M
reklama
noami81
Zaangażowana w BB
Przepraszam, ale muszę odwołać kawkę, bo właśnie dzwoniła pani z agencji i jadę oglądać jedno mieszkanko. Zresztą i tak nie ma chętnych ...:-(
Kasia.j zdjęcia świetne, widać udane wakacje!!
Kasia.j zdjęcia świetne, widać udane wakacje!!
Wydmy w Maspalomas; zabawa z Kubusiem w uciekanie falom (oczywiscie jemu sie nie udawalo i w efekcie byl calusienki mokry :-)); A-kuku; wycieczka do Aquaparku; ostatnie zabawy na plazy przy lotnisku, a mamusia w tym czasie sie "bawila" na zakupach :-)
Nie zobaczylismy wszystkiego co chcielismy, ale i tak duzo uwazamy, jak na pobyt z dwojka dzieci,. A przeciez tez trzeba bylo troche poodpoczywac. :-)
Nie zobaczylismy wszystkiego co chcielismy, ale i tak duzo uwazamy, jak na pobyt z dwojka dzieci,. A przeciez tez trzeba bylo troche poodpoczywac. :-)
sylwcia1982
Aktywna w BB
hej mamuski!!!
no niestety ja jeszcze 2 w1
mala Olivka jest uparta jak tatus i bawi sie zemna , bylam wlasnie na tym masazu szyjki macicy mowie wam ale uczucie
pani ruszyla 2 razy w jedna strone pozniej w druga i koniec ale jakby moja KASKA miala zeby odgryzlaby jej te palce
macica jest miekka i paluszek swobodnie w nia wchodzi wiec dobry znak , powiedzieli ze moze za 2 moze 3 dni powinnam juz byc po porodzie :-) jak nie w czwartek ide do swej midwife i ma mnie skierowac na wywolanie wiec mam nadzieje ze jednak mala sie podda i urodzi wkoncu 
Sylwia M no imie juz mialam wybrane zanim bylam w ciazy :-)
a twoj Marcelek jest slodki, my wlasnei mielismy dac na imie Marcel chlopcu
Doris78 moja dziewczynka to kobieta z charakterem i to zlym to pewniei ma po tatusiu
no niestety ja jeszcze 2 w1

Sylwia M no imie juz mialam wybrane zanim bylam w ciazy :-)
a twoj Marcelek jest slodki, my wlasnei mielismy dac na imie Marcel chlopcu

Doris78 moja dziewczynka to kobieta z charakterem i to zlym to pewniei ma po tatusiu
Ostatnia edycja:
M
Monika1213
Gość
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Sylwcia1982 to ja mówiłam o tym imieniu
Ale dużo się nie pomyliłaś bo my z Doris78 jesteśmy siostrami

Poza imieniem i rokiem urodzenia łączy nas jeszcze ten sam gust w kwestii imion dla dzieci:-)
Już nidługo będziesz przytulac swoja księżniczkę:-)
Kasia.j ale piękne zdjęcia, mhmmmm. wakacje musiały byc udane bo w takim miejscu nie mogłoby byc inaczej
Doszłaś już do siebie po brutalnym powrocie do naszej szarej rzeczywistości??

Poza imieniem i rokiem urodzenia łączy nas jeszcze ten sam gust w kwestii imion dla dzieci:-)
Już nidługo będziesz przytulac swoja księżniczkę:-)
Kasia.j ale piękne zdjęcia, mhmmmm. wakacje musiały byc udane bo w takim miejscu nie mogłoby byc inaczej

sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
O widzę, że już zauważyłaś pomyłkę

sylwcia1982
Aktywna w BB
Przepraszam was kochane jeszcze musze podgladac wasze imiona zanim sie ich naucze
zamiast mozgu mam gabke 
Monika1213 powiem szczerze ze siedze jak na szpilkach i jakbym mogla pobieglabym do szpitala by urodzic taka zdesperowana jestem
Slyszalam ze szorowanie podlog i sprzatanie tez pomaga by isc na porodowke co o tym myslicie?? zaraz chyba panele wypastuje
Kasia J zdjecia sa piekne
ja tez chce na wakacje polezec na piasku i wystawic swe duze 4 literki na slonce , my w tym roku bylismy na Ibizie i tez fajnie bylo ale mi sie marzy Dominkana albo Kuba
no coz bedziemy musieli troszku poczekac na tak dalekie wakacje bo z mala dzidzia to nie za bardzo leciec tyle godz :-( w czerwcu planujemy poleciec do Turcji albo Grecji 

Monika1213 powiem szczerze ze siedze jak na szpilkach i jakbym mogla pobieglabym do szpitala by urodzic taka zdesperowana jestem

Slyszalam ze szorowanie podlog i sprzatanie tez pomaga by isc na porodowke co o tym myslicie?? zaraz chyba panele wypastuje

Kasia J zdjecia sa piekne

reklama
Sylwia - przez moment tak, ale wlasnie rozklada mnie na lopatki jakies chorobsko. A juz mi sie marza nastepne wakacje w takim ciepelku :-) Najblizsza przerwa wakacyjna bedzie w Polsce, snieg, zimno i moj maz meczacy mnie zebym sie w koncu nauczyla jezdzic na nartach 

Podziel się: