reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Jestem dziewczynki i mogę się rozwinąć.
Tak jak pisałam wcześniej nie byłam w kościele w niedziele. Jak tylko zobaczę sie z księdzem dogadam szczegóły, obiecuje.
Brydka w środę jestem u was, ale nie wiem o której bo musze na kolesia z Avonu czekać.
A w czwarek chętnie się spotkam, jak nie będzie lało.Kasiu wyślij mi proszę adres to sprawdzę dojazd sobie, chyba ,że się jakoś z którąś mogę na mieście gdzieś umówić i razem pojedziemy.
Tak ja pisałam Marysia ma ząbek już drugi.Jest nawet grzeczna, może troszkę tylko marudzi,ale nie mocno.Teraz nareszcie zasnęła a ja mogę się spokonie wykąpać i zająć mężęm;-)
Sylwunia baw się dobrze kochana i odpoczywaj;-)
o kórej w pubie w niedziele??13/14??

Ja sie malduje oczywiscie jako ostatnia.
Sylwia- zazdroszcze ci tego wyjazdu:wściekła/y::wściekła/y:. Moi rodzice tez sie bawia na Dominicanie. bardzo sobie chwala , mowia ze jest jak w raju.

Kasiu8118- ja bym chetnie wpadla, o ile moge. tez tak ok 11.
Ampar - jak ci sie mieszka na nowym mieszkanku? A co to za zatrucie, pewnie zes chlala i teraz masz:-p:-D.

Generalnie Doris kocahnie to nie wiem, bo mam we środę swój dzień i prawdopodobnie weekend to nie męż mnie zabiera....ale nic nie wiem, wiem, że dziś jadę do Moniki.... Magda jakbyś dała radę przed 14.oo byłoby zajebiscie, bo kochanie wykorzystałabym cię ;)

Dzien dobry:-)
KASIA8118-JA jak Kube zapisywalam nic o tej szkole nie wiedzialam,jedyne to ze chodzila tam Kubusia kolezanka (2 lata sarsza)i zapisalam go tam zeby mu bylo latwiej poprostu,a potem chodzil z jej siostra :-)a On strasznie dlugo sie adoptowal tam:-(I to nie jest katolicka:no:Dla mnie wazne jest ze do 3 klasy ,szkola jest osobno nie maja zadnego kontaktu ze starszakami.No i jak sprawdzam w opinie na temat szkoly i procenty nauczania to jest wysoko:tak:

Dzień dobry:-).Za oknem deszcz więc nudny dzionek się zapowiada :-(.Zobyczymy czy coś się zmieni jeszcze w tej kwestii.Niunka oczywiście że możesz wpasc w czwartek o 11.To co kilka chętnych już jest może spotkanie wypali;-).Pogoda niby ma byc ok.A widziałyście jak funt idzie do góry:-)?Sylwia.m a ty kiedy wracasz z wczasłów?

reklama
Do góry