reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
N o to ja jeszcze raz. Wszystkiego naj najlepszego Kasiu:-)

JA dzis jestem cala polamana, glowa mi peka, ruszyc glowa w prawo nie moge chyba mnie przewialo. No tak starosc wychodzi:-D

Kasiu8118= no chociaz godzinkie byli , chociaz troszkie odpoczelas. A tu jak sie czujesz?

KASIA.J-czy Ty wiesz cos na temat miejscowosci ZĘBY??bo ja szukam w internecie cos na temat czy tam mozna jechac z dzieckiem z astmą i czy są tam jakies zaklady przyrodo-lecznicze,zeby zabiegi robic:tak:bo ja szukam i szukam i nic nie moge znalesc:baffled:

Czesc z ranca:-):-)a wy jeszcze spicie:szok::szok::szok:
KASIA.J-tak to jest miejscowoasc 4 km od Zakoppanego,najwyzsza miescina w kraju,wiec ma napewno najzdrowsze powietrze:-)I tak chcialabym tam pojechac wlasnie z Kuba,przy okazjii zabiegow bym mial snieg,bo w Rabce to roznie bywa,a tam napewno bedzie,a jak nie tam to blisko jest zakopane,a przy okazjii jeszcze jest taniej:-)A w inetrnecie nic znalesc nie moge:no:

Dorota - udalo mi sie w koncu znalesc cosik :-) miejscowosc nazywa sie Ząb, nastawiona turystycznie, ale nic nie znalazlam na temat sanatoriow, wpisz w wyszukiwarce "najwyzej polozona miejscowosc w Polsce" i troche tego wyskoczy

Zmykamy do szkoly, dzis ostatni dzien, a potem wakacje i wszyscy bardzo sie cieszymy :-)

Hej dziewczyny a Wy co ???nic nie piszecie :szok::szok::szok:
KASIA.J-ja troche tez tam znalazlam na ten temat,ale myslalam ze moze cos wiesz o tej miejsowosci.Bo doczytalam sie ze jest jako turystyczna miejscowosc.Musze wejsc na strone gminy i najlepiej tam zadzwonic:tak::tak:

reklama
Hej dziewczynki,ale tu cisza:szok:.U mnie bez zmian ogólny brak humoru i chęci do życia.Mały strasznie daje mi w kosc:-(.Szkoda gadac wiecznie czuję się śpiąca i zmęczona.mam nadzieje że u was lepiej niż u mnie :baffled:.

Do góry