reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzien dobry:-):-)
KASIA8118-ZYje zyje i mam sie dobrze:-)spotkanie sie udalo,zaluj ze nie bylas;-);-):-pnasmialysmy sie ze szok:-Dno ale oczewiscie za malo czasu:-(jak zwykle:wściekła/y:
Zdjec Wam nie pokazemy bo jest cenzura:-D:-D:-Dnie zartuje,zdjec nie ma, bo zadna nie wziela aparatu:tak:

Dziewczyny dzieki za mily wieczor:-)
Ciekawe jak tam K&F W pracy???:sorry2::dry:
marzena-ja czekalam jakies dwa tygodnie na paszport:tak:

Ja tez na nogach od 9. Bylo super. nie wiem kiedy ten czas zlecial i zrobila sie 11:szok:
Po drodze wyrzucilismy Noami i do domu usypiac szymona bo jeszcze nie spal:szok:

Dziewczyny- super wieczor. Nastepnym razem musimy zarezerwowac sobie cala noc i na dyskoteke bo nogi pod stolem same tanczyly:tak:
Doris78- zatanczylysmy nawet :-D:-D:-D i co podjezdzacie pod blok czy prosto do knajpki?
Kasia8118- nastepnym razem musisz isc. Negocjuj cala noc:tak:Podjezdzacie tez do nas i jedziemy razem?
Sylwia.m- ty sobie wypadami teraz glowy nie zawracaj:-p Lez, rzygaj i ciesz sie stanem blogoslawionym:tak:;-)
Niunka- dojechalyscie prosto do domu czy zahaczylyscie po drodze o jedna z dyskotek?

Hejka
dziewczyny dzieki za superowy wieczor, fajnie bylo,
Noami - fajna z ciebie luzara:-D:-)
Ampar - ja u ciebie glowka, boli?
Doris- a ty co nic cie nie boli.Dojechalusmy wielka bagazowka:-D
Bo u mnie kiepsko bylo, zaliczylam spotkanie z kibelkiem w cztery oczy, a rano glowka pekala i suszylo:-pale teraz juz ok.Wracam do normy,
Jak wrocilam do domu to mi sie wlaczyly smieszki:-D a mama mowi ze to chyba nie byly 4 piwa tylko wiecej. Ale mnie trzepnelo po nich:-pMoj powiedzial tylko - ,, jak dzieci,,:-DA jaki mialam helikopter uuuuuuuuuu, no i bedusiem do kibelka wszystko oddac:-D:-D:-D:-D:-D
No nic trzebabylo sie odchamic co nie:-p
No a nastepnym razem to koniecznie musimy zaliczyc wiecej dyskotek nic wczoraj:-D:-D:-D

Dziewczyny ja już pisałam ze mam tę ofertę na poczcie mailowej ,i z chęcią ja przesle tylko poproszę o Wasze maile :tak:

NIUNKA-:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dja tez mialam helikopter jak sie polozylam do wyrka:-Dale zaszalalas z kibelkiem:-D
NOAMI-a Ty jak tam zyjesz??
AMPAR-bedziemy u Ciebie pod blokiem:tak:

No a kiedy wy zdazylyscie zatanczyc:-D:-DNo i nastepnym razem obowiazkowo dluzej:tak::tak:

Witam
Niunka-No udała się udała. Mój mąż do dzisiaj pijany chodzi:-) , także niegdzie nie pojechaliśmy dzisiaj. Marysia dała nam pospać, bo jak dziewczyny pojechały to obudziła się na jedzonko i potem dobiero po 5.Także nie jest źle.Ja się czuje wyśmienicie.Cieszę się,że Wam się imprezka udała.Na pewno na kolejnej jestem i się upodlimy.
Jutro porobię zdjęcia w blondzie i wkleję. Wszystkim się podoba.A nawet jakby się komuś nie podobało to generalnie wisi mi to:-D Ważne,że tym osobom na któych mi zależy się podoba :-)
4Muchy pozdrów od Marysi Julcię
Dorotko jadę a właściwie lece do Polski 12 grudnia i wracam przed Sylwestrem.
Nie mogę się doczekać,
Kasia8118 co ty zrobiłaś swojemy chłopu,że się zgodził Cię puścić na popijawę??;-).Zdradzaj pomysł to może się kiedyś przyda.Ja na szczeście nie muszę korzystać , bo Michał nigdy nie stawia sie jak chce gdzieś wyjść, no ale jak nie daj Boże się mu odwidzi to dobrze znać pomysł.
Monisiu ja dziękuje za ciasta bo będę spożywała domowe wypieki mojej Mamusi:-):-)
Brydka i Monia z mężami , dzięki za fajny wieczorek...

Niunka ja dostałam od dziewczyny ofertę na ciasta domowe na swieta ,ale lecę do Polski ,chętnym mogę przesłać
Madziu to my dziękujemy ,było super ,a mieszkanko naprawdę rewelka :tak:

reklama
Witam z wieczora!
Wczorajszy wypad rzeczywiście był udany :-):-D. Oczywiście piszę się od razu na kolejny.
Dzięki Ampar za podwózkę. Ja zanim odcedziłam balony, zjadłam i się wymyłam była już prawie pierwsza w nocy. Ale helikopterów nie miałam jak się położyłam, jedynie mi w uszach huczało. Chyba następnym razem też będę pić "polish piwo" :-D, bo te moje drinki jakieś słabe były :wściekła/y:.
Niuńka, no to miałaś niezły finish :szok::-D. Aaa i miałas rację, że od alkoholu zwiększa się produkcja mleka. Myślałam, że będę spać jak zabita, ale budziłam się co chwila, bo tak miałam nabrzmiałe piersi, że aż bolały i tzreba było pompować.

Do góry