reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Wydmy w Maspalomas; zabawa z Kubusiem w uciekanie falom (oczywiscie jemu sie nie udawalo i w efekcie byl calusienki mokry :-)); A-kuku; wycieczka do Aquaparku; ostatnie zabawy na plazy przy lotnisku, a mamusia w tym czasie sie "bawila" na zakupach :-)

Nie zobaczylismy wszystkiego co chcielismy, ale i tak duzo uwazamy, jak na pobyt z dwojka dzieci,. A przeciez tez trzeba bylo troche poodpoczywac. :-)

hej mamuski!!!
no niestety ja jeszcze 2 w1 :wściekła/y: mala Olivka jest uparta jak tatus i bawi sie zemna , bylam wlasnie na tym masazu szyjki macicy mowie wam ale uczucie :eek: pani ruszyla 2 razy w jedna strone pozniej w druga i koniec ale jakby moja KASKA miala zeby odgryzlaby jej te palce :laugh2: macica jest miekka i paluszek swobodnie w nia wchodzi wiec dobry znak , powiedzieli ze moze za 2 moze 3 dni powinnam juz byc po porodzie :-) jak nie w czwartek ide do swej midwife i ma mnie skierowac na wywolanie wiec mam nadzieje ze jednak mala sie podda i urodzi wkoncu :tak:
Sylwia M no imie juz mialam wybrane zanim bylam w ciazy :-)
a twoj Marcelek jest slodki, my wlasnei mielismy dac na imie Marcel chlopcu :-D
Doris78 moja dziewczynka to kobieta z charakterem i to zlym to pewniei ma po tatusiu :)

Ostatnia edycja:
Sylwcia1982 to ja mówiłam o tym imieniu:tak::-D Ale dużo się nie pomyliłaś bo my z Doris78 jesteśmy siostrami:-D:-D:-D
Poza imieniem i rokiem urodzenia łączy nas jeszcze ten sam gust w kwestii imion dla dzieci:-)
Już nidługo będziesz przytulac swoja księżniczkę:-)

Kasia.j ale piękne zdjęcia, mhmmmm. wakacje musiały byc udane bo w takim miejscu nie mogłoby byc inaczej:-D Doszłaś już do siebie po brutalnym powrocie do naszej szarej rzeczywistości??:-D

Przepraszam was kochane jeszcze musze podgladac wasze imiona zanim sie ich naucze :sorry: zamiast mozgu mam gabke :-D
Monika1213 powiem szczerze ze siedze jak na szpilkach i jakbym mogla pobieglabym do szpitala by urodzic taka zdesperowana jestem :-D

Slyszalam ze szorowanie podlog i sprzatanie tez pomaga by isc na porodowke co o tym myslicie?? zaraz chyba panele wypastuje :cool:
Kasia J zdjecia sa piekne :happy: ja tez chce na wakacje polezec na piasku i wystawic swe duze 4 literki na slonce , my w tym roku bylismy na Ibizie i tez fajnie bylo ale mi sie marzy Dominkana albo Kuba :tak: no coz bedziemy musieli troszku poczekac na tak dalekie wakacje bo z mala dzidzia to nie za bardzo leciec tyle godz :-( w czerwcu planujemy poleciec do Turcji albo Grecji :happy:

reklama
Sylwia - przez moment tak, ale wlasnie rozklada mnie na lopatki jakies chorobsko. A juz mi sie marza nastepne wakacje w takim ciepelku :-) Najblizsza przerwa wakacyjna bedzie w Polsce, snieg, zimno i moj maz meczacy mnie zebym sie w koncu nauczyla jezdzic na nartach :baffled:

Do góry