeszcze uspic, bo bylam pewna, ze jest duuuuuzo wczesniej. Ale zaraz sie wlaczyl budzik :-(:baffled::crazy:

Kasia8118 - zaczyna sie od godziny..... potem bedzie coraz dluzej, jak mlody sie zrobi bardziej kontaktowy :-) a moj maz, no nie moge narzekac, bo sobie swietnie radzi z dziecmi :-)

Kasiu sto lat dla Ciebie :)
Mąż mi zrobił niespodziankę i już jest w domku.Jedziemy za sofami się rozejrzeć. No a poza tym,że mi głowa prawie pęka z bólu to oki.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry