reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ampar - imprezka udana :-), a gdzie te zabawy?
A chlopaki sie wykazywali, ze ho!ho! godzine ich nie bylo, a wrocili z zarciem od hindusa zza rogu :confused:

Acha! I czekamy tez na te niegrzeczne fotki......

No wkoncu dosiadlam sie do komputera:-D:-D:-D. U nas tez imprezowo bylo w ten weekend, dopiero sprzatac skonczylismy, zobaczymy na jak dlugo;-).

Ja tez jestem ze Szczecina i nie mialam pojecia o nowym polaczeniu, moge wiedziec z jakich to lini beda loty Liverpool- Szczecin. Wkoncu cos w tym kierunku drgnelo:tak:

hejka
Ampar - fotki fajne, a gdzie takie cantrum zabaw dla dzieci?

My dzis bylismy na pakupkach i jak juz stalismy przy kasie to moj synek zaczol krzyczec , myslalam ze do dziewczynki ktora stala sprzodu, ale okazalo sie ze chcial wafelka ktorego ona jadla. No to pani musiala dac mu to tak wrzeszczal ze szok.:szok:
Chyba niedlugo nie bedzie mozna nigdzie z nim pojsc:wściekła/y:.

ja dzis sie zegnam papa spokojnej nocki.

Agus linie lotnicze RYANAIR od 28 pazdziernika sie zaczynaja te loty.
Niunka te sierpniowe dzieci chyba taka maja - moj tez taki nerwus a wez mu cos zabierz o matko i corko ryk krzyk az uszy bola, a powiedz Szymek juz tez opanowal metode zlosci- tupanie nozkami ? :-)

Hej dziewczny jak tam wam minal poniedzialkowy dzien? my bylismy dzis na basenie bylo super moczylismy sie gdzies z godzine Zuska byla w siudmym niebie, dostala kolko do plywania wiec ja nie musialam trzymac cieszyla sie jak szalona.Pozniej mielismy grila i tak minal dzionek. Kasia8118 jak ostatnio gadalismy o tych benefitach czy odbieraja czy nie to juz wiem. Mi nie odebrali placa nieco wiecej niz przedtem. A pracuje tylko 16 godz tygodniowo no i maz caly tydzien.
1004152xc8.jpg
A widze ze tu jestescie ze soba mocno zwiazane fajnie tak.

Kasiek25 to dziwne że jak się dochód wam zwiększył to państwo jeszcze też dołożyło.Nie kumam tego systemu:confused:.Ale dzięki za informacje.Zaglądaj do nas tu w tygodniu na forum żebyś wiedziała kiedy spotkanie co dziewczyny będą miały okazje was poznac:tak:.Pewnie zorganizujemy jakieś spotkanie w tym tygodniu w Lister Parku jak nie będzie padac.

reklama
niunka19-82 i kasiek83 widze ze wy tez macie ten sam problem jesli chodzi o te sierpniowe dzieciaczki bo moja tez sie w siepniu urodzila niedawno skonczyla roczek,sa bardzo nerwowe i wrzaskliwe. Dobranoc

7e2480db72.png

Do góry