reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Chyba w tym tygodniu spotkania ale na przyszły tydzień zapraszam do mnie. Mam nadzieję że zdrowie i pogoda dopisze i będzie duża frekwencja. :-D:-D:-D. Oprócz tego starsze dzieci mają wolne w szkole więc zapraszam:-D:-D:-D:-D Piszcie kiedy wam pasuje bo mi od poniedziałku do czwartku:-):-)

reklama
Czesc

A ja sobie dzis odpoczelam :-) Mezus odstawil do szkoly Kubusia i za chwile go przywiezie. Macius przegrzeczniutki jak sam jest. Nie placze, ze ktos mu zabawki zabiera, albo ze ktos go popchnie czy szturchnie, przeslicznie sie bawi :tak: Ale za chwile koniec sielanki. Kuba wraca do domu i dzis jestesmy sami az do jutra. :baffled:

4 muchy - mnie niestety nie bedzie :-(

cfcgirl - szybkiej przeprowadzki i udanych zakupow

Hej laseczki!!!
A u nas ciagle nudy.Nawet nie mozemy isc do niunki i szymonka bo Fabian nie jet jeszcze zupelnie zdrowy,ciagle ma katar i kaszel.Naszczescie nie ma juz goraczki.
Wiec ja na spotkanie w tym tygodniu nie mam co liczyc ale w nastepnym mysle,ze damy rade!!!:tak::tak::tak:
Kasia8118 ty walcz o to 20% co oni sobie mysla.!!!
Kasia j to udanego wam zycze urlopu a kiedy wy jedziecie bo zapomnialam.:blink::sorry2:

Ampar a czy pasowala by Ci sroda 29.-tego?

cfcgirl
napisz mi prosze na ktorego my jestesmy umowione bo nie zapisalam sobie i teraz nie wiem a godzine pamietam!!!Sorki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Mysle ze to w czwartek ale nie jestem pewna!!!!

Ostatnia edycja:
Hej
Ja zapraszalam na ten tydzien ale my obydwoje z szymciem jestesmy chorzy:-(Mi to nie przeszkadza zalezy jak wam????????????/
Niunka- u mnie chata zawsze otwarta wiec mozna wpadac kiedy sie chce:tak:;-)ja sie dostosuje
Cfcgirl- no to teraz najprzyjemniejszy moment przed toba- zakupy:-p
K&F- pasuje mi jak najbardziej. Czyli mam sobie wpisac juz w grafik?:tak:
Ja dzisiaj prawie caly dzien przespalam z malym- ja spalam dluzej a on buszowal w sypialni:szok:

KiF- moge byc o 16.30 tzn ja moge byc nawet rano ale nic nie zrobimy bez mojego meza bo to on musi okielznac mojego brzdaka;-):-)
Kasia8118- i co wylicytowal radek torbe?

reklama
Dobry wieczor :-):-)
Ale sie rozpisalyscie az milo bylo czytac:tak:
My bylismy w Skipton i w Haworth ale sie na zlazilismy,a zmarzalam strasznie:sorry2::dry:ale jechalismy takimi uliczkami,ze ja normalnie sie balam,myslalm ze wroce z zarysowanym autem:wściekła/y::wściekła/y:takie waskie:wściekła/y::wściekła/y:
AMPAR-jA w tym tygodniu nie dam rady:no:szaleje z kuzynkami w sklepach:tak:
4MUCHY-przyszly tydzien mi pasuje wiec ja bede:tak:
NIUNKA-i jak tam,Szymek siedzial na nocniczku dzisiaj?
Moj Dawid jak zaczyna robic kupke,to ja szybko go sadzam na nocnik i on odrazu dostaje jakiegos zatwardzenia :baffled::baffled::baffled::baffled:no i oczewiscie kupki nie ma:-D:-D:-D

Do góry