reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
No wlasnie wiem.
Ale ostatnio kupilam mu w Bootsie tez na dwa lata bo inne byly za male:-) Czyzby moje dziecko mialo taka duza glowe????
Ale rekawiczki sie przydaly:-D

Helo kochane :-) My bylismy przez 2 dni u moich tesciow w Morecambe i jestem troche rozleniwiona teraz:-( szkoda ze juz jutro poniedzialek...
Wlasnie przegrzebalam sie przez szafe i odkrylam ze mam 3 lezaczki :szok: dla dzidzi chyba bede musiala je sprzedac ale ze mnie chomik:-D
Monika nie przejmuj sie swoi brzuchem jeszcze urosnie hehe:-D szkoda ze mnie nie widzialas (podobno z 2 dzieckiem jest sie grupszym hehe) mi ostatnio sie nowa kurtka na pupie rozdarla taka duza jestem ale mi sie udalo ja wymienic na wieksza;-) wiec luzik:-D

Dobranoc dziewczynki, jestem zmęczona psychicznie tym co się stało.Mam tylko nadzieje,że to forum nie ucierpi na tym, bo szkoda by było.
Mam nadzieje,że nie będzie takich sytuacji więcej.

reklama
Nefretete szczerze to nie wiem :no:.Dużo jest takich dzielnic gdzie są,ale na każdej dzielnicy są też miejsca gdzie mieszka się bez ciapatych.Ja mieszkam na BD2 i jest Ok.bo rzadko spotykam ciapatych ale wiem że i na BD2 ale w innej części są.

Do góry